Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Henryk Nowak napisał(a):

A co do Mentzena to wciąż wydaje mi się, że po tym co się działo w ostatnich dniach, Sławomir nikogo nie poprze. 

Podobnie myślę i to od kilku dni.

• Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano
22 minuty temu, Element Wojny napisał(a):

Tusk, jak sam powiedział wczoraj u Rymanowskiego, włączył się w kampanię bo wynik jest na ostrzu noża. On sobie nie może pozwolić na przegraną, bo to będzie koniec koalicji w obecnej formie. Sądzę też, że w tle są też różne planowane/dyskutowane inicjatywy europejskie, które mogą się nie wydarzyć, jeśli nie będzie w Polsce prezydenta, który je podpisze. 

Ja uważam że Kaczyński jest lepszym strategiem i on schował się w kampanii tak jak chowali Macierewicza przed wyborami na takim podejściu więcej zyska PiS i Nawrocki , Tusk chce dobrze stara się naprawdę ale tylko pogrąży szansę Trzaskowskiego, w ogóle uważam że gdyby Trzaskowski wyszedł z KO i startował sam to spokojnie by wygrał te wybory oni wszyscy od jego partii poprzez TVPKO , biejat która dzień po spotkaniu Trzaskowskiego z mentzenem demonizuje mentzena ci wszyscy ludzie sabotują mu te wybory od czasów Końskich , Trzaskowski jest jak ten Lewandowski gra 1vs21

Opublikowano
Teraz, Spl97 napisał(a):

Oczywiście że nikogo otwarcie nie poprze. Stawiam na rekomendację by nie głosować na Trzaska a co do Nawrockiego da wolny wybór wedle uznania. 

Teraz, voltq napisał(a):

Ja uważam że Kaczyński jest lepszym strategiem i on schował się w kampanii tak jak chowali Macierewicza przed wyborami na takim podejściu więcej zyska PiS i Nawrocki

Gdyby Kaczyński się wychylił tak mocno jak Donald w jakimkolwiek momencie w ostatnich 2 tygodniach, to 2 tura nie byłaby w zasadzie potrzebna, a u Rafała by strzelały szampany, bo miałby już 5% przewagę. Jedyne co trzyma tą kampanię Nawrockiego, to właśnie wycięcie Jaro z równania. 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Element Wojny napisał(a):

Oczywiście że nikogo otwarcie nie poprze. Stawiam na rekomendację by nie głosować na Trzaska a co do Nawrockiego da wolny wybór wedle uznania. 

Jeśli w przyszłości chce podbierać centrowy elektorat to raczej tego nie zrobi. Poza tym przez część swoich wyborców jest tak znienawidzony, że to co powie nie będzie już mieć takiego wpływu jaki mogło mieć np tydzień temu. 

• Confused 1
Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Kris194 napisał(a):

Jak najwięcej Szczerby jońskiego itd jeżeli chcecie żeby wygrał Nawrocki 

Ja rozumiem że obie partie muszą mieć swoich "głupków" jak to nie wprost stwierdził Sikorski tylko różnica jest taka że PiS schował Macierewicza a w KO Szczerba szarżuje na białym rumanku 

Edytowane przez voltq
Opublikowano
14 minut temu, Kris194 napisał(a):

Pomijając, że wrzucają jakieś oświadczenie

voHHPdA.png

Tusk przegrywa z pisowska propaganda. 

6 minut temu, Spl97 napisał(a):

Ja myślę że powie wiecie rozumiecie ale tylko nie Trzasku. 

• Like 1
Opublikowano
Godzinę temu, Spl97 napisał(a):

Otóż nie do końca słusznie, nie pojawiając się na tej ustawce PiS-iory wraz z szczujnią będą grzać na maxa, że Trzaskowski tchórz.

Ale w przeciwieństwie do poprzednich wyborów teraz to będzie ewidentne kłamstwo bo była debata :) Wtedy nie było żadnej. W takim bastionie i z takimi dziennikarzami mogliby go wpuścić na minę np coś przeciw Lewicy, a oglądałaby cała Polska. Tak to oprócz betonu pisowskiego i części niezdecydowanej z konfederacji nikt nie spojrzy. Karolek będzie miał kolejny wiec.

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
37 minut temu, Element Wojny napisał(a):

Zobaczymy. Ja na ten moment obstawiam 1,5% przewagi Rafała, ale nie wiadomo co jutro powie Mentzen. Może nie to co powie, tylko JAK powie. 

Ja jednak obstawiam że wygra Nawrocki 

Ogólnie gdyby nie akcja z nawoływaniem do szczepień przeciwko covid po tej kampanii nienawiści w stosunku do kandydata PiS sam poszedł bym zagłosować na Nawrockiego, pomimo tego iż uważam że Trzaskowski przy Nawrockim to jak zawodowy piłkarz ligi mistrzów przy jakimś amatorze z ligi okręgowej, tutaj natomiast gdyby nie ludzie tacy jak Szczerba, joński, Giertych , witek , sznepf , Hołownia, biejat tvpKO itd to spokojnie mógłbym zagłosować na trzaskowskiego ale musiał by odciąć się od tych ludzi którzy robią wszystko żeby przegrał 

Wszytko to pomimo że ci dwaj kandydaci są dla mnie niewybieralni taki paradoks 

Edytowane przez voltq
Opublikowano (edytowane)

https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2025-05-27/byly-szef-abw-odpowiada-na-doniesienia-o-nawrockim-premier-mija-sie-z-prawda/

Podziwiam u trzaskowskiego to że utrzymuje się na nogach i nie dostał nokautu walcząc z dwoma przeciwnikami naraz PiSem i własną partią z koalicjantami 

18 minut temu, Keller napisał(a):

Gr-eCsHWIAATTdn.thumb.jpg.c50047ab8c1d101f32a866e2306126e2.jpg

Tak jak mówiliśmy, nawet gdyby Nawro*ki gwałcił dzieci, to i tak pisokonfederatobrauny na niego by zagłosowali.

Ci ludzie po obu stronach barykady bredzą totalnie

Edytowane przez voltq
Opublikowano

Uwaga uwaga! To już potwierdzone! 

Są wreszcie dowody! Okazuje się, że Nawrocki faktycznie uczestniczył w CPACu, czyli tym spędzie na który jeżdżą Orbany, Fici i inne proruskie przydupasy.

Dla mnie samo to jest wystarczającą dyskwalifikacją. Czy był alfonsem czy nie, czy ukradł Jerzemu mieszkanie - mniej mnie interesuje niż obecność na tym CPACu.

PS. Tak, faktycznie dobre, że go na tle tej plnaszy z logami CPACa dali :lol2:

Ojciec? CPAC? Jasne, że CPAC! 

Opublikowano
36 minut temu, Keller napisał(a):

Tak jak mówiliśmy, nawet gdyby Nawro*ki gwałcił dzieci, to i tak pisokonfederatobrauny na niego by zagłosowali.

Tak jak pisałem - PiS to jednak stan umysłu... :) 

Mam tylko nadzieję, że i wśród wyborców PiS są ludzie na jakimś poziomie, którym sumienie nie pozwoli głosować na karolka. Wyobraźmy sobie, że personalnie Trzasku to Karolek i na odwrót. Czyli zamiana polityczna i personalna. Karolek z poglądami jakie ma, ale życiorysem jak Trzasku: języki, doświadczenie itp, a z kolei Trzasku: ustawki, tatuaże i hotele :) W takim wypadku albo bym nie poszedł wcale na wybory albo zagłosował na Karolka :) 

To oczywiście hipotetyczna sytuacja bo tylko PiS mógł wystawić Karolka :) Nawet nie myślę, że oni o tym wszystkim wiedzieli. Po prostu jak całe 8 lat tak i teraz nieudolność i nieogarnięcie :) 

Opublikowano
21 minut temu, VRman napisał(a):

Uwaga uwaga!

UWAGA UWAGA. NAWROCKI TO...  *ZłowieszczaMuzyka*  K O N S E R W A T Y S T A, KTÓRY WZIĄŁ UDZIAŁ W EVENCIE DLA... *JeszczeBardziejZłowieszczaMuzyka*

K O N S E R W A T Y S T Ó W!!!!! 😩

Żodyn się nie spodziewoł. Żodyn.

Opublikowano
5 minut temu, crush napisał(a):

UWAGA UWAGA. NAWROCKI TO...  *ZłowieszczaMuzyka*  K O N S E R W A T Y S T A, KTÓRY WZIĄŁ UDZIAŁ W EVENCIE DLA... *JeszczeBardziejZłowieszczaMuzyka*

K O N S E R W A T Y S T Ó W!!!!! 😩

Żodyn się nie spodziewoł. Żodyn.

A to wszyscy konserwatyści są tacy fajni jak ci na cpac? Bo tam jest Noem, super babka, zastrzeliła psa bo nie mogła nauczyć go polować. Ja bym go wydał ale w sumie po co, lepiej zabić. Poza tym jest pro ruski simion I inni geniusze. 

• Upvote 1
Opublikowano
15 minut temu, Henryk Nowak napisał(a):

A to wszyscy konserwatyści są tacy fajni jak ci na cpac? Bo tam jest Noem, super babka, zastrzeliła psa bo nie mogła nauczyć go polować. Ja bym go wydał ale w sumie po co, lepiej zabić. Poza tym jest pro ruski simion I inni geniusze. 

A wszyscy na tych zlotach LGBT i lewicowych protestach to zboczeńcy i bandyci?

Taki Rittenhouse jak odbywało się niszczenia miast w imię Świętego Georga z Fentanylu strzelił do 3 osób i trafił - pedofila, gościa z wyrokami za znęcanie się nad rodziną i złodzieja jeżdżącego po pijaku.

Głupie pytanie, prawda?

Opublikowano
14 minut temu, crush napisał(a):

A wszyscy na tych zlotach LGBT i lewicowych protestach to zboczeńcy i bandyci?

Taki Rittenhouse jak odbywało się niszczenia miast w imię Świętego Georga z Fentanylu strzelił do 3 osób i trafił - pedofila, gościa z wyrokami za znęcanie się nad rodziną i złodzieja jeżdżącego po pijaku.

Głupie pytanie, prawda?

Absolutnie nie głupie. Czy ja gdzieś pisałem o rozróbach BLM? Czy któryś z naszych polityków był na tych zadymach? No właśnie. A na cpac najważniejsi goście to idioci w tym fani Putina jak simion czy Orban. 

• Upvote 2