TheMr. 2 606 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia @voltq Nie musisz szukać. Nie potrzebuje konforuskiej propagandy. Usuń konto. 1 1 2
voltq 1 372 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia Teraz, TheMr. napisał(a): @voltq Nie musisz szukać. Nie potrzebuje konforuskiej propagandy. Usuń konto. prosze bardzo Polska Pomoc między Rządem Rzeczypospolitej Polskiej a Gabinetem Ministrów Ukrainy w sprawie wzajemnej współpracy w dziedzinie obronności, sporządzona w Warszawie dnia 2 grudnia 2016 r. Czytaj więcej w Systemie Informacji Prawnej LEX: https://sip.lex.pl/akty-prawne/mp-monitor-polski/ukraina-polska-umowa-w-sprawie-wzajemnej-wspolpracy-w-dziedzinie-18806214
ryba 1 246 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia (edytowane) @voltq paradoks sytuacji - TY NIGDY NIC NIE WIESZ okresle to wprost, nawet kosztem kary... po prostu pierdolisz jak potluczony. Dyskutowanie z dwulatkiem o zjedzenie obiadku ma wiecej sensu. Edytowane 8 Kwietnia przez ryba 3 1 4
voltq 1 372 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia (edytowane) 2 minuty temu, TheMr. napisał(a): @voltq Nie musisz szukać. Nie potrzebuje konforuskiej propagandy. Usuń konto. prawdy i faktów nie zakrzyczysz 1 minutę temu, ryba napisał(a): @voltq paradoks sytuacji - TY NIGDY NIC NIE WIESZ okresle to wprost, nawet kosztem kary... po prostu pierdolisz jak potluczony. Dziękuje za tą ważna wypowiedz , wniosła dużo do dyskusji o sytuacji ukrainy @Camis czyli jednak PIS KO jedno zło ? Edytowane 8 Kwietnia przez voltq 1
TheMr. 2 606 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia @voltq Jakbyś potrafił czytać to byś zrozumiał sens tego dokumentu, a tak to, nie potrafisz tego. Powtarzam, gdzie jest to MASOWE WSPARCIE UKRAINY od 2014 roku? Usuń konto. 1 1
Keller 727 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia 8 minut temu, Kamiyanx napisał(a): Ale ja się z tobą o nic nie spieram? Tylko zapytałem, czy potrafisz sam z siebie wymienić, co takiego szczególnie złego było w tych rządach. Ja za specjalnie tych wewnętrznych USA nie śledzę, a w poprzednich postach sprawiałeś wrażenie, że bez problemu możesz wymienić... Jedyne o czym mówią przeciwnicy demokratów to LGBT. Najlepiej by było jakby uznać, że ludzie homo nie istnieją i zakopać ich do szafy, niech cierpią. I nagle cyk 80% poparcia bo przecież to jedyne słuszne poglądy. 1
voltq 1 372 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia 1 minutę temu, TheMr. napisał(a): @voltq Jakbyś potrafił czytać to byś zrozumiał sens tego dokumentu, a tak to, nie potrafisz tego. Powtarzam, gdzie jest to MASOWE WSPARCIE UKRAINY od 2014 roku? Usuń konto. Tylko jedynie słuszny towarzysz partyjni taki jak ty kolego rozumie ten dokument i może wyjaśnić nam jego sens , a pospolita ludność jest głupia , to jest typowy język komunistów z czasów stalinizmu Pamiętam jak mnie zapewniałeś ze Rosja zaraz upadnie jeszcze na poprzednim forum ze Ukraina zwycięży i inne bzdury , albo jak nawoływałeś do szczepień na covid przymusowych w wątku o covidzie również na poprzednim forum , mądrego poznasz po tym ze przyzna się do błędu
TheMr. 2 606 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia Czyli zmieniasz temat, bo palnąłeś głupotę i nie masz jak jej obronić. Typowe. Nie wyzywaj mnie od komunistów, bo zbyt nisko stoisz. Po prostu, podatki ludzi którzy pracowali na twoją naukę poszły jak krew w piach, bo podstawowej umiejętności nie osiągnęłes - czytania ze zrozumieniem. Usuń konto. 1 2
