Crew 900 1 147 Opublikowano 6 Września 2025 Opublikowano 6 Września 2025 (edytowane) Info z 2022 roku. https://fakty.tvn24.pl/zobacz-fakty/polska-ma-najbardziej-niebezpieczna-zywnosc-w-ue-przerazajacy-raport-nik-ra1091851-ls6318674 Edytowane 6 Września 2025 przez Crew 900
LeBomB Opublikowano 6 Września 2025 Opublikowano 6 Września 2025 (edytowane) @crush Tu chodzi wyłącznie o grupę docelową. Widząc nagranie Sikorskiego inteligentny człowiek, który wymaga konkretnych informacji sprawdza, czy faktycznie Sikorski był w Białym Domu i z kim rozmawiał. Okazuje się że był i rozmawiał między innymi z Kevinem Hassettem doradcą Trumpa ds. ekonomicznych, zatem to nie wyłącznie "zdjęcia spod bramy". Jednakże takimi opiniami jak Twoja i wielu innych daje jedynie do zrozumienia, że grupa docelowa wśród wyborców do ludzie, którym do wyrobienia opinii wystarczy zdjęcie lub kilku sekundowy filmik, a to o inteligencji niestety nie świadczy, a o zwykłej podatności na proste manipulacje. Jeżeli taki jest większościowy profil wyborców, to nie ma się co dziwić, że będą nami rządzili manipulanci, albo ludzi o podobnych cechach co ich wyborcy... @kubikolos nie, o faszerowaniu mięsa antybiotykami mówi się od dawna. Za to zboża i inne plony mamy znacznie zdrowsze niż zachodnia Europa, bo polscy rolnicy używają znacznie mniej nawozów. Tylko jak już pisałem kiedyś, sami sobie to oprotestowali, sprzeciwiając się regulacjom dotyczącym nawożenia Żaden nie doczytał, że wyższe opłaty i redukcje dotkną tych co nawożą powyżej średniej z 2015 roku, a Polscy rolnicy nawet dziś, pod tym względem są znacznie poniżej tej średniej i ich cięcia i opłaty by nie dotknęły. No ale poszli na fali protestów z Francji, Holandii i Niemiec (te kraje dużo by straciły, bo są znacznie powyżej średniej) i sami sobie strzelili w kolano realizując interes tamtych krajów A mieli bardzo szybką i prostą drogę, by wejść na rynki zachodnie w większym zakresie niż obecnie, bo znacznie szybciej byliby gotowi na nowe wymagania rolne... Edytowane 6 Września 2025 przez LeBomB
crush Opublikowano 6 Września 2025 Opublikowano 6 Września 2025 (edytowane) 5 minut temu, LeBomB napisał(a): Jednakże takimi opiniami jak Twoja Ale ja doskonale rozumiem co te zdjęcia znaczą. Ale wyborów nie wygrywa się głosami ludzi takich jak ja. Powtarzam. Oni nie potrafią w socjalki. 8 minut temu, LeBomB napisał(a): Jeżeli taki jest większościowy profil wyborców, to Trzeba się dostosować, albo sczeznąć na śmietniku historii. C'est la vie. Edytowane 6 Września 2025 przez crush
kubikolos Opublikowano 6 Września 2025 Opublikowano 6 Września 2025 oni przede wszystkim nie maja bazy pod ktora mozna krecic socjalki, wynika to z prostego faktu ze nie chca realizowac tych obietnic ktore byly korzystne dla wyborcow, to jest ogolny problem partii ktore sa u wladzy, jak beda w opozycji to "zmienia zdanie" w tych kluczowych kwestiach co chcesz teraz na tiktoka krecic ze 800+ dla ukraincow to gitówa i glosuj bro? kwota wolna od podatku to 30k a wiecej = hiv? XD
LeBomB Opublikowano 6 Września 2025 Opublikowano 6 Września 2025 @crush wiem że wiesz, tylko po prostu straszne jest to, jaką grupą docelową stała się większość wyborców. Tiktokowe zombie i tyle.
crush Opublikowano 6 Września 2025 Opublikowano 6 Września 2025 Nie ważne za którą opcją polityczną jesteście. Czy smuci was premier Tusk, czy prezydent Nawrocki, pamiętajcie, że zawsze może być gorzej. Że gdzieś już jest gorzej. Na przykład w kraju w którym na ważne stanowisko powołuje się muslimskiego pakola. 🤭
Kris194 Opublikowano 6 Września 2025 Opublikowano 6 Września 2025 (edytowane) 31 minut temu, crush napisał(a): Na przykład w kraju w którym na ważne stanowisko powołuje się muslimskiego pakola. 🤭 Ten "muslimski pakol" jest od urodzenia Brytyjką, wiedziałbyś to gdybyś choćby zerknął do wiki. Edytowane 6 Września 2025 przez Kris194
crush Opublikowano 6 Września 2025 Opublikowano 6 Września 2025 (edytowane) 3 minuty temu, Kris194 napisał(a): Ten "muslimski pakol" jest od urodzenia Brytyjczykiem, wiedziałbyś to gdybyś choćby zerknął do wiki. Ale ja to wiem. Świnia urodzona w stajni to wciąż świnia. Oj. Zapomniałem, że świnia nie jest haram. 😅 Z pewnością szmatogłowa która chwali się tym, że Islam jest jej kompasem zajmie się problemami które stwarzają muslimy. Niczym kato-prawica rozwiązująca problemy z klerem, prawda? 🤗 Edytowane 6 Września 2025 przez crush
Kris194 Opublikowano 6 Września 2025 Opublikowano 6 Września 2025 Swoją drogą nie widziałem, żeby któryś "patriota" o tym tu wspomniał dzisiaj. Do bicia piany za to są pierwsi.
Crew 900 Opublikowano 6 Września 2025 Opublikowano 6 Września 2025 (edytowane) 8 minut temu, Kris194 napisał(a): Swoją drogą nie widziałem, żeby któryś "patriota" o tym tu wspomniał dzisiaj. Do bicia piany za to są pierwsi. Bo pewnie jeszcze instrukcje nie przyszły z siedziby głównej. Tak samo cicho było jak LOTOS sprzedawali. BTW. Piękny materiał superwizjera o aferze GetBack na TVN24. O 21.00 ciąg dalszy. śmieci z pis umoczeni. Edytowane 6 Września 2025 przez Crew 900
crush Opublikowano 6 Września 2025 Opublikowano 6 Września 2025 To uczucie gdy nie możesz się wypowiedzieć bo nie jesteś patriotą i w dupie masz Wołyń.
Suchy211 Opublikowano 6 Września 2025 Opublikowano 6 Września 2025 3 godziny temu, Kris194 napisał(a): To tak dla tych co się boją żywności z krajów Mercosur Nie chodzi o banie sie. Chodzi o tworzenie zasad... których najwyraźniej wcale nie trzeba przestrzegać. A już wymagać ich od swoich, a od obcych nie to objaw ciężkiego wrodzonego niedoboru jodu. Albo po prostu zdrada. jedyna rzecz za którą powinna nadal obowiązywać kara śmierci.
hubio Opublikowano 6 Września 2025 Opublikowano 6 Września 2025 Godzinę temu, crush napisał(a): Czy smuci was premier Tusk, czy prezydent Nawrocki, pamiętajcie, że zawsze może być gorzej. Że gdzieś już jest gorzej. No ja jednak nie byłbym tak odważny, żeby zaryzykować tezę, że obecnie w UK jest gorzej niż w Polsce... Z moim wykształceniem i ścieżką zawodową w ciemno biorę UK tzn oczywiście życie za życie - od urodzenia Brytyjczyk z tym samym wykształceniem i karierą zawodową. Pomijam fakt, że w biznesie jaki prowadziłem w UK niemal bym nie płacił ZUSu i podatków. Nawet brexit i imigrantów bym przebolał Co by nie mówić PKB, stopa życiowa, zarobki i poziom życia białego urodzonego w UK rodowitego Brytyjczyka z wyższym wykształceniem prawniczym jest o wiele wyższy niż analogicznie w Polsce. Myślę zresztą, że w 90% zawodów licząc 1:1 tak jest. A to, że muzułmanka została ministrem? Naprawdę? To dla ciebie powód do negatywnej oceny? Za chwilę przyjdą po Partii Pracy populiści i kibole zostaną ministrami Bez znaczenia...
crush Opublikowano 6 Września 2025 Opublikowano 6 Września 2025 (edytowane) Jedź. Z pewnością nie jest w UK tak źle żeby nie przetrwali kolejnego januszexu. 👍🏾 Edytowane 6 Września 2025 przez crush
Henryk Nowak Opublikowano 6 Września 2025 Opublikowano 6 Września 2025 (edytowane) 1 godzinę temu, Kris194 napisał(a): Swoją drogą nie widziałem, żeby któryś "patriota" o tym tu wspomniał dzisiaj. Do bicia piany za to są pierwsi. Pomyliłeś patriotów z kretynami i patriotyzm z szukaniem ujścia dla frustracji. Edytowane 6 Września 2025 przez Henryk Nowak
kalderon Opublikowano 6 Września 2025 Opublikowano 6 Września 2025 5 godzin temu, Henryk Nowak napisał(a): Wysokie ceny nie ubiją najmu bo przez rosnące ceny nieruchomości coraz mniej ludzi będzie mieć odpowiednią zdolność kredytową. Dlaczego ceny mają rosnąć? Bańka powoli pęka. 5 godzin temu, Henryk Nowak napisał(a): W miastach w dobrych lokalizacjach zawsze będzie popyt niezależnie od demografii, to raz. Dwa, nawet przy kiepskiej demografii populacja miast się w najbliższym czasie nie zmieni Populacja się nie zmieni, ale przybędzie nieruchomości, zarówno komercyjnych, jak i państwowych bo w przyszłorocznym budżecie są już na to jakieś środki. Gdy rośnie podaż, a nie popyt to ceny spadają, a nie rosną.
crush Opublikowano 6 Września 2025 Opublikowano 6 Września 2025 Ale Ty rozumiesz, że takie informacje w ogólnym rozrachunku działają na korzyść Nawrockiego? Kaczyński jest już powoli szykowany na wylot. I teraz zaczną te wszystkie frakcje zaczną się utwardzać.
Kris194 Opublikowano 6 Września 2025 Opublikowano 6 Września 2025 4 minuty temu, crush napisał(a): Ale Ty rozumiesz, że takie informacje w ogólnym rozrachunku działają na korzyść Nawrockiego? Nie w "prawym" świecie, tam dalej się liczy sypanie drugiemu piasku w oczy i rzucanie foremkami.
crush Opublikowano 6 Września 2025 Opublikowano 6 Września 2025 (edytowane) 27 minut temu, Kris194 napisał(a): Nie w "prawym" świecie, tam dalej się liczy sypanie drugiemu piasku w oczy i rzucanie foremkami. Prawy świat i tak pójdzie za nim bo - "byle nie oni". Za to będzie zgarniał co raz więcej ze środka. Coś czego koalicja nie potrafi. Ba. Mając w szeregach takich matołków jak Giertych czy matkobijca od "szon patrol", to te starania nie tyle są nieskuteczne, co wręcz torpedowane od wewnątrz. Duda był wysoko w rankingach poparcia społecznego. Miażdżył Tuska i Kaczora. Ten jak nic nie odwali i dalej będzie mu szło jak obecnie? Najprawdopodobniej pokona Dudę. Intrygujące wydarzenia zachodzą w internetach. 🤔 Edytowane 6 Września 2025 przez crush
Kris194 Opublikowano 6 Września 2025 Opublikowano 6 Września 2025 Nie no, nie wierzę, że oni w to idą. To równie wiarygodne jak Batyr będący informatorem CBŚ
crush Opublikowano 6 Września 2025 Opublikowano 6 Września 2025 A w co mają iść skoro tamci próbowali to zakopać, ten obiecał w kampanii ujawnić, a umoczeni są wszyscy? 🤭
kalderon Opublikowano 7 Września 2025 Opublikowano 7 Września 2025 2 godziny temu, Kris194 napisał(a): Nie no, nie wierzę, że oni w to idą. To równie wiarygodne jak Batyr będący informatorem CBŚ Nie doceniasz poświęcenia Trumpa! On dla sprawy uprawiał seks z dziećmi! Bohater!
GordonLameman Opublikowano 7 Września 2025 Opublikowano 7 Września 2025 7 godzin temu, hubio napisał(a): No ja jednak nie byłbym tak odważny, żeby zaryzykować tezę, że obecnie w UK jest gorzej niż w Polsce... Z moim wykształceniem i ścieżką zawodową w ciemno biorę UK tzn oczywiście życie za życie - od urodzenia Brytyjczyk z tym samym wykształceniem i karierą zawodową. Pomijam fakt, że w biznesie jaki prowadziłem w UK niemal bym nie płacił ZUSu i podatków. Nawet brexit i imigrantów bym przebolał Co by nie mówić PKB, stopa życiowa, zarobki i poziom życia białego urodzonego w UK rodowitego Brytyjczyka z wyższym wykształceniem prawniczym jest o wiele wyższy niż analogicznie w Polsce. Myślę zresztą, że w 90% zawodów licząc 1:1 tak jest. A to, że muzułmanka została ministrem? Naprawdę? To dla ciebie powód do negatywnej oceny? Za chwilę przyjdą po Partii Pracy populiści i kibole zostaną ministrami Bez znaczenia... Życie na granicy systemu - branie z niego, bez dokładania. To jest Twoja ambicja? Pasożytowanie na społeczeństwie? i jesteś rozgoryczony, bo w Polsce się tak nie da? Ech, hubio.
Rekomendowane odpowiedzi