Klakier1984 727 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca 37 minut temu, Badalamann napisał(a): @Dimazz Na odwrót to by było jakby zaczął współpracować z koalicją Nic takiego nie nastąpi. Natomiast masz rację co do metod. Będzie korzystał z inicjatywy ustawodawczej w celu uderzania w wizerunek i wynik wyborczy koalicji. Skoro posiada tą inicjatywę to niech z niej korzysta, a to że przy okazji zapewne uwypukli hipokryzję obecnego rządu?? Będzie to nauczka dla ich następców żeby nie składać obietnic bez pokrycia bo prezydent może powiedzieć -sprawdzam. 1
galakty 3 340 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca 25 minut temu, GordonLameman napisał(a): W przypadku KO to byłoby “nie zrobimy w zasadzie nic, ale za to PiS nie będzie rządził”… Jakby nie robili nic to w sumie byłoby lepiej A tu zamiast mieszkalnictwa będą kolejne dopłaty dla deweloperów, ale przynajmniej ocena z religii się nie liczy do średniej....
adashi 1 638 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca 3 godziny temu, Kris194 napisał(a): https://www.onet.pl/informacje/deutsche-welle/manifest-politykow-spd-rozmowy-z-rosja-sprzeciw-wobec-zbrojen/8j5emd9,0666d3f1 Onuce zaczynają wychodzić na światło dzienne. To nie jest kwestia onuc. Takie poglądy są po prostu obecne, że trzeba się ugadywać za wszelką cenę. Tych bilionów euro, które pójdą na zbrojenia, nie będzie na przeróżne inne rzeczy. Przede wszystkim trzeba to wydawać efektywnie. Czyli być może bardziej systemy dronowe bez fymfnastu unijnych certyfikatów na bogini wie co, zamiast rakiet po 20 milionów sztuka. Niestety te wydatki oznaczają też raczej powrót służby wojskowej w jakimś stopniu obowiązkowej. To się też bez oporów nie odbędzie.
Dimazz 569 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca na razie Ukraińcy ładnie tępią ruskich a Koalicja nie ruszy obowiązkowego wojska. Memcen chce wysyłać w kamasze. Ukraińcy niszcząc strategiczne zasoby ruskich oddalają potencjalny konflikt z państwami nato. Szkoda że tylko tyle samolotów trafili zwłaszcza tych rpozpoznawczych. 1
adashi 1 638 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca No nie wiem. Wcześniej obowiązywała raczej narracja, że po wyborach te sprawy ruszą. Sondaże są takie, że władzy nie utrzymują, ale ponad dwa lata to jest jednak kupa czasu. Bo ja zakładam, że się przyśrubują na maksa. Wiele może się zmienić. Kiedy to robić jeśli nie teraz? Mamy trwale pozostać z odsłoniętym tyłkiem, bo Potenga? Obstawianie scenariusza, że Ukrainu pokona Rosję albo będzie z nią walczyć dziesiątkami lat, nie wygląda na grę z wysokimi szansami sukcesu.
Dimazz 569 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca sondaże 2 lata przed wyborami wiele nie mówią. A Ukraina nie wygra z Rosją ale Rosja też nie będzie wygranym co najwyżej nie przegra. Wygranym będzie nato. Ruskim żyje się coraz gorzej w kraju. Ci co nie mają dostępu do państwowych posad maja przesrane.
Kris194 4 720 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca (edytowane) Zaczyna się Proponuję obejrzeć/wysłuchać to może niektórzy zrozumieją jaka i dlaczego może być skala problemu Edytowane 12 Czerwca przez Kris194 1
TheMr. 2 606 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca Brawo Rumunia. Prawacy dostają bólu dupy, i jeszcze mówią coś o skręconych wyborach w Rumunii Beton. 2
GordonLameman 8 476 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca Ja jednak proponuję Giertycha nie słuchać 1 1
crush 3 575 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca 6 minut temu, Kris194 napisał(a): Zaczyna się Jak się skończy to się odezwę. 🤗 3
gotrunks 17 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca 21 minut temu, Kris194 napisał(a): Zaczyna się Proponuję obejrzeć/wysłuchać to może niektórzy zrozumieją jaka i dlaczego może być skala problemu Skala taka, że zamaiat 370 tys na korzyść Nawrockiego będzie 365tys. jak dobrze pójdzie. Cudów nie będzie. 1
crush 3 575 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca 1 minutę temu, gotrunks napisał(a): Skala taka, że zamaiat 370 tys na korzyść Nawrockiego będzie 365tys. jak dobrze pójdzie. Cudów nie będzie. Dobiją do 340 i będą drzeć mordy o powtórzenie wyborów. 1
LeBomB 2 059 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca 16 godzin temu, Kamiyanx napisał(a): Po co testować? Nie słyszałeś, że się NIE DA i hu? No przecież #niedasie A tak w ogóle to Zandberg jest populista jak każdy A czy ja napisałem że się nie da? Ja napisałem, że po prostu nie widzę tego typu rozwiązań w połączeniu z kombinatorską mentalnością naszego narodu (patrząc ogółem) i wyraźnie dopisałem że to moje zdanie. Odpowiedziałeś wcześniej ok, ja niekoniecznie z tym się zgadzam i uważam to za populistyczne gadanie, bo ładnie brzmi, ale trzeba spojrzeć realnie na glinę z jakiej się chce lepić. Po co teraz prowadzisz dodatkowe prowokacyjne stygmatyzowanie?
Paarthurnax 412 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca 30 minut temu, Kris194 napisał(a): Zaczyna się Proponuję obejrzeć/wysłuchać to może niektórzy zrozumieją jaka i dlaczego może być skala problemu Co to jest "zaczęcam" do podpisywania? 1
Dimazz 569 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca Sprawa komendanta granatnika powinna wrócić i niech Seba czy tam Karol ułaskawia.
Kris194 4 720 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca 46 minut temu, GordonLameman napisał(a): Ja jednak proponuję Giertycha nie słuchać Czyli nawet nie wysłuchałeś a już oceniłeś. Dla tych, którym się nie chce, w skrócie 👇 2
GordonLameman 8 476 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca 18 minut temu, Kris194 napisał(a): Czyli nawet nie wysłuchałeś a już oceniłeś. Dla tych, którym się nie chce, w skrócie 👇 Republiki też nie słucham, a wiem że kłamie i manipuluje. Tak jak Giertych. Lukasza Boka chętnie poczytam albo obejrzę
kubikolos 1 328 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca Godzinę temu, Kris194 napisał(a): Zaczyna się on dalej wierzy 3 godziny temu, crush napisał(a): Uderzy w wizerunek koalicji pchając ich obietnice. szach mat demokracjo proba spelniania 100 konkretow tuska to populizm
Kris194 4 720 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca Sławek właśnie się wywalił o własny stolik 3
Jinx 183 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca 18 minut temu, Kris194 napisał(a): Sławek właśnie się wywalił o własny stolik Pewnie się na serwerze zgubiło.
GordonLameman 8 476 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca 18 minut temu, Kris194 napisał(a): Sławek właśnie się wywalił o własny stolik Szczerze to raczej zrobili to intencjonalnie.
sabaru128 173 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca Fajki znowu w górę. https://polskiobserwator.de/ue-podniesie-akcyze-na-tyton/ 1
Kris194 4 720 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca Trump niczym rasowy komunista bohatersko zwalcza problemy, które najpierw sam stworzył 1 3 1
Rekomendowane odpowiedzi