Camis 5 889 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia https://x.com/Hanna64556159/status/1909292386628391162 2
voltq 1 372 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia 6 minut temu, TheMr. napisał(a): Czyli zmieniasz temat, bo palnąłeś głupotę i nie masz jak jej obronić. Typowe. Nie wyzywaj mnie od komunistów, bo zbyt nisko stoisz. Po prostu, podatki ludzi którzy pracowali na twoją naukę poszły jak krew w piach, bo podstawowej umiejętności nie osiągnęłes - czytania ze zrozumieniem. Usuń konto. Nie zmieniam tematu , udowodniłem ci podając fakty ze Ukraina była wspierana już wcześniej przed wojną przez inne państwa , jedynym moim błędem było napisanie ze od 2014 roku a tu się okazało ze to miało miejsce jeszcze wcześniej , jak Niemcy w ramach UE komuś pomagają to Polska nie pomaga? skoro to system naczyń połączonych? , tak samo jest z USA i NATO Oczywiście widzę po twoich postach bracie że prawda i fakty są dla ciebie obrzydliwe bracie Tak pisanie ze tylko ty wszystko wiesz i wszystko rozumiesz a reszta jest głupia to jest opis sytuacji z czasów stanilizmu 4 minuty temu, Camis napisał(a): https://x.com/Hanna64556159/status/1909292386628391162 Czarnek syndrom Korwina , że to innym ma zależeć a oni tu są szlachtą , no to dla mentzena druga tura coraz blizej , a trzaskowski wygra bez problemu gdyby nawrocki był w drugiej jak Pis ma takie podejscie
Camis 5 889 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia (edytowane) Kszyczał ale się nie cieszył https://x.com/patrykmichalski/status/1909496197766955110 https://x.com/TomaszJanusz/status/1909367510841102808 Edytowane 8 Kwietnia przez Camis 2 2 1
TheMr. 2 606 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia (edytowane) @voltq Niczego nie udowodniłeś. Masowe wsparcie drogi kolego to obecne 350 miliardów $ w 3 lata, to przekazanie ponad 1k wozów opancerzonych przez Kanadę, to 30 samolotów F-16, to 500 sztuk artylerii, to 5 mln sztuk amunicji artyleryjskiej, to przeszkolenie 100k wojska, to wyszkolenie ludzi na Patrioty, i przekazanie Patriotów. Czy coś podobnego było od 2014 roku? Cokolwiek z tej listy? Nie. To zamknij w końcu swoją część ciała którą uznajesz za mózg i usuń konto. Edytowane 8 Kwietnia przez TheMr. 2
voltq 1 372 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia 1 minutę temu, TheMr. napisał(a): @voltq Niczego nie udowodniłeś. Masowe wsparcie drogi kolego to obecne 350 miliardów $ w 3 lata, to przekazanie ponad 1k wozów opancerzonych przez Kanadę, to 30 samolotów F-16, to 500 sztuk artylerii, to 5 mln sztuk amunicji artyleryjskiej, to przeszkolenie 100k wojska, to wyszkolenie ludzi na Patrioty, i przekazanie Patriotów. Czy coś podobnego było od 2014 roku? Cokolwiek z tej listy? Nie. To zamknij w końcu swoją część ciała którą uznajesz za mózg i usuń konto. Dziękuję że sam przyznałeś fakt iż Rosja nie walczy tylko z Ukraina ale z Koalicja państw które wspomagają Ukrainę na ich terenie Nie ustaliliśmy na początku znaczenia pewnych słów i dane słowo u ciebie jest odbierane inaczej i u mnie inaczej ale kierunek się zgadza Więcej spokoju bracie , w odróżnieniu od ciebie nie będę nawoływał do usuwania przez ciebie konta , wręcz przeciwnie myślę że mozesz utworzyć kolejne tak jak to robiłeś na poprzednim forum gdzie miałeś kilka kont 1
