Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No właśnie, np. wskazać czym jest Konfa i Memcen w sprawie praw osobistych. To by zabolało, bo on kieruje przekaz do młodych, gdzie rozmija się z ich oczekiwaniami. Dużo więcej sobie sam zaszkodził, kiedy mu się wymsknęły poglądy o aborcji. 

Opublikowano
10 godzin temu, Camis napisał(a):

TL:DR: Pisiory jadą po nim że się sprzedał.

B8pLdXn.png

0bS850f.png

7H6oD7l.png

KD2JKGw.png

3dWrbwi.png

Q61ANnb.png

sEggQUx.png

xyeEYu2.png

Nie tylko po nim. W innych filmach innych konfederetów też. Oni naprawdę uznają konfe za przystawkę do PiSu dokładnie tak jak Rosja uznaje za przystawkę do siebie sąsiednie narody.

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

A Korwin dalej króciutko z Mentzenem.

Choć fakt, walka o emerytów między Zandbergiem a Mentzenem to walka o jakieś kilkadziesiąt tysięcy głosów jeno. Według CBOS, w sumie mają 1% poparcia w tej grupie.

Edytowane przez Lypton
  • Upvote 1
Opublikowano
6 godzin temu, crush napisał(a):

Trochę taka sztuka dla sztuki. Trzeba było jechać w innych dziedzinach.

W II turze głosy będą raczej bardzo wyrównane i może wystarczyć raptem kilkadziesiąt tysięcy głosów różnicy i dany kandydat wygra. Tak więc nawet przekonanie 1% głosujących na nie głosowanie i absencję może zaważyć na wygranej.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
19 godzin temu, Lypton napisał(a):

Nie znasz tych facebookowych grupek w stylu "upiekłem chleb, ale nikt mnie nie pozdrowi, bo jestem ubogim rolnikiem"?

A weź, nawet nie przypominaj. Ze dwa razy napisałem coś dla pocisku i jaj to potem miałem tym pół FB zawalone, Jezus pisał do mnie na priv, żeby mnie zbawić itp. Jeden z postów, które skomentowałem zmienił zupełnie treść i opis. Nawet kijem nie dotykać.

Edytowane przez 209458
Opublikowano
4 godziny temu, Camis napisał(a):

W II turze głosy będą raczej bardzo wyrównane i może wystarczyć raptem kilkadziesiąt tysięcy głosów różnicy i dany kandydat wygra. Tak więc nawet przekonanie 1% głosujących na nie głosowanie i absencję może zaważyć na wygranej.

Tyle tylko, że Memcen nie będzie w 2 turze.

Opublikowano
1 godzinę temu, Camis napisał(a):

1746858354679-jpeg.9215015

Lepsze takie jawne wchodzenie w dupę Putinowi niż niejawne. Przynajmniej ludzie rozważający oddanie głosu na Konfę od razu mają jasny sygnał, żeby tego nie robić.

Także więcej tego typu tweetów poproszę. :)

Opublikowano

Nie wyszło z Covidem i szczepionkami to teraz przywalili się do kur i indyków i będą je szczepić. To po to wymyślili tą całą ptasią grypę żeby wprowadzić szczepienia i te całe restrykcje. Normalnie większej głupoty dzisiaj nie słyszałem. Po za tym ciekawe kto będzie zjadał takie zaszczepione kury i indyki i jak to wpłynie na zdrowie człowieka.

Po za tym oni nie wiedzą jak to będzie działało na dłuższą skale.

Cytat

Obowiązek szczepień został dodatkowo wzmocniony poprzez nakaz przeprowadzania badań laboratoryjnych poziomu przeciwciał zabezpieczających kury i indyki przed rzekomym pomorem drobiu. Badania te mają na celu ocenę skuteczności programów szczepień i będą mogły być weryfikowane przez powiatowych lekarzy weterynarii, którzy zyskają prawo do wydawania zaleceń dotyczących modyfikacji programów szczepień.

https://www.farmer.pl/produkcja-zwierzeca/drob-i-jaja/6-tysiecy-zdrowych-kur-wybitych-w-rawiczu-hodowcy-w-dramatycznej-sytuacji,161103.html?mp=promo

• Like 1
  • Haha 3
  • Confused 1
Opublikowano
9 minut temu, sabaru128 napisał(a):

Nie wyszło z Covidem i szczepionkami to teraz przywalili się do kur i indyków i będą je szczepić. To po to wymyślili tą całą ptasią grypę żeby wprowadzić szczepienia i te całe restrykcje. Po za tym ciekawe kto będzie zjadał takie zaszczepione kury i indyki i jak to wpłynie na zdrowie człowieka.

Po za tym oni nie wiedzą jak to będzie działało na dłuższą skale.

To jest jeszcze nic. Wiem z dobrego źródła, że poprzez sieć 5G przekażą tym kurom oraz indykom polecenie wpływania poprzez ich mięso oraz jajka na ludzi. Zainfekowani mentalnie ludzie będą uporczywie negować katastrofalny wpływ szczepionek. Mogą się nawet posuwać do negacji chemtrails, które przecież każdy widzi.

Wymordowali już wszystkie dzikie ptaki i zastąpili je dronami, teraz pora na te hodowlane.

• Like 1
  • Haha 1
  • Upvote 3
Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Voodoo2 napisał(a):

Poczytaj jak wygląda psychiatryk, jak więzienie. Lepiej miec nie bedzie. Pozatym taki typ mordu na przypadkowej osobie nie jest oznaką normalności 

A zdajesz że każdy człowiek po zażyciu narkotyków lub dopalaczy może mieć jakieś halucynacje i zrobić coś co potem zniszczy życie jego i innych osób, dlatego te świństwo powinno być karane tak samo jak morderstwo 

P.s byłeś w obu tych miejscach że wiesz co jest lepsze a co gorsze ?

Edytowane przez voltq
Opublikowano (edytowane)

Bosz, już nie wymyślajcie teorii spiskowych. Chłop ewidentnie nie jest normalny. Morderstwo jeszcze rozumiem, ale to, co działo się potem? Od samych narkotyków by mu tak nie odwaliło.

Edytowane przez Kamiyanx
  • Confused 1
  • Upvote 4
Opublikowano
Godzinę temu, sabaru128 napisał(a):

Nie wyszło z Covidem i szczepionkami to teraz przywalili się do kur i indyków i będą je szczepić. To po to wymyślili tą całą ptasią grypę żeby wprowadzić szczepienia i te całe restrykcje. Normalnie większej głupoty dzisiaj nie słyszałem. Po za tym ciekawe kto będzie zjadał takie zaszczepione kury i indyki i jak to wpłynie na zdrowie człowieka.

Wszyscy, tak samo jak wszyscy obecnie zajadają się drobiem faszerowanym antybiotykami, hormonami i czym tam jeszcze popadnie.

• Like 1
  • Upvote 2
Opublikowano
33 minuty temu, Kamiyanx napisał(a):

Bosz, już nie wymyślajcie teorii spiskowych. Chłop ewidentnie nie jest normalny. Morderstwo jeszcze rozumiem, ale to, co działo się potem? Od samych narkotyków by mu tak nie odwaliło.

Brałeś że takim znawca tematu jesteś ?