Henryk Nowak 1 929 Opublikowano 24 Maja Opublikowano 24 Maja Teraz, huudyy napisał(a): (...) Pytanie do @voltq - gdybyś był zaproszony na dwór królewski Wielkiej Brytanii ukłoniłbyś się? Albo na Kreml? (...) Tam by się najpierw ukłonił, potem padł na kolana a następnie zemdlał ze szczęścia (że jest tak blisko wodza) 1 2
voltq 1 372 Opublikowano 24 Maja Opublikowano 24 Maja (edytowane) same negatywne komentarze wyborców mentzena i konfederacji Edytowane 24 Maja przez voltq
Element Wojny 4 776 Opublikowano 24 Maja Opublikowano 24 Maja Cóż, po tym co Sławek zrobił wyborcom Konfy zostało tylko jedno... 2 7 1
Henryk Nowak 1 929 Opublikowano 24 Maja Opublikowano 24 Maja (edytowane) 4 minuty temu, Element Wojny napisał(a): To już pytanie do nich - ale ta "grupa docelowa" raczej nie jest skłonna do tego typu dyskusji. Tam nie było żadnego pytania, jedynie stwierdzenia. Patrząc na komentarze to to są zwykłe małpoludy, prostactwo i naziolstwo w najczystszej formie. Edytowane 24 Maja przez Henryk Nowak 1 3
Camis 5 896 Opublikowano 24 Maja Opublikowano 24 Maja 5 godzin temu, Michaelred napisał(a): Dlatego ja bede teraz glosowal na.... Bążura Polecam komentarze, ale uwaga jest grubo 1
Voodoo2 960 Opublikowano 24 Maja Opublikowano 24 Maja 2 minuty temu, voltq napisał(a): przy stoliku który miało się wywracać Czy według Ciebie zachowanie Mentzena (nikogo chyba nie poparł) jest zaprzeczeniem tego co obiecał, a Bosaka wchodzenie PiSowi w tyłek już nie? 4
Element Wojny 4 776 Opublikowano 24 Maja Opublikowano 24 Maja Bosak był szczerze zniesmaczony, gdy na Kanale Zero pokazano mu zdjęcie z pubu 1 6
Doamdor 1 794 Opublikowano 24 Maja Opublikowano 24 Maja 3 minuty temu, Element Wojny napisał(a): Cóż, po tym co Sławek zrobił wyborcom Konfy zostało tylko jedno... Internet to jest, rzeczywistość to drugie, w następnych wyborach dowiemy się kto zyskał, a kto stracił. W wyborach prezydenckich, Mentzen jest drugim zwycięzcą.
Voodoo2 960 Opublikowano 24 Maja Opublikowano 24 Maja Jak dla mnie wielu z tych komentujących "głosowałem na pana" to goście co głosowali na Nawrockiego 1 5
voltq 1 372 Opublikowano 24 Maja Opublikowano 24 Maja 1 minutę temu, Voodoo2 napisał(a): Czy według Ciebie zachowanie Mentzena (nikogo chyba nie poparł) jest zaprzeczeniem tego co obiecał, a Bosaka wchodzenie PiSowi w tyłek już nie? Nie , jak najbardziej mogę się spotkać z Pisem czy PO ale w sprawach poparcia dla ustaw , uchwał , rozporządzeń , komisji , itd i zrobic to w sejmie na jakiś komisjach itd , ale nie bić pokłony poddańcze i zasiadać do stolika który miało się wywrócić
Element Wojny 4 776 Opublikowano 24 Maja Opublikowano 24 Maja 1 minutę temu, Doamdor napisał(a): Internet to jest, rzeczywistość to drugie, w następnych wyborach dowiemy się kto zyskał, a kto stracił. W wyborach prezydenckich, Mentzen jest drugim zwycięzcą. Ale wielu jego wyborców to młodzi ludzie, którzy siedzą w necie non-stop. To będzie miało przełożenie na kolejne wybory - może mniejsze, może większe. Zresztą wszystkie portale już piszą o tym piwie
MaxaM 1 662 Opublikowano 24 Maja Opublikowano 24 Maja Dobre podsumowanie https://www.youtube.com/shorts/-XGQXlQvJiE 1 2
Totek 784 Opublikowano 24 Maja Opublikowano 24 Maja Poszli sobie na piwo, no i co w tym takiego. Chłopy musieli przyjechać do Torunia a to trochę drogi jest, pora późna, weekend, wszystko pasuje. Poza tym nie rozumiem o co czepianie się ukłonu, to z samej grzeczności, ja podobnie jak Mencen pochodzę z Borów i jak się kogoś wita z szacunkiem, lub jest się gospodarzem w tych stronach, to bardzo często stosuje się tego typu ukłon. Polecam wszystkim iść na piwo i przestać bóldupić w necie. 1 1 7
Voodoo2 960 Opublikowano 24 Maja Opublikowano 24 Maja 1 minutę temu, voltq napisał(a): Nie , jak najbardziej mogę się spotkać z Pisem czy PO ale w sprawach poparcia dla ustaw , uchwał , rozporządzeń , komisji , itd i zrobic to w sejmie na jakiś komisjach itd , ale nie bić pokłony poddańcze i zasiadać do stolika który miało się wywrócić Ale nie odpowiedziałeś na pytanie - pytalem czy wg. Ciebie Bosaka wchodzenie PiSowi w tyłek jest wywracaniem stolika? Chyba, że Ty rzeczywiście przez wywracanie stolika rozumiesz, że będzie burdy robił? 3
SM_M4E5TRO 524 Opublikowano 24 Maja Opublikowano 24 Maja (edytowane) Aleście tutaj wszyscy przeszli płynnie z hejtowania na mentzena na jego obrone. To chyba pierwsze nie-niepochlebne słowa odkad tutaj sie zarejestrowalem Ciekawe co by było jakby poszedł na piwo z Nawrockim Za to na xie widze pisiory się zesrały niemiłosiernie Edytowane 24 Maja przez SM_M4E5TRO 1 1
Element Wojny 4 776 Opublikowano 24 Maja Opublikowano 24 Maja 1 minutę temu, SM_M4E5TRO napisał(a): Ciekawe co by było jakby poszedł na piwo z Nawrockim Też mnie trochę to zastanawia - pewnie na X reakcje byłyby umiarkowane, ale tu na forum... 1 1
Henryk Nowak 1 929 Opublikowano 24 Maja Opublikowano 24 Maja 4 minuty temu, Winter napisał(a): ON SIĘ TYLKO NAPIŁ PIWA!!! Weź pod uwagę komu próbujesz to tłumaczyć. To jest voltq, on by najchętniej widział tych"zdrajców narodu" na szubienicy. 1 1 1
huudyy 2 853 Opublikowano 24 Maja Opublikowano 24 Maja Teraz, SM_M4E5TRO napisał(a): Aleście tutaj wszyscy przeszli płynnie z hejtowania na mentzena na jego obrone. Ciekawe co by było jakby poszedł na piwo z Nawrockim ja na przykład bardzo żałuję, że Karol z nimi nie poszedł. Myślę, że to spotkanie byłoby dużo, dużo ciekawsze niż jakakolwiek debata którą widzieliśmy. Ale lepiej zdefekować się, bo Sławek miał czelność iść na piwo z kimś z drugiego obozu. I tak najbardziej bawią mnie ci, co sobie przypomnieli o wywracaniu stolika - się kurła obudzili 1 5
voltq 1 372 Opublikowano 24 Maja Opublikowano 24 Maja 2 minuty temu, Voodoo2 napisał(a): Ale nie odpowiedziałeś na pytanie - pytalem czy wg. Ciebie Bosaka wchodzenie PiSowi w tyłek jest wywracaniem stolika? Chyba, że Ty rzeczywiście przez wywracanie stolika rozumiesz, że będzie burdy robił? Przecież ci odpowiedziałem ze nie popieram w dwie strony takich zachowan
voltq 1 372 Opublikowano 24 Maja Opublikowano 24 Maja 1 minutę temu, Henryk Nowak napisał(a): Weź pod uwagę komu próbujesz to tłumaczyć. To jest voltq, on by najchętniej widział tych"zdrajców narodu" na szubienicy. Tylko ze to twoja strona pochwala przestępstwa i nawołuje do nienawiści , nie ja
MaxaM 1 662 Opublikowano 24 Maja Opublikowano 24 Maja 2 minuty temu, SM_M4E5TRO napisał(a): Aleście tutaj wszyscy przeszli płynnie z hejtowania na mentzena na jego obrone. To chyba pierwsze nie-niepochlebne słowa odkad tutaj sie zarejestrowalem Ciekawe co by było jakby poszedł na piwo z Nawrockim Tyle latek na tym świecie, a jeszcze nie ogarnąłeś, że ludzie robią i dobre i złe rzeczy? Za dobre się chwali, za złe się piętnuje? 1
SM_M4E5TRO 524 Opublikowano 24 Maja Opublikowano 24 Maja 2 minuty temu, Element Wojny napisał(a): Też mnie trochę to zastanawia - pewnie na X reakcje byłyby umiarkowane, ale tu na forum... 1
voltq 1 372 Opublikowano 24 Maja Opublikowano 24 Maja (edytowane) 3 minuty temu, Element Wojny napisał(a): Też mnie trochę to zastanawia - pewnie na X reakcje byłyby umiarkowane, ale tu na forum... Dla nich jak Grzegorz Braun by wstąpił do platformy obywatelskiej to nagle byłby fajnym gościem itd , oni są jak chorągiewki bez własnego zdania i własnych poglądów małpują tylko to co powie wódz i partia w tym przypadku koalicja obywatelska Edytowane 24 Maja przez voltq
Voodoo2 960 Opublikowano 24 Maja Opublikowano 24 Maja 1 minutę temu, voltq napisał(a): Przecież ci odpowiedziałem ze nie popieram w dwie strony takich zachowan No ale ani razu nie napisałeś po wypowiedziach Bosaka, ani po stronniczości Wiplera, że na Konfederacje już nie zagłosujesz
Rekomendowane odpowiedzi