Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, Henryk Nowak napisał(a):

Dla nich kościół jest ważniejszy niż dla mentzena, oni chcą głosować na takich ludzi jak czarnek, który klepie bzdury o tym jak niszczą nas niemcy a potem śpiewa piesni religijne w kościele z rydzykiem. 

I sadzisz ze ktos taki jak Czarnek utrzyma tych wszystkich Blaszczakow i Morawieckich w jednym szeregu? Na ten moment tylko Kaczynski ich trzyma razem, a jak go nie bedzie to tam zrobi sie Gra o Tron. 

• Like 1
Opublikowano
44 minuty temu, Element Wojny napisał(a):

Takie wlasnie opinie pojawialy sie w mediach, ze wniosek zostanie odrzucony z powodow formalnych, a zostanie to wykorzystane w kontekscie ze Nawrocki przegral odwolanie. 

I przyznam ze to co widze na onecie to juz jest jawna przesada, przeciez tam cala strona o Nawrockim...

I widzisz jaki jest płacz ze strony pisowców, a republika wali w ten sposób w tuska, koalicję i trzaska od zawsze. Jak zabito lekarza w szpitalu, to tam pojawił się artykuł, że to są skutki polityki migracyjnej tuska, skasowali to dopiero jak się okazało, że morderca to polski kibol. Nie szukam symetrii, chodzi mi o to, że to jest kolejny pokaz hipokryzji ze strony pisowskich polityków. 

• Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Ale tam jest odklejka, nawet Lecha Kaczyńskiego "przywrócili do życia". Ciekawe co tylko śp. Lech ma wspólnego z alfonsem Nawrockim. Przy okazji zostali oczywiście za to zmieszani z gnojem nawet przez tych co są za Trzaskowskim.

Edytowane przez Kris194
  • Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Element Wojny napisał(a):

I sadzisz ze ktos taki jak Czarnek utrzyma tych wszystkich Blaszczakow i Morawieckich w jednym szeregu? Na ten moment tylko Kaczynski ich trzyma razem, a jak go nie bedzie to tam zrobi sie Gra o Tron. 

Myślę, że wyłoni się nowy lider, który chwyci ich za buzię. Może powstanie jakaś nowa partia albo dwie, ale to ze szkodą dla prawicy jeśli zaczną się rozdrabniać. Dla ich portfeli będzie najlepiej, jeśli się zbiorą i nie pozwolą pisowi się rozlecieć, a przecież o portfel w tym wszystkim chodzi. 

1 minutę temu, Kris194 napisał(a):

Ale tam jest odklejka, nawet Lecha Kaczyńskiego "przywrócili do życia". Ciekawe co tylko śp. Lech ma wspólnego z alfonsem Nawrockim. Przy okazji zostali oczywiście za to zamieszani z gnojem nawet przez tych co są za Trzaskowskim.

Ale ohyda. 

Edytowane przez Henryk Nowak
  • Upvote 4
Opublikowano
3 minuty temu, Henryk Nowak napisał(a):

Myślę, że wyłoni się nowy lider, który chwyci ich za buzię. Może powstanie jakaś nowa partia albo dwie, ale to ze szkodą dla prawicy jeśli zaczną się rozdrabniać. Dla ich portfeli będzie najlepiej, jeśli się zbiorą i nie pozwolą pisowi się rozlecieć, a przecież o portfel w tym wszystkim chodzi. 

Swego czasu mowili, ze Duda do takiej roli aspiruje.

Opublikowano
41 minut temu, Element Wojny napisał(a):

Mnie bardziej martwi co bedzie, jesli po takiej kampanii Nawrocki wygra. Bedzie bardzo poobijany, i bardzo wkurwiony. Jak wyobrazasz sobie wspolprace takiego prezydenta z premierem, ktory przez ostatni tydzien spuszcza na niego psy wojny,

Pozycja Tuska będzie tak słaba, że myślę, iż Nawrocki będzie miał to w dupie. A w KO sami się pozagryzają.

Opublikowano
4 minuty temu, Kris194 napisał(a):

Ale tam jest odklejka, nawet Lecha Kaczyńskiego "przywrócili do życia". Ciekawe co tylko śp. Lech ma wspólnego z alfonsem Nawrockim. Przy okazji zostali oczywiście za to zamieszani z gnojem nawet przez tych co są za Trzaskowskim.

Lechu to w ogóle od dłuższego czasu przewraca się w grobie na to, co PiS wyprawia. Gdy żył, to PiS wyglądał zupełnie inaczej, bardziej dojrzale, kontrolował brata odnośnie jego zapędów.

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
32 minuty temu, Element Wojny napisał(a):

Moze zabrzmi kontrowersyjnie, ale od dawna mam poglad, ze bez tak silnych liderow jak Tusk czy Kaczynski ich partie sie zwyczajnie rozleca, to oni silna reka trzymaja tych wszystkich ludzi (czesto zwalczajacych sie wewnetrznie) razem. 

Zniknie Kaczynski, PiS sie podzieli, rozdrobni, az w koncu zniknie. 

Koniec POPISu? :pijaczyna:

• Like 2
  • Upvote 1
Opublikowano
28 minut temu, Henryk Nowak napisał(a):

Być może masz rację. Mi się jednak wydaje, że on konsekwentnie zbiera szurów, antyszczepów, antyukraińców, antysemitów, starych mizoginów i jeszcze trochę szaleńców o których nawet nie mam pojęcia. Wydaje mi się, że w naszym kraju takich dziwaków, którzy nienawidzą niczego i nikogo jest trochę więcej no ale zobaczymy. 

Czyli ciebie musi zebrać 

• Confused 1
Opublikowano
13 minut temu, Spl97 napisał(a):

Lechu to w ogóle od dłuższego czasu przewraca się w grobie na to, co PiS wyprawia. Gdy żył, to PiS wyglądał zupełnie inaczej, bardziej dojrzale, kontrolował brata odnośnie jego zapędów.

Nikogo tutaj nie bronie, ale sadze ze Jaro zwyczajnie sfiksowal po smierci brata. Cale zycie razem, u jego boku, a nagle zostal sam. Nagle okazalo sie ze musi robic za brata, bo wyglada tak jak on. Tyle ze poza wygladem, nie mial nic z cech swojego brata. 

5 minut temu, Digger napisał(a):

Może jednak Memcen będzie bawił się w stratega i będzie chciał rozwalić PIS?

Napisze po raz kolejny to, co pisze od tygodnia: nikogo nie poprze, da jedynie rekomendacje by nie glosowac na Trzaskowskiego, a w kwestii Nawrockiego niech kazdy decyduje sam. Kazde inne rozwiazanie bedzie tutaj dla mnie duzym zaskoczeniem. 

Opublikowano

Jeśli to prawda, to jego żona będzie zasługiwała na krytykę, która na nią spadnie już po tej szopce. 

Zaszczuli syna posłanki Filiks, syna Tuska ciągali po komisjach sejmowych a o żonie Nawrockiego źle piszą co najwyżej nieliczni internauci na X. Co za szambo moralne w tym PiS. 

• Upvote 4
Opublikowano
2 minuty temu, Element Wojny napisał(a):

To byloby przegiecie, od poczatku pisze - kobiety i dzieci poza rownaniem. 

Nie przy Kurskim, nawet Lech wiedział, że to kanalia.

Jeśli na to się znajdą jakieś wiarygodne materiały to jest grubo, bardzo grubo.

Opublikowano
6 minut temu, Kris194 napisał(a):

Jeśli to prawda to faktycznie tylko Kurski mógł to wymyślić :rotfl2:

4 minuty temu, VRman napisał(a):

Kurwski powinien siedzieć do końca życia za to co zrobił dla Polski. Goebbelsowski wrzód na demokracji.

3 minuty temu, Element Wojny napisał(a):

To byloby przegiecie, od poczatku pisze - kobiety i dzieci poza rownaniem. 

Kurski z takim czymś chce wcielić się w rolę grabarza kampanii Nawrockiego :E.