Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

@GordonLamemanDalej sobie kpisz? Chyba nie możesz być aż nadęty przez ego, więc chyba piszesz to wszystko tylko po to, by sprowokować. Sorry, ale jak widzę emocjonalne biegunki to szukam faktów we wypowiedziach, a nie zaczepek.

Argumentacja się wali, więc zostają tylko kpiny, ubliżanie i wypieranie... Radykalizujesz się na całego. :E 
Zostawiam cię w tym już brązowym brodziku od tych bąków przy kawie. Żegnam do czasu, aż mnie znowu tu przyciągnie.

Edytowane przez musichunter1x
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, musichunter1x napisał(a):

@GordonLamemanDalej sobie kpisz?

A cóż mam nie kpić, skoro stwierdzasz, że deprawacja snu to nei tortury? :) 

Chyba nie możesz być aż nadęty przez ego, więc chyba piszesz to wszystko tylko po to, by sprowokować. Sorry, ale jak widzę emocjonalne biegunki to szukam faktów we wypowiedziach, a nie zaczepek.

Sprowokować? Nie. Ja tylko pokazuję Ci jak wpadłeś propagandę MAGA i ich internetowych wojowników . Niestety jesteś w tej studni tak głęboko, że już światła nie widać. 

Gdybyś szukał faktów to byś ogladał filmy bez komentarza. Ty szukasz opinii, którymi możesz się upupić. 

Argumentacja się wali, więc zostają tylko kpiny, ubliżanie i wypieranie... Radykalizujesz się na całego. :E 
Zostawiam cię w tym już brązowym brodziku od tych bąków przy kawie. Żegnam do czasu, aż mnie znowu tu przyciągnie.

zwaliła się tylko twoja argumentacja. Ubliżanie? Gdzie?

A co to ma wspólnego z radykalizowaniem? 

Zradykalizowany to jesteś ty skoro dopuszczasz mordowanie obywateli i nazywasz to niefortunnym incydentem. MAGA-zradykalizowany. 

Ale spoko - są miejsca w necie, gdzie lubią takich magowców. Myślałeś może o wykopie? :) 

To już chyba trzeci raz jak się żegnasz! 

Za czwartym też będę Ci życzył miłego dnia ;) 

Edytowane przez GordonLameman
Opublikowano (edytowane)

Dobremu człowiekowi nie dzieje się krzywda. Nie trzeba było zaczepiać ICE i utrudniać interwencji w przypadku dwóch kobiet, tydzień wcześniej ledwo się wyrwał od ICