Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez hubio · Opublikowano
No przecież ja pracowałem w budżetówce i też nie było jakiejś harówki, ale i tak to było morze świetlne do tego co jest teraz Już wtedy myślałem, że jest ok zanim nie poznałem własnej DG -
Przez Reddzik · Opublikowano
Ja przy presecie M, jak odpaliłem DLAA to musiałem zjechać z tych 10-20% ostrości jakie miałem w grze, bo było widać ziarnistość przez zbyt dużą ostrość, jak L robi taką robotę, to nie mam słów, w razie W, można odpalić FG, to zawsze też podratuje fpsy. Mam kilka gierek to się pobawię. W Dying Light 2 niestety DLSS nadal skopane, widać powidoki na trawie i drzewie, takie jakby cienie, jak wyłączę to wszystko ok, drzewo i trawa nie mają dziwnej poświaty, do tego FG i można pykać ponad 100fps i jest płynniej. Jestem ciekaw jak w Stalkerze 2, ale wpierw sprawdzę Diablo 4, bo tu grałem najwięcej ostatnimi dniami, no i widziałem te 70W więcej w poborze przy presecie M mając DLAA. -
Przez Zas · Opublikowano
Kończę demo Eriksholm The Stolen Dream. No i kurczę, klimat jest naprawdę genialny, ale nigdy nie lubiłem gier typu Commandos. Co prawda tu chyba na żadnym etapie nie będzie tak hardkorowo, i generalnie chyba rację mają ci, którzy określają grę jako A Plague Tale z widokiem z lotu ptaka... no ale o ile gameplay Plague mi siadł, bo był w TPP, tak tutaj jakoś mnie męczy. I jeszcze ten brak swobodnego obracania kamery za pomocą myszy... Ale w jakimś bundlu może kiedyś przygarnę. -
Przez Klakier1984 · Opublikowano
Jak jesteś na swoim, nie zarabiasz 50k miesięcznie i z pracy wyłączy cie poważna choroba to siedzisz i płaczesz ?? Rentier ?? Czy gatunek naiwniaka, który uważa, że przebywając w pracy którą się kocha tak naprawdę się nie pracuje
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi