Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Skrajny przypadek wiary w brednie z internetu:

https://www.o2.pl/informacje/informacje-o-stanie-glodzonej-helenki-nie-ma-tkanki-podskornej-7164338645126048a

W przypadku wybrania na tej podstawie populistycznej władzy to kwestie społeczne i polityczne. W tym wypadku życie i zdrowie dziecka.

XXIw ludzie bardziej ufają kretynom z YT i spiskowych stron niż wiedzy naukowej. I doprowadziło to do tragedii. Szkoda dziecka.

Nie nie tylko mowa nienawiści, ale powinien powstać przepis penalizujący głoszenie takich bredni. Oczywiście z Nawrockim nie ma szans.

Edytowane przez hubio
Opublikowano
26 minut temu, Kris194 napisał(a):

A tak, "20 cm Dobski". To faktycznie dziwne, że domena została zarejestrowana przed wyborami a nie po.

A tak poważnie, czy wy nas macie za debili? Takie spiny to może widzowie tv za rublika łykną ale nie my.

Co

• Haha 1
Opublikowano
35 minut temu, Kris194 napisał(a):

A tak poważnie, czy wy nas macie za debili? Takie spiny to może widzowie tv za rublika łykną ale nie my.

ale to ty tu postujesz rozne troll konta propagandowe jak widzowie rubliki, <spiderman_meme>

• Upvote 2
Opublikowano

no to pora na post nr 666, szach mat ateisci :hihot:

Cytat

Sejm oddał hołd ofiarom UPA. Szef MON zwrócił się do Ukraińców

Minister obrony narodowej Władysław Kosiniak-Kamysz za pośrednictwem mediów społecznościowych odniósł się przyjętej przez Sejm ustawy o ustanowieniu 11 lipca Dniem Pamięci o ofiarach ludobójstwa dokonanego przez ukraińskich nacjonalistów z OUN-UPA na Kresach Wschodnich.

Cytat

Tydzień temu tylko konfa o to walczyła, a obóz rządzących nazywał ich sojusznikami Putina.
I proszę wystarczyło przeje**ć wybory i nagle cały rząd zrobił się taki patriotyczny :XD
Teraz pamięć o bestialsko zamordowanych Polakach już nie jest onucowaniem.

https://www.rmf24.pl/polityka/news-sejm-oddal-hold-ofiarom-upa-szef-mon-zwrocil-sie-do-ukrainco,nId,7979110

Cytat

Polacy coraz biedniejsi? Jest nowy sondaż

Prawie 60 proc. Polaków twierdzi, że w ciągu ostatniego roku zmianie uległa ich sytuacja materialna i żyje im się gorzej

https://i.pl/sondaz-polacy-uwazaja-ze-zyje-im-sie-coraz-gorzej-i-sa-biedniejsi/ar/c1p2-27372457

• Like 1
Opublikowano
W dniu 3.06.2025 o 22:00, Kris194 napisał(a):

Kolejny raz powtórzę, nas dzieli przepaść cywilizacyjna, nie politycy. Jesteśmy jak dwa kompletnie różne narody, jedynie język mamy wspólny.

Wiesz co, nie sądziłem że kiedyś się z tobą zgodzę ale faktycznie przed wami jeszcze długa droga zanim będziecie nadawali się do życia w społeczeństwie. 

Pięknie się pani lekarz wypowiada nie? Piekło kobiet? Tolerancja? W innych postach swoich pacjentów nazywa też pieszczotliwie "bezzębnymi debilami". 

Nie rozśmieszaj mnie, na FB wszystko łatwo zweryfikować. Ten wycinek to i tak łagodna wersja, nie chciało mi się szukać bardziej ekstremalnych zlepek. 

• Thanks 1
Opublikowano

@Asag, ale ona ma rację. Wszystko się sprowadza do tego co napisała. Odpowiedni wyborcy zagłosowali na swojego kandydata. Ona prawidłowo opisała stan rzeczy. Ja jedynie co piszę od tygodnia, to ubolewam, że KO tym ludziom z cyt. "płynem mózgowo-rdzeniowym zamiast mózgu" nie dała takiej kasy, żeby choć te 200 000 głosów przeszło. 1001 pomysłów jak to zrobić. Np. dodatek 500zł dla osób z wykształceniem podstawowym np. pod pretekstem wyrównywania szans :) 

Opublikowano
1 godzinę temu, SM_M4E5TRO napisał(a):

Gdzie są platformersi żeby mówić że wybory sfałszowane przez pisiorów, którzy nie są u władzy? Obrzydliwi ludzie wykupili domenę aby siać ferment po wyborach bo może się uda :E Pisiory pewnie kręcili by podobny temat jakby przegrali, ale to nie jest żadne usprawiedliwienie. OBRZYDLIWE. Dowód nr 2891 na to, że PIS=PO=zaraza

• Upvote 2
Opublikowano
28 minut temu, Asag napisał(a):

Wiesz co, nie sądziłem że kiedyś się z tobą zgodzę ale faktycznie przed wami jeszcze długa droga zanim będziecie nadawali się do życia w społeczeństwie. 

Pięknie się pani lekarz wypowiada nie? Piekło kobiet? Tolerancja? W innych postach swoich pacjentów nazywa też pieszczotliwie "bezzębnymi debilami". 

Na fb mogło faktycznie tak być, na x poszedł zwykły spin od botów.

Opublikowano
29 minut temu, Asag napisał(a):

Nie rozśmieszaj mnie, na FB wszystko łatwo zweryfikować. Ten wycinek to i tak łagodna wersja, nie chciało mi się szukać bardziej ekstremalnych zlepek. 

Nie polecam tego wrzucać - wyraźnie było zaznaczone,żeby tego nie powielać ;) 

Opublikowano (edytowane)

@Zhao

Nie zamierzam się już w tym szambie babrać i więcej tego wklejać. Po prostu drażni mnie hipokryzja i kreowanie jednej strony jako tej "inteligentnej i tolerancyjnej" podczas gdy idiotów i dzbanów (i to z wyższym wykształceniem) nie brakuje po obu stronach. 

A co do wspomnianej lekarki z tego co mi wiadomo po zgłoszeniach do izby lekarskiej i pracodawców z jednej roboty już wyleciała i chyba ma jakieś postępowanie wyjaśniające wszczęte. Te osoby z FB też zostały pozgłaszane min do rzecznika praw dziecka a najbardziej ekstremalne przypadki nawet na policję. Chciałbym zobaczyć ich miny jak zapuka do nich policja albo dostaną wezwanie na komendę. 

Edytowane przez Asag
  • Thanks 1
Opublikowano
59 minut temu, kubikolos napisał(a):

Polacy coraz biedniejsi? Jest nowy sondaż

Prawie 60 proc. Polaków twierdzi, że w ciągu ostatniego roku zmianie uległa ich sytuacja materialna i żyje im się gorzej

To PiS nic z tym nie zrobił przez 8 lat?

• Haha 1
Opublikowano

To jest już jasne. Wybory zostały sfałszowane. Pod światłym przywództwem Donaldu Tusku, waszym moralnym obowiązkiem jest dowiedzenie tego bezeceństwa. Kierujcie to zawezwanie na wszystkie strony świata.

• Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

Huhu. Wojna Trump-Musk byłaby ciekawa. Ale muszą być dowody :) 

Zdjęcia Trumpa z Epsteinem z imprezek latają od dawna po necie. Nic nowego, nic się nie stanie. 

Za to na giełdzie mały krach TSLA już zalicza. Zobaczymy co dalej. :)

• Upvote 1