nemar 190 Opublikowano 10 Maja Opublikowano 10 Maja No właśnie, np. wskazać czym jest Konfa i Memcen w sprawie praw osobistych. To by zabolało, bo on kieruje przekaz do młodych, gdzie rozmija się z ich oczekiwaniami. Dużo więcej sobie sam zaszkodził, kiedy mu się wymsknęły poglądy o aborcji.
Suchy211 1 253 Opublikowano 10 Maja Opublikowano 10 Maja 10 godzin temu, Camis napisał(a): TL:DR: Pisiory jadą po nim że się sprzedał. Nie tylko po nim. W innych filmach innych konfederetów też. Oni naprawdę uznają konfe za przystawkę do PiSu dokładnie tak jak Rosja uznaje za przystawkę do siebie sąsiednie narody. 1 1
Lypton 953 Opublikowano 10 Maja Opublikowano 10 Maja (edytowane) A Korwin dalej króciutko z Mentzenem. Choć fakt, walka o emerytów między Zandbergiem a Mentzenem to walka o jakieś kilkadziesiąt tysięcy głosów jeno. Według CBOS, w sumie mają 1% poparcia w tej grupie. Edytowane 10 Maja przez Lypton 1
Camis 5 885 Opublikowano 10 Maja Opublikowano 10 Maja 6 godzin temu, crush napisał(a): Trochę taka sztuka dla sztuki. Trzeba było jechać w innych dziedzinach. W II turze głosy będą raczej bardzo wyrównane i może wystarczyć raptem kilkadziesiąt tysięcy głosów różnicy i dany kandydat wygra. Tak więc nawet przekonanie 1% głosujących na nie głosowanie i absencję może zaważyć na wygranej. 1
209458 268 Opublikowano 10 Maja Opublikowano 10 Maja (edytowane) 19 godzin temu, Lypton napisał(a): Nie znasz tych facebookowych grupek w stylu "upiekłem chleb, ale nikt mnie nie pozdrowi, bo jestem ubogim rolnikiem"? A weź, nawet nie przypominaj. Ze dwa razy napisałem coś dla pocisku i jaj to potem miałem tym pół FB zawalone, Jezus pisał do mnie na priv, żeby mnie zbawić itp. Jeden z postów, które skomentowałem zmienił zupełnie treść i opis. Nawet kijem nie dotykać. Edytowane 10 Maja przez 209458
Camis 5 885 Opublikowano 10 Maja Opublikowano 10 Maja (edytowane) https://tvn24.pl/polska/sondaz-partyjny-wzrost-dla-liderow-i-spadek-konfederacji-o-kilka-punktow-procentowych-st8453462 Spoiler Edytowane 10 Maja przez Camis 3 2 1
crush 3 575 Opublikowano 10 Maja Opublikowano 10 Maja 4 godziny temu, Camis napisał(a): W II turze głosy będą raczej bardzo wyrównane i może wystarczyć raptem kilkadziesiąt tysięcy głosów różnicy i dany kandydat wygra. Tak więc nawet przekonanie 1% głosujących na nie głosowanie i absencję może zaważyć na wygranej. Tyle tylko, że Memcen nie będzie w 2 turze.
VRman 2 635 Opublikowano 10 Maja Opublikowano 10 Maja 1 godzinę temu, Camis napisał(a): Lepsze takie jawne wchodzenie w dupę Putinowi niż niejawne. Przynajmniej ludzie rozważający oddanie głosu na Konfę od razu mają jasny sygnał, żeby tego nie robić. Także więcej tego typu tweetów poproszę.
voltq 1 372 Opublikowano 10 Maja Opublikowano 10 Maja https://konkret24.tvn24.pl/polska/wybory-prezydenckie-2025-holownia-o-projekcie-o-asystencji-nie-mamy-go-w-sejmie-opozycja-alez-jest-st8453622 Pusta sala ale pogarda dla tego człowieka ze strony posłów
GordonLameman 8 432 Opublikowano 10 Maja Opublikowano 10 Maja Pisowcy to prymitywy, które grożą kobiecie za wypowiadanie głośno prawdy, która jest niezgodna z interesem partii, odc. 2137: 2 5
VRman 2 635 Opublikowano 10 Maja Opublikowano 10 Maja (edytowane) Nie chcę bana, więc skomentuję to obrazkiem z kreskówki Cytat każdy zna Żeby taką osobę atakować z politycznych pobódek, eh.. Edytowane 10 Maja przez VRman 1 2
sabaru128 172 Opublikowano 10 Maja Opublikowano 10 Maja Nie wyszło z Covidem i szczepionkami to teraz przywalili się do kur i indyków i będą je szczepić. To po to wymyślili tą całą ptasią grypę żeby wprowadzić szczepienia i te całe restrykcje. Normalnie większej głupoty dzisiaj nie słyszałem. Po za tym ciekawe kto będzie zjadał takie zaszczepione kury i indyki i jak to wpłynie na zdrowie człowieka. Po za tym oni nie wiedzą jak to będzie działało na dłuższą skale. Cytat Obowiązek szczepień został dodatkowo wzmocniony poprzez nakaz przeprowadzania badań laboratoryjnych poziomu przeciwciał zabezpieczających kury i indyki przed rzekomym pomorem drobiu. Badania te mają na celu ocenę skuteczności programów szczepień i będą mogły być weryfikowane przez powiatowych lekarzy weterynarii, którzy zyskają prawo do wydawania zaleceń dotyczących modyfikacji programów szczepień. https://www.farmer.pl/produkcja-zwierzeca/drob-i-jaja/6-tysiecy-zdrowych-kur-wybitych-w-rawiczu-hodowcy-w-dramatycznej-sytuacji,161103.html?mp=promo 1 3 1
adashi 1 637 Opublikowano 10 Maja Opublikowano 10 Maja 9 minut temu, sabaru128 napisał(a): Nie wyszło z Covidem i szczepionkami to teraz przywalili się do kur i indyków i będą je szczepić. To po to wymyślili tą całą ptasią grypę żeby wprowadzić szczepienia i te całe restrykcje. Po za tym ciekawe kto będzie zjadał takie zaszczepione kury i indyki i jak to wpłynie na zdrowie człowieka. Po za tym oni nie wiedzą jak to będzie działało na dłuższą skale. To jest jeszcze nic. Wiem z dobrego źródła, że poprzez sieć 5G przekażą tym kurom oraz indykom polecenie wpływania poprzez ich mięso oraz jajka na ludzi. Zainfekowani mentalnie ludzie będą uporczywie negować katastrofalny wpływ szczepionek. Mogą się nawet posuwać do negacji chemtrails, które przecież każdy widzi. Wymordowali już wszystkie dzikie ptaki i zastąpili je dronami, teraz pora na te hodowlane. 1 1 3
Voodoo2 958 Opublikowano 10 Maja Opublikowano 10 Maja Poczytaj jak wygląda psychiatryk, jak więzienie. Lepiej miec nie bedzie. Pozatym taki typ mordu na przypadkowej osobie nie jest oznaką normalności 1
crush 3 575 Opublikowano 10 Maja Opublikowano 10 Maja 13 minut temu, adashi napisał(a): Wiem z dobrego źródła, że poprzez sieć 5G przekażą tym kurom oraz indykom polecenie ATAKU 6
voltq 1 372 Opublikowano 10 Maja Opublikowano 10 Maja (edytowane) 12 minut temu, Voodoo2 napisał(a): Poczytaj jak wygląda psychiatryk, jak więzienie. Lepiej miec nie bedzie. Pozatym taki typ mordu na przypadkowej osobie nie jest oznaką normalności A zdajesz że każdy człowiek po zażyciu narkotyków lub dopalaczy może mieć jakieś halucynacje i zrobić coś co potem zniszczy życie jego i innych osób, dlatego te świństwo powinno być karane tak samo jak morderstwo P.s byłeś w obu tych miejscach że wiesz co jest lepsze a co gorsze ? Edytowane 10 Maja przez voltq
bourne2008 1 202 Opublikowano 10 Maja Opublikowano 10 Maja "A zdajesz że każdy człowiek" Uspokój się bo zaczynasz cyrilicą pisać. 1 4
Kamiyanx 1 244 Opublikowano 10 Maja Opublikowano 10 Maja (edytowane) Bosz, już nie wymyślajcie teorii spiskowych. Chłop ewidentnie nie jest normalny. Morderstwo jeszcze rozumiem, ale to, co działo się potem? Od samych narkotyków by mu tak nie odwaliło. Edytowane 10 Maja przez Kamiyanx 1 4
adashi 1 637 Opublikowano 10 Maja Opublikowano 10 Maja Najważniejsze aby ten psychol został trwale izolowany. 1 1
Bono_UG 322 Opublikowano 10 Maja Opublikowano 10 Maja Godzinę temu, sabaru128 napisał(a): Nie wyszło z Covidem i szczepionkami to teraz przywalili się do kur i indyków i będą je szczepić. To po to wymyślili tą całą ptasią grypę żeby wprowadzić szczepienia i te całe restrykcje. Normalnie większej głupoty dzisiaj nie słyszałem. Po za tym ciekawe kto będzie zjadał takie zaszczepione kury i indyki i jak to wpłynie na zdrowie człowieka. Wszyscy, tak samo jak wszyscy obecnie zajadają się drobiem faszerowanym antybiotykami, hormonami i czym tam jeszcze popadnie. 1 2
voltq 1 372 Opublikowano 10 Maja Opublikowano 10 Maja 33 minuty temu, Kamiyanx napisał(a): Bosz, już nie wymyślajcie teorii spiskowych. Chłop ewidentnie nie jest normalny. Morderstwo jeszcze rozumiem, ale to, co działo się potem? Od samych narkotyków by mu tak nie odwaliło. Brałeś że takim znawca tematu jesteś ?
VRman 2 635 Opublikowano 10 Maja Opublikowano 10 Maja @voltq Wrzucaj dalej jakieś gówna nie na temat to długo ten wątek pożyje na pewno 1 2
Rekomendowane odpowiedzi