Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, GordonLameman napisał(a):

Ale nic nie zweryfikują, nic nie pomyślą. Liczy się narracja i ich plemię.

pcha się pan w gips i symetrystyczny oper :E 

34 minuty temu, michaelius33 napisał(a):

Ciężko będzie wyłączyć TVN bo to amerykańska własność

a nie mówiłem, już prierwsi obrońcy symetryzmu się znaleźli :E 

Teraz, michaelius33 napisał(a):

Oczywiście, że jest to nie Republika tylko TVN tak wyprał mózg osobie z mojej rodziny , że przez tydzień od wyborów była w depresji jakby coś się stało

ja temu zjawisku się nie dziwię, nie czujesz lekkiego ukłucia gdy słyszysz że kibol/oszust/kolega neonazisty/sutenera został przedstawicielem całego narodu? Już abstrachując od tego kto był jego konkurentem czy z jakiej jest partii, po prostu opis tego jakim jest człowiekiem. 
Jeszcze wczoraj wyszłom że ten pajac chciał się bić parę lat temu w klatce, z Popkiem Monsterem który molestował swojego psa. CHRYSTE PANIE.

1 minutę temu, Kris194 napisał(a):

Jak myślicie, który z tamtych będzie następnym prezydentem-elektem? 🤔

to tylko niegroźne, męskie szlachetne sporty, ja nie wiem po co się ludzie czepiają...

/s

• Upvote 3
Opublikowano
4 minuty temu, Kris194 napisał(a):

Jak myślicie, który z tamtych będzie następnym prezydentem-elektem? 🤔

Prezydentem niekoniecznie, ale jak rozpocznie "karierę" w internecie i zacznie pić oraz jednocześnie srać na kanapie, to są duże szanse na jakieś Fame MMA. 

Chore czasy 😉

• Upvote 2
Opublikowano
7 minut temu, michaelius33 napisał(a):

Oczywiście, że jest to nie Republika tylko TVN tak wyprał mózg osobie z mojej rodziny , że przez tydzień od wyborów była w depresji jakby coś się stało

Coś tam się jednak stało.

Jako osoba, która nie ogląda TV, nie do końca wiem co tam takiego w TVN jest - jakoś pasków stamtąd nie cytują :) 

Ale pewnie mają swoje odloty, więc trzeba i jedno i drugie uciąć.

A czystą wodę też trzeba wymienić. 

Opublikowano
Teraz, GordonLameman napisał(a):

Coś tam się jednak stało.

Jako osoba, która nie ogląda TV, nie do końca wiem co tam takiego w TVN jest - jakoś pasków stamtąd nie cytują :) 

Ale pewnie mają swoje odloty, więc trzeba i jedno i drugie uciąć.

A czystą wodę też trzeba wymienić. 

Akurat byłem u rodziny między I  a II turą wyborów i leciała TVNowska szczujnia.

Jak o 19 się zaczęło to do 20.30 trwał seans nienawiści na Nawrockiego.

Pasków nie cytują bo to nie jest ten poziom ordynarności co republika tylko używana jest metoda oszczędnego gospodarowania prawdą - prezentowane są tylko fakty zgodne z przyjętą narracją.

Opublikowano
14 minut temu, michaelius33 napisał(a):

Powinniśmy zbierać w jedno miejsce cytaty z najlepszymi fikołkami :D

Opublikowano
11 minut temu, michaelius33 napisał(a):

Akurat byłem u rodziny między I  a II turą wyborów i leciała TVNowska szczujnia.

Pasków nie cytują bo to nie jest ten poziom ordynarności co republika tylko używana jest metoda oszczędnego gospodarowania prawdą - prezentowane są tylko fakty zgodne z przyjętą narracją.

W sensie fakty to szczucie, a wyssane z palca rzeczy na Tuska i Trzaskowskiego to git? :E Ależ symetryzm. Ała. 

• Upvote 4
Opublikowano
11 godzin temu, Suchy211 napisał(a):

Znam też jednak innych, zwykłych wyborców PiS. Mój boże, ja nie wiem co ci ludzie mają między uszami, ale to nie jest tkanka mózgowa. To wychodzi poza wyobraźnię jaki skrzywiony obraz sceny politycznej maja ci ludzie. Obrażanie wyborców PiS? Aby ich nie obrażać, trzeba by w ogóle o nich przestać mówić. 

ale w betonie jest teraz remis KO-PIS, 60+ to prawie doskonały remis

PIS wygrał młodymi ludźmi co jest ewenementem i całkowitą porazka KO, przeciez lewica miala dostac glosy wszystkich Julek lpg XD

11 godzin temu, Suchy211 napisał(a):

Pozwól, że zgadnę. Usłyszałeś Ukrainiec i już nawet nie przeczytałeś artykułu?

moze dla ciebie dyskryminacja ze wzgledu na narodowosc to cos normalnego, dla mnie nie

ukraincow mam nadzieje zostanie u nas jak najwiecej ale nie przestepcow

11 godzin temu, Dimazz napisał(a):

87c98cdf6f994fc1b6bfed5950e4836e7c4975bf

łał, ale pompuja XD

@Badalamann no i gdzie ta twoja liberalno-lewicowa-lpg rewolucja w Polsce? XD

Opublikowano
11 godzin temu, crush napisał(a):

Bzdura. Gwardia wjechała jak zaczęły płonąć samochody i budynki.

To nie są protesty. To jest patola do zaorania.

No weź płonący samochód czy budynek to nie jest wona. To się nawet u nas zdarzało na marszach niepodległości. Poza tym wysyłanie wojska do zamieszek to głupi pomysł. Oni ani nie są na to szkoleni ani sprzętu do kontroli tłumu nie mają. Lepiej byłoby przysłać posiłki policji, ale wtedy dowodziły władze stanowe a nie prezydent, a o to mu głównie chodzi, a nie o ograniczenie protestów czy czegokolwiek. 

11 godzin temu, Kris194 napisał(a):

Tak ale pragnę zaznaczyć, że oni są jakby nie było u siebie. Jeśli nie są w stanie gwardzistom w czasie pokoju zagwarantować choćby w najmniejszym stopniu cywilizowanych warunków to co oni by zrobili jakby pojechali na jakąś operację wojskową do innego kraju? Przykro się na to patrzy i tyle. To tylko pokazuje jak się traktuje żołnierzy jak przychodzi co do czego.

Weź bo z krzesła spadnę. Sami kurde specjaliści od amerykanistyki się zleźli. Gwardia Narodowa nie jest do wysyłania na operacje zagraniczne. Wiesz w ogóle co to za formacja? Kto tam służy? W czasie pokoju podlega władzom stanowym i jest przez nie finansowana. Trump mocno naciągnął przepisy przejmując dowodzenie, bo normalnie można o zrobić tylko w nadzwyczajnych sytuacjach, jak ryzyko zamachu stanu. A jak rząd federalny dowodzi misją to odpowiada tez za logistykę.

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

e875709761c6153ae847977a3ad7159c8a2fcc98

Cytat

Lisa to rozumiem bo on jest po wylewie ale pewnie zaraz Giertych to samo zacznie pisać a tego to już całkiem nie zrozumiem xD

Oni naprawę, dalej nie mogą zrozumieć jakim cudem tak genialny kandydat jak Trzaskowski przegrał. IM SIĘ TA WYGRANA NALEŻAŁA.

https://www.skyscrapercity.com/threads/polityka-już-bilet-kupiony.2410635/post-193542447

:boink:

Edytowane przez Camis
  • Haha 1
Opublikowano
24 minuty temu, michaelius33 napisał(a):

Co to jest ten seans nienawiści? Informacje o ustawkach i mieszkaniu? 

• Like 1
Opublikowano
30 minut temu, MaxaM napisał(a):

Powinniśmy zbierać w jedno miejsce cytaty z najlepszymi fikołkami :D

No to zbieraj, nikt ci nie broni. 

Dziwnym tylko trafem każdego dnia to paski z republiki tworzą nam nową, obrzydliwą rzeczywistość, co już wielokrotnie zostało wskazane... 

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

ale przeciez republika to prywatna stacja dla swoich odbiorcow i moze robic co chce, czy to nie tak lecialo? ;)

najpierw krytykowaliscie TVPIS bo publiczna tv, teraz republike bo zle mowia :hihot:

a TVN i TVPKO zawsze uchodzi to na sucho :hihot:

smiechu warte, pewnie w nastepnym kroku blokowalibyscie konta bankowe widzom zlych stacji? :hihot:

a na koniec zostaloby to nazwane obudowa systemu prawdy? :hihot:

1 godzinę temu, Kris194 napisał(a):

jak moglibyśmy odbudować system, który "stabilizuje prawdę"

Edytowane przez kubikolos
  • Like 1
Opublikowano
8 minut temu, kubikolos napisał(a):

a na koniec zostaloby to nazwane obudowa systemu prawdy? :hihot:

Tacy jak ty mogą się śmiać, nawet to nie dziwi. My za to widzimy ogromne zagrożenie bo jeśli prawda (nie mylić z poglądami) przestaje mieć znaczenie to na czym cały świat się opiera?

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Jeśli chodzi o TVN to oni pokazują na żywo konferencje, sejm itd, czego nie robiła TVPiS czy teraz nie robi Republika, bo oni wycinają i wrzucają to co ma usłyszeć ich widz, żeby przypadkiem nie słyszał krzyków o tym co robi PiS itd, żeby nikt nie zaczął samodzielnie myśleć. 

Paski i język prowadzących czy gości to jeden wielki rynsztok, język kiboli- użyłem takiego słowa, bo jest ono teraz na czasie. 

W TVN(24) jak się mówiło o jakimś Hotelu, ustawkach czy innych cyrkach związanych z PiS czy właśnie z kandydatem na prezydenta, to wszystko było łagodne, nikt nie podwyższał "głosu", nie krzyczał, nie obrażał, to było dyplomatyczne i informacyjne, to widz ma wyciągnąć wnioski.
PiS zawsze krzyczał, jechał po drugiej stronie jak wyszła jakaś afera, nie cackali się, w porównaniu do TVN czy posłów KO, gdzie wszystko jest takie miałkie, ugrzecznione i dlatego często to wszystko zostaje tak szybko zmiecione pod dywan, tak samo pamiętam jak była afera ze sławnym zegarkiem pana Nowaka, 10tyś wart a zrobili z tego niemały cyrk, nawet w TVN24 dziennikarze jechali, PiS non stop, a jak ktoś z PiSu czegoś nie wpisał to PiS łatwo się wymigał, że nic się nie stało, w kółko ta sama formułka(tak jak Zieliński na konferencji "dla dobra zespołu") i ktoś myśli, że stracił stołek itp? No nie. A KO nie umie cisnąć, szybko odpuszczają i wszystko szybko się wycisza, nawet w TVN tego tak nie wałkują, przełączasz na Republikę, a tam nadal "Fur Deutschland", "zaciśnięta pięść Tuska"(wycięty urywek i dopisany tekst by widz wiedział co ma myśleć), pokazywali jakiś czarnych i nimi straszyli, tego jest w pizdu i jeszcze więcej. To jest ich działanie i jak widać to działa. Nienawiść, szydzenie itd. 
Stanowski ze swoim media na YT też cisną w jedną stronę, też mają jeden konkretny kierunek.

