Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 minut temu, Keller napisał(a):

te twoje reakcje zdziwionej gęby do praktycznie każdego komentarza większości osób są naprawdę creepy.

Jego racja jest najmojsza, gdyby przy piwie był Nawrocki, a nie Trzaskowski to @voltq byłby wniebowzięty. :hihot:

• Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
31 minut temu, Doamdor napisał(a):

Jego racja jest najmojsza, gdyby przy piwie był Nawrocki, a nie Trzaskowski to @voltq byłby wniebowzięty. :hihot:

2 godziny temu, voltq napisał(a):

Najgorsze ze ty nie trollujesz jak gordon to jest dramat... , przeczytaj jeszcze raz co napisal sprzedawczyk i kto jest na tablicy

Mentzen nawet pasuje do Koalicji Obywatelskiej , normalnie ma 500+/-  komentarzy pod tweetem teraz dostał 15 tysiecy +/- , praktycznie sami jego wyborcy lub wyborcy Brauna , pis siedzi cicho nie reaguje a Sprzedawczyk stwierdza ze to wina PIS i ze to oni po nim jadą w komentarzach :D 

Tutaj zarzuca się mojej skromnej osobie ze "wyzywam mentzena" bo spotkał się z ludźmi z KO/PO , otóż nie gdyby spotkał się z ludźmi z PIS to moja reakcja była by taka sama

@Doamdor przeprosisz za kłamstwa , manipulacje i pomówienia ? , jak to jest ze wy non stop posługujecie się kłamstwem , manipulacją , oszustwem , pomówieniami itd , u was prawda i fakty nie mają racji bytu

44 minuty temu, Suchy211 napisał(a):

Ale co ty chcesz? Metzen właśnie pokazał, że nie jest zakamuflowaną opcją pisowską i w razie czego będzie wstanie na równych zasadach rozmawiać z każdym. Tym sposobem zyskał w moich oczach. W dokładnie ten sam sposób Bosak stracił w moich oczach pokazując, że kiedy tylko zrobi się poważnie pis może na niego liczyć.

Konfederacja jako przystawka tylko i wyłącznie oraz zawsze PiSu nie ma racji bytu. W takiej sytuacji po prostu najlepiej głosować na oryginał.

Dla mnie akceptowalne jest to o czym powiedział dziś Adrian Zandberg w kanale zero , Trzaskowski wysłał mu sms żeby się spotkać na kawę czyli plan miał taki sam jak z mentzem , to Zandberg mu odpowiedział ze interesują go czyny nie słowa i  może przyjechać na zwołane spotkanie w sejmie i dyskutować o projektach ustaw a nie o tym żeby Trzaskowski mu cos obiecywał 

tu masz ten fragment 

Do tego cały czas staram się przekonać ludzi żeby patrzyli na czyny a nie na słowa , po owocach ich poznacie

Jest różnica pomiędzy spotkaniem się z trumpem w celu wypicia z nim piwa

A spotkaniem sie z trumpem i załatwieniem np żeby zniósł te idiotyczne cła

Edytowane przez voltq
  • Haha 2
Opublikowano
47 minut temu, voltq napisał(a):

Jest różnica pomiędzy spotkaniem się z trumpem w celu wypicia z nim piwa

A spotkaniem sie z trumpem i załatwieniem np żeby zniósł te idiotyczne cła

I właśnie dlatego Nawrocki podczas spotkania z Mentzenem unikał konfrontacji jak ognia i ze wszystkim się zgadzał. Nawet podpisał coś, czego w takich sytuacjach się nie podpisuje. Ciekawe co będzie jak go Trump do siebie wezwie i każe podpisać to i tamto. No i co takiego załatwił Zandberg? Nawet Biejat go skasowała stawiając go w szeregu z obserwatorami którzy tylko potrafią gadać co i jak powinno być, ale jak trzeba było być członkiem rządu i załatwić cokolwiek wolał nie załatwić nic stając z boku. No chyba że masz na myśli załatwienie PiSowi prezydenta. No to tak, tu będzie pewien sukces.

• Confused 1
Opublikowano
6 minut temu, Suchy211 napisał(a):

I właśnie dlatego Nawrocki podczas spotkania z Mentzenem unikał konfrontacji jak ognia i ze wszystkim się zgadzał. Nawet podpisał coś, czego w takich sytuacjach się nie podpisuje. Ciekawe co będzie jak go Trump do siebie wezwie i każe podpisać to i tamto. No i co takiego załatwił Zandberg? Nawet Biejat go skasowała stawiając go w szeregu z obserwatorami którzy tylko potrafią gadać co i jak powinno być, ale jak trzeba było być członkiem rządu i załatwić cokolwiek wolał nie załatwić nic stając z boku. No chyba że masz na myśli załatwienie PiSowi prezydenta. No to tak, tu będzie pewien sukces.

Nie da się stwierdzić na 100% co będzie robił Nawrocki , można jedynie opierać się na tym iż mówił ze będzie kontynuował politykę Andrzeja Dudy taki Andrzej Duda v2 plus kontynuował w jakimś tam stopniu politykę PIS bo z tego środowiska się wywodzi , dodatkowo co wynika z logiki przez te 2,5 roku będzie realizował to co podpisał u mentzena żeby nie zrazić wyborców do czasu wyborów parlamentarnych , potem to już będzie można robić co się chce jeżeli PIS wygra wybory i będzie "rządzic"

W ogóle nie zrozumiałeś o co chodziło mi z Zadbergiem i jeszcze tego trumpa wrzucasz  którego ja podałem tylko jako przykład , chodzi mi o pewien schemat który on przedstawił ze mogę rozmawiać z kimś i poprzeć kogoś za czyny i fakty czyli np popieram rząd koalicji obywatelskiej lub PIS w zamian za jakieś tam ustawy , nie interesują mnie stołki , posady w spółkach skarbu państwa itd itd 

13 minut temu, Camis napisał(a):

Trzasku ma szanse ale tylko po dobrej mobilizacji:

1F8iTGM1AF.png

Obrzydliwy jest ten obrazek z podziałem na wyborcy prawicy i wyborcy demokratów czyli jak ktoś nie głosował na lewicę lub KO to nie jest demokratą

• Haha 2
Opublikowano
Godzinę temu, voltq napisał(a):

@Doamdor przeprosisz za kłamstwa , manipulacje i pomówienia ? , jak to jest ze wy non stop posługujecie się kłamstwem , manipulacją , oszustwem , pomówieniami itd , u was prawda i fakty nie mają racji bytu

Mam przepraszać ciebie za twoje kłamstwa na temat Mentzena?

• Confused 1
Opublikowano

Co jest z wykopem?!, mam zwarcie w zwojach xD, od kilku dni jadą równo po alfonsie i koledze nazistów. 

Pełno tematów na głównej z jechania RUpubliki i popieranie Trzaskowskiego zamiast alfonsa. 

dkpbWd8.png

YOiuM4I.png

FKmbcIA.png

k60hmfv.png

qqNlBRP.png

wR135J8.png

foP8RNz.png

I takich komentarzy jest bardzo dużo. 

• Upvote 2
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, voltq napisał(a):

@Camis przecież wykop od zawsze jest za platforma obywatelska , nawet właściciel jest z ich środowiska 

Dlatego za pisu brali od nich pieniądze, chociażby z Orlenu XD 

Łap chociażby spis usuniętych tematów czy tam z shadow banem XD 

https://www.hejto.pl/wpis/zarchiwizowalem-troche-wpisow-i-znalezisk-z-wczorajszego-wieczora-ktore-na-wykop

Edytowane przez huudyy
  • Confused 1
Opublikowano

Według pisobetonu i betonu konfiarzy oraz braunistów facet który nie może wytrzymać 1,5h bez odurzania się nikotyną ma być prezydentem…

To niesamowite jak zabetonowane jest to środowisko. A najśmieszniejsze jest to, że to oni wszystkich oskarżają o bycie betonem, co jest już do prawdy śmieszną projekcją.

• Upvote 6
Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, voltq napisał(a):

Obrzydliwy jest ten obrazek z podziałem na wyborcy prawicy i wyborcy demokratów czyli jak ktoś nie głosował na lewicę lub KO to nie jest demokratą

Zgadza się, a czy ten obrazek wyżej dotyczacy ogłoszeń parafialnych w Szczawie Cie nie oburza?  Obrzydliwy jest ze KK próbuje wpłynąć na mój wybór wyrzutami sumienia, czyli jak ktoś głosuję na lewicę lub KO/ Trzaskowskiego to przyjdzie mi za to odpowiadać przed Bogiem? 

Zarzucasz innym stronniczości, czemu skomentowałeś akurat ten obrazek który pasuje Ci do narracji? 

Edytowane przez Voodoo2
  • Confused 1
  • Upvote 7
Opublikowano (edytowane)

No sporo wpisów na ostatnich stronach o tym jest. Rozmowa rozpoczęła się od stwierdzenia, że to związki odpowiadają za fatalną sytuację finansową  kopalni na co odpisałem, że jest to bardziej złożona kwestia ( co wydaje mi się dość oczywiste)

Edytowane przez Klakier1984
  • Like 1
Opublikowano
6 minut temu, Klakier1984 napisał(a):

No sporo wpisów na ostatnich stronach o tym jest. Rozmowa rozpoczęła się od stwierdzenia, że to związki odpowiadają za fatalną sytuację finansową  kopalni na co odpisałem, że jest to bardziej złożona kwestia ( co wydaje mi się dość oczywiste)

Za kiepską sytuację finansową nie obwiniałbym związków wprost, ale praca górnika coraz bardziej traci na znaczeniu i coraz więcej trzeba dopłacać, więc trzeba z tym skończyć. I o dziwo - wiedza to wszyscy (poza górnikami), bo PiS dużo o tym gadał, a zamknął sporo kopalni. 

Najlepszy przykład to Szydło i Makoszowy. Lansowała się tam przed wyborami, a potem ją zamknęła. 

Górnicy powinni zrozumieć, że to nieuniknione.

• Like 2
  • Upvote 2