crush 3 575 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia 40 minut temu, TheMr. napisał(a): W tym w którym odnalazłeś głowę w bardzo ciemnym miejscu. Moja głowa nie była na Ukrainie. 🤔 1
TheMr. 2 606 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia @voltq Ponownie, to Rosja kupiła 6 mln pocisków od Korei, to Rosja kupiła 300 pocisków balistycznych od Iranu, technologie do Szahedow, to Rosja sprowadziła 20k żołnierzy do Kurska, to Rosja kupiła artylerię. Nie jestem żadnym twoim bratem. Usuń konto. Tematem jest MASOWE WSPARCIE Ukrainy od 2014 roku. To jest twój argument. Który został zbity jak pionek, którym jesteś. Ponownie, usuń konto bo prostowanie twoich bzdur będzie co raz częstsze. 2 1
crush 3 575 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia (edytowane) 19 minut temu, TheMr. napisał(a): @voltq Niczego nie udowodniłeś. Masowe wsparcie drogi kolego to obecne 350 miliardów $ w 3 lata, to przekazanie ponad 1k wozów opancerzonych przez Kanadę, to 30 samolotów F-16, to 500 sztuk artylerii, to 5 mln sztuk amunicji artyleryjskiej, to przeszkolenie 100k wojska, to wyszkolenie ludzi na Patrioty, i przekazanie Patriotów. Czy coś podobnego było od 2014 roku? Cokolwiek z tej listy? Nie. To zamknij w końcu swoją część ciała którą uznajesz za mózg i usuń konto. I wszystko to przekłada się na brak sukcesów w walce z "hehe 2 armią świata" bez amunicji, ze sprzętem z lat 60tych, nieudolną armią złożoną z poborowych i produkcją która nie wyrabia? Ameryka nie dawała aż takiego wsparcia i Europa sobie poradzi z pomocą bo produkcja się zwiększyła 999 krotnie! ... Jednocześnie w momencie odcięcia pomocy od USA nawet odbijanie stodół (które notorycznie ze strony Ukraińców nazywasz sukcesem, a ze strony ruskich nic nie wartym ruchem) zwolniło? Pomijam już rozważania nad dealem minerałowym które sugerują, że Kijów nie wierzy w pomoc zachodu bez USA. Zamknij to Ty telegrama. Po tylu latach tego bełkotu to chyba Ci się na tęczówce wypalił. ANALityk. Edytowane 8 Kwietnia przez crush 1 1
voltq 1 372 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia (edytowane) 8 minut temu, TheMr. napisał(a): @voltq Ponownie, to Rosja kupiła 6 mln pocisków od Korei, to Rosja kupiła 300 pocisków balistycznych od Iranu, technologie do Szahedow, to Rosja sprowadziła 20k żołnierzy do Kurska, to Rosja kupiła artylerię. Nie jestem żadnym twoim bratem. Usuń konto. Tematem jest MASOWE WSPARCIE Ukrainy od 2014 roku. To jest twój argument. Który został zbity jak pionek, którym jesteś. Ponownie, usuń konto bo prostowanie twoich bzdur będzie co raz częstsze. Rosja tez korzysta z pomocy innych państw jest to wiadome od dawna nie wiedziałem tylko że musisz pisać o takich oczywistościach, oczywiście ze jest wsparcie i to nie jest mój argument tylko fakty , skoro sami się do tego przyznali , wkleiłem ci wcześniej pełno faktów i konkretów , znaczyłem jedynie że pomyliłem się w dacie napisałem ze od 2014 a ta pomoc była już udzielana wcześniej Duża wściekłość i frustracja z powodu przywołanych przezemnie faktów i napisania prawdy , bije z twoich postów Edytowane 8 Kwietnia przez voltq
VRman 2 640 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia (edytowane) @Kamiyanx Dobrze. W takim razie niech będzie, że się wypowiadam o czymś, o czym nic nie wiem. Nigdy też nie pisałem, że jestem osobą, która się świetnie na tym zna. Po prostu oglądałem sobie do kotleta różne rzeczy z USA przez ostatnie 6 lat i przez to obiło mi się o oczy sporo. Dużo mniej niestety zapamiętałem. Wymieniłem kilka przykładów, ale to nie były przykłady, jakie Ci pasowały. Widzę u Ciebie postawę typową dla zwolenników demokratów i ogólnie lewej strony. Nie planowałem nigdy wdawać się w długie dyskusje w tym akurat wątku. Zapewniasz mnie, że wcale nie interesuje Cię spór. Tylko chcesz się dowiedzieć. Ale jak napisałem, że możesz zapytać GPT to jednak nie. Trochę dziwne i sprawia, że wcale nie wierzę. Szczególnie że napisałeś w swoim pierwszym poście do mnie, że uważasz że sprawy LGBT za cytuję "a nie te różne pierdy o LGBT,". Do tego sam GPT zasugerowałeś, że narzekanie na Demokratów jest podkoloryzowane. Wiesz jak ja to widzę? Jak pisowca, który mnie pyta o listę wałów Jarkacza. Nie potrafisz odpuścić nawet jak "się poddałem" i trzykrotnie prosiłem o spokój. I ja mam uwierzyć, że jak dam w końcu tą listę wkur(za)jących rzeczy u Demokratów, to nie będziesz ciągnął tematu wciągając mnie w dyskusję na którą się nigdy nie pisałem i na którą nie mam ochoty? Dobra, skoro za leniwy jesteś. Sam zapytam GPT: 1. Sranie tym "Trump's bad!" i "Dżanuary siks!" wychodziło już ludziom bokiem, a robienie wielkiego halo o to, że Trump płacił za to, że prostytutka miała nie mówić o tym, że z nią było bara-bara było po prostu żenujące 2. GPT źle napisał. Bardziej chodziło o to ile było kłamstwa i jak debilne były akcje demokratów. Od dawania kasy komu trzeba komu chcieli, przez pompowanie inflacji, aż po bezczelną głuchotę na losy zwykłych szarych ludzi, którym ich debilizmy rozwalały jedyne źródła dochodu. Robienie z Joe Rogana szura i debilizm z nazywaniem Iwermektyny "horse medicine". Całe to pierdololo Faucciego i krycie kolegów z Chin przez zakazywanie mówienia o tym, że to nie zupka z nietoperza a wyciek z labu. I tak dalej. Tutaj akurat to nie wina tylko Demokratów, ale bardziej oni "podpadli". Dopisałbym: Cały ten syf z BLMemem. I kłamstwa w narracji typu "Fiery but peaceful". Demokraci aktywnie wspierali ten cyrk i popierali przemoc oraz debilne narracje. Ogólnie doprowadzili do wielu nieszczęść i kilku zgonów tylko po to, żeby im słupki wzrosły (na czym zaliczyli fail nawet w tej kwestii) Ogólne włażenie w dupę ludziom o kolorze skóry innym niż biała Generowanie podziałów rasowych. 5. BARDZO wkurzająca postawa. Niestety bardzo widoczna też u nas po stronie lewej i KaOwej. Obrażanie "tych prostaków, głupków" a potem zdziwienie, że głosowali inaczej niż ta "elyta" chciała. Celebryci i tak dalej. 7. Ludzie naprawdę mają już tego dosyć. Nawet część ludzi, która zawsze głosowała na Demokratów. To już dawno wyleciało za granicę absurdu. Dodałbym to, o czym pisałem. Traktowanie ludzi jak idiotów mówieniem, że Bidon jest całkiem sprawny i tłumaczenie tego co mówił tak, aby nie wyszło, że pierd(zie)li trzy po trzy (i to szło od tych samych osób, które (słusznie!) wytykały Trumpowi jakiś bezsensowny zlepek słów sugerujący że wypowadający jest tak głupi, że nawet sam nie wie o czym i co mówi) Poza tym Nancy Pelosi i Harris. To są osoby, które (słusznie!) są znienawidzone za swoje zachowanie. Do tego sprawy eco i pompowanie inflacji. Ludziom bardziej potrzeba mieć za co kupić chleb i paliwo do auta, niż się troszczyć o klimat, który i tak Chiny i Indie zasrywają 50x gorzej. Czy uważasz taką postawę za słuszną czy nazwiesz to "climate denialism" to już nie jest tu istotne, bo pytałeś czym wkur(z)yli wyborców, a to jest część odpowiedzi. Ale jak zaznaczyłem - przede wszystkim kretynizm polityki ochrony granic. Obłuda gdy wytykali Trumpowi robienie muru i "rodzielanie rodzin! Buuu! płaku płaku!) a potem sami robili to samo. Pozwalanie na dosłownie inwazję mas ludzi, którzy niewiadomo kim są, w tym na pewno gangoli i agentów wrogich państw. Do tego majstrowanie przy wyborach i pchanie zmian, aby można głosować bez dowodu czy nawet obywatelstwa. Do tego rządy lokalne jak np. zasrane równo Chicago czy inne, gdzie pozwolono BLM robić wyjęte spod prawa "centra anarchii". Dalej efekty DEI i ta durna baba z FBI/CIA, która nie wiedziała co ze sobą zrobić po zamachu na Trumpa. Kompletne zawalenie sprawy bezpieczeństwa i to jak kłamali po zamachu. Nie pomogło też parcie na to, żeby każdy, nawet najbiedniejszy Amerykanin miał płacić za refundację studiów osób, które mają za to długi. Dalej katastrofalna akcja z wycofaniem z Afganistanu. Nie wiem tutaj czy rację mają jedni czy drudzy, bo może Trump zostawił gorącego kartofla i nie było dobrych rozwiązań. Nawet jednak jeśli tak było, to to w jaki sposób "poradziła" sobie z tym administracja Bidona to był po prostu skandal i wiele osób za te zostawienie sprzętu za grube miliardy i wystawienie pomocników USA na pewną śmierć, przypisuje ekipie Bidona i ogólnie Demokratom, których widzą bardziej niż Republikanów jako tych, co "siedzą w kieszeniach wielkich koncernów zbrojeniowych". Dalej naciski na Facebooka i Twittera, niczym w Chinach, chęć kontroli wszystkiego, i blokowania poglądów i głosów niezgodną z linią partii (znaczy z linią Demokratów) Dalej mi się nie chce. A teraz skoro spełniłem Twoją prośbę podając Ci listę - spełnij też moją. Daj mi spokój. Edytowane 8 Kwietnia przez VRman
TheMr. 2 606 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia @crush Ale jak ci się aż tak podoba anal to nie musisz ogłaszać tego całemu forum. Wiemy, rozumiemy. Ubolewamy. @voltq Nie przedstawiłeś żadnego faktu, żadnego argumentu oprócz steku bzdur. Usuń konto. 1 3
blabla123 838 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia Godzinę temu, TheMr. napisał(a): Usuń konto. Sroga akcja #voltqusunkonto XD XD XD 6
voltq 1 372 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia (edytowane) https://defence24.pl/polityka-obronna/usa-wycofa-10-tysiecy-zolnierzy-z-europy-informacje-ws-jasionki USA robi jakieś porozumienia z Rosja odnośnie sprzedaży Polski pod Ruski but? Edytowane 8 Kwietnia przez voltq
VRman 2 640 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia (edytowane) Nowy sondaż. Swoją drogą od kiedy WP i ONET to ta sama firm? W sensie żenady "poziomu" "dziennikarstwa" to od dawna podobne dno, ale żeby onet dawał sondaże z logiem WP PS. Pajacujący Stanowski prawie zrównał z Zandbergiem Cieszy za to 1% dla Gaśnicowego. Choć z drugiej strony to nadal ponad 300 tysięcy zwolenników zapachu onuc. Edytowane 8 Kwietnia przez VRman
voltq 1 372 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia (edytowane) @MaxaM co z tym dziwnego? , jeżeli stworzył by takie warunki żeby firmą bardziej się opłacało otwierać w USA a pracownikom tam pracować i mieszkać to jak najbardziej pomysł można zrealizować , przecież tak powstało aktualne USA , nie uczyli historii w szkole ? czy gdakacie tak bo w telewizji wasz guru powiedział ze nie ważne co zrobi trump to trzeba na niego krzyczeć Pytanie czy to jest w ogóle możliwe żeby stworzyć takie warunki To jest poziom który reprezentujecie Edytowane 8 Kwietnia przez voltq
Rekomendowane odpowiedzi