Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, galakty napisał(a):

Niby tak, ale Zandberg to nie jest taka typowa lewica uwielbiana w Polsce. Mam nadzieję że przetrwa, a taki Hołownia zniknie i wróci do TVNu. Ten człowiek to jakiś dramat, większy od Trzaskowskiego.

Akurat Hołownia miał kupę fajnych pomysłów, ale wszystko zakopali koalicjanci, bo nie byli się w stanie powstrzymać od upasania na kasie z SSP.

Zresztą mnie nawet już nie szkoda koalicji, bo Tusk mnie osobiście też oszukał na jednym wiecu na Śląsku.

Miałem nie płacić więcej za ZUS, a doyebali go w uj i chcą dowalić jeszcze więcej ;D

• Upvote 1
Opublikowano
13 minut temu, Szambo napisał(a):

No a my tracimy czas jako obywatele, bo KO nie dowozi.

KO nigdy nie wygra pojedynku z PIS.

Nie do końca rozumiem o co Ci chodzi z traceniem czasu.

Pojedynek, jeśli mowa o największym poparciu, może i w następnych parlamentarnych KO wygra, bo coraz więcej elektoratu konserwatywnego popiera konfederosję. Tyle że to nie powód do radości ;/ 

Co do upadku KO to nie jest możliwy. Nie w tym sensie że ich politycy straca poparcie i wypadną z dużej polityki. Jest za to możliwy podział na dwa ugrupowania - jedno centrowe z Tuskiem i Sikorskim może też Hołownią, drugie "lewicowe" z Trzaskowskim na czele.

Opublikowano
3 minuty temu, Kamiyanx napisał(a):

Akurat Hołownia miał kupę fajnych pomysłów, ale wszystko zakopali koalicjanci, bo nie byli się w stanie powstrzymać od upasania na kasie z SSP.

Może i miał, ale ciągoty ku walucie Euro i likwidacji gotówki, do tego brak stabilności emocjonalnej (łatwo go wytrącić z równowagi, szczeka i płacze) + zapraszanie do sejmu nielegalnych imigrantów skutecznie mi go obrzydziły :E 

• Upvote 2
Opublikowano
2 minuty temu, lokiju napisał(a):

PL2050 dużo straciła jak się okazało jak lubią stołki w SSP itp. Koryto się bardzo szybko spodobało. 

No myśleli, że ich wyborcy są tak samo niewzruszeni jak pisowscy. No i proszę, ktoś powiedział SPRAWDZAM.

Nie możesz dowieźć poparcia na obiecankach lepszej jakości, a potem kraść jak wszyscy xD

• Upvote 5
Opublikowano
5 minut temu, lokiju napisał(a):

PL2050 dużo straciła jak się okazało,że lubią stołki w SSP itp. Koryto się bardzo szybko spodobało. 

Przecież to są ludzie którzy przeskoczyli z Nowośmiesznej i PO jak  Hołownia szedł w górę i wydawało się , że będzie nową platformą.

Opublikowano (edytowane)
28 minut temu, lokiju napisał(a):

Mam wrażenie, że rządzą nami 3 letnie dzieci chociaż one chyba by sobie lepiej poradziły. Całego szeregu debilnych decyzji nie da się w żaden sposób obronić. Tu nie ma żadnej logiki. Nie wiem skąd nagle ten płacz, że RT przegrał jak zrobili wszystko by tak właśnie było. 

Zmieniam na noworodki

@Camis lubi Persa, to niech się pośmieje xD

Co za debile...

Edytowane przez Kamiyanx
  • Haha 2
Opublikowano
8 minut temu, Kamiyanx napisał(a):

No myśleli, że ich wyborcy są tak samo niewzruszeni jak pisowscy. No i proszę, ktoś powiedział SPRAWDZAM.

Nie możesz dowieźć poparcia na obiecankach lepszej jakości, a potem kraść jak wszyscy xD

Hołownia start miał dobry, sam na niego głosowałem, ale to co zaczęli wyprawiać po wygranych wyborach mnie obudziło. Kolejny niewypał jak Kukiz czy Petru. 

Opublikowano
11 minut temu, Kamiyanx napisał(a):

Zresztą mnie nawet już nie szkoda koalicji, bo Tusk mnie osobiście też oszukał na jednym wiecu na Śląsku.

Witaj w klubie. Przed wyborami parlamentarnymi, na wiecu w moim Słupsku, zarzekał się, że zgadza się z powiększeniem miasta o sąsiednie miejscowości. Że to się miastu należy. Po czym w kolejnym roku rząd oczywiście odrzucił wniosek miasta o powiększeniexD

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, Kamiyanx napisał(a):

Zmieniam na noworodki

Na ten temat powinna powstać jakaś książka. Tylko nie wiem czy naukowa czy bardziej komediowa. Mając dostęp do pieniędzy, do badań i ekspertów po prostu nie da się popełniać takich błędów. To trzeba chcieć lub być po prostu upośledzonym. 

Edytowane przez lokiju
  • Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
26 minut temu, michaelius33 napisał(a):

Przecież to są ludzie którzy przeskoczyli z Nowośmiesznej i PO jak  Hołownia szedł w górę i wydawało się , że będzie nową platformą.

Nie zapominaj o Wiośnie i SLD. Plus koalicja z PSL (trzeba ich je***ć za wpuszczenie tych trutni do sejmu). Rozstrzał od lewa do prawa. Wspaniała zbieranina, można wkleić mema z Chłopaków z Baraków

Analiza wsteczna zawsze skuteczna, ale jak to miało nie perdolnąć?

Chociaż żonę i teściów udało się przekonać o niegłosowanie na nich.

Edytowane przez Lypton
  • Upvote 5
Opublikowano
18 minut temu, lokiju napisał(a):

Na ten temat powinna powstać jakaś książka. Tylko nie wiem czy naukowa czy bardziej komediowa. Mając dostęp do pieniędzy, do badań i ekspertów po prostu nie da się popełniać takich błędów. To trzeba chcieć lub być po prostu upośledzonym. 

Spoko, zaraz się cofniemy do ujemnych roczników, bo oni nic a nic nie rozumieją xD

b25f5554c5e30699f655dac1094fff3ea9a785d4

• Haha 3
Opublikowano
3 minuty temu, Kris194 napisał(a):

Nie żeby to nie było oczywiste dla kogoś myślącego ale najważniejsze, że lewaków dupa boli 🤦‍♂️

Jakoś nie chce mi się wierzyć w te informacje.

Opublikowano
12 minut temu, Lypton napisał(a):

No przecież rola rzecznika rządu należy do Tuska. Jego egocentryzm i atencjonizm pociągnie ich na dno.

Dziwię się że nie kopną Tuska do Brukseli, nie widzą że okręt tonie głównie przez niego? Stracił charyzmę, poparcie, trzyma się brzytwy, kłamie w żywe oczy, jąka się. 

Można wciskać ludziom kit, ale trzeba to robić umiejętnie. 

Opublikowano
15 minut temu, Kamiyanx napisał(a):

Spoko, zaraz się cofniemy do ujemnych roczników, bo oni nic a nic nie rozumieją xD

b25f5554c5e30699f655dac1094fff3ea9a785d4

12 minut temu, Lypton napisał(a):

No przecież rola rzecznika rządu należy do Tuska. Jego egocentryzm i atencjonizm pociągnie ich na dno.

Z tego co czytałem to koalicjanci by chcieli, żeby rzecznik był od nich a Tusk się nie zgadza bo to on jest szefem rządu i tu ma rację. Pomijam już różnicę w kwestii poparcia społecznego...

Opublikowano
5 minut temu, galakty napisał(a):

Dziwię się że nie kopną Tuska do Brukseli, nie widzą że okręt tonie głównie przez niego? Stracił charyzmę, poparcie, trzyma się brzytwy, kłamie w żywe oczy, jąka się. 

Można wciskać ludziom kit, ale trzeba to robić umiejętnie. 

Nie szkodzi - wyciął wszystkich którzy mogliby go obalić dlatego platforma to takie BMW - Bierni, Mierni ale Wierni

• Haha 1
Opublikowano
Godzinę temu, LeBomB napisał(a):

hurr durr zielony ład! a kasę z KPO to by się przytuliło, zapominając na co się zgodził i poprzedni i obecny rząd w kwestii kamieni milowych? :E 

Dlatego to napisałem,  bez znaczenia kto jest przy władzy. Realizowana jest ta sama polityka. Nieważne kto co głosi, czy to KPO, zielony ład likwidacja TVP czy funduszu kościelnego. Psy szczekają a karawana jedzie dalej. KPO w większości jest to oprocentowana pożyczka za którą płacimy my, dlaczego mamy jej nie brać skoro ją spłacamy?

Opublikowano

@matakujceTa pożyczka jest pod pewnymi warunkami, "umowe" podpisaliśmy więc trzeba płacić a warunków nie realizujemy. To czemu mamy dostać? 

16 minut temu, Kamiyanx napisał(a):

@Szambo A czemu nie? My stwarzamy ryzyko wycieku np. poprzez szantażowanie urzędującego prezydenta.

Trump nas przecież obroni. W końcu jest zadowolony z wyboru Nawrockiego 😂

• Haha 2
  • Upvote 1