Edytowane przez Reddzik
  • Upvote 5
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, kubikolos napisał(a):

ale przeciez republika to prywatna stacja dla swoich odbiorcow i moze robic co chce, czy to nie tak lecialo? ;)

Nie, mylisz mokre marzenie korwinistow (wolny rynek bez norm I regulacji) z normalnym społeczeństwem, które żyje wg litery prawa I wzglednych regulacji. 

Godzinę temu, kubikolos napisał(a):

teraz republike bo zle mowia :hihot:

Źle mówią? Oni są niereformowalni I nadają się do całkowitego zamknięcia - ale pan symetrysta nie zrozumie, że paski grozy to jest po prostu dewiacja, a porównywanie tego do innych stacji zakrawa na skrajny debilizm. Ta stacja nadaje tylko dlatego, że Świrski jest na czele KRRITV I nie da się z tym nic zrobić. W normalnie zarządzanym państwie ta hucpa już dawno by przestała istnieć. 

paski-dzisiaj-rano-w-tv-republika-v0-mszfuf868jed1.jpeg

Za samo katowanie setki razy fur Deutschland I czerwony ryj Tuska należała im się sroga Kara finansowa, a najlepiej odebranie koncesji, ale zaraz przyjdzie jeden dzban z drugim i zacznie pieprzyć głupoty o trzaskaniu, byle tylko ludzi podjudzić. Obrzydliwy troll, chamskie teksty, żałosne podejście godne gimnazjalisty. 

image.png.5d1198fbc26c2f6e3a051fb4813f5d0f.png

image.png.a2894f8575c78315258107ccf91a8d9c.pngimage.png.54e91ccc268e23fa3d87004e6877e4d6.png

image.png.0ddb2450bfd97076cb756bc7b722076b.pngimage.png.4df6892ef044391daddeabc4a8b95b4b.png

edit: wklejone komentarze tylko z tego tygodnia. Śmieją się z silniczków, śmieją się z pis0wskiego betonu, a tu na forum mamy nie lepsze ananasy godne kuźni talentów szMateckiego.

Edytowane przez huudyy
  • Upvote 9
Opublikowano
6 minut temu, galakty napisał(a):

Kiedy petycja o badania psychiatryczne dla Lisa? To jest niepojęte co ten człowiek wyczynia xD 

Widzę, że powtarza brednie od Pińskiego, tj. z tego filmu:

Piński to idiota i nie ma w ogóle co zajmować się tymi jego kanałami. 

• Upvote 4
Opublikowano
1 minutę temu, adashi napisał(a):

Ciekawszy przypadek to dla mnie Giertych.

to jest typowy cynik i oportunista. Ciekawe ile osób pamięta jego LPRowanie, mundurki i stanie pod krzyżem. Gdy PiS go zrobił w bambuko, to ten przeszedł na drugą stronę i gra pod siebie na swoja zemstę.

1 minutę temu, GordonLameman napisał(a):

Piński to idiota i nie ma w ogóle co zajmować się tymi jego kanałami. 

jak widzę te miniatury z WIELKIMI ŻÓŁTO-CZERWONYMI NAPISAMI, wiadomo, że będzie szur albo brednie. Albo to i to :E 

• Upvote 3
Opublikowano
11 minut temu, Winter napisał(a):

Ten typ jest niesamowity. Zarobił tyle szmalu, że do końca życia może żyć na luzie,

Ale nie przeszkadza mu to w założeniu patronite'a i żebraniu o jakieś grosze... :D 

Opublikowano
15 godzin temu, Winter napisał(a):

Może dlatego, że gieroje powinny walczyć na froncie, a nie dusić durne baby w Międzyzdrojach.

Nie no gdyby był Polakiem to bym go wypuścił przecież.

Wychodzi na to, że zwyczajnie zazdrościsz że nie byłeś na jego miejscu... 

Opublikowano
2 godziny temu, michaelius33 napisał(a):

Się o 90minut czepiasz jak w Info to trwało lata na wiadomo kogo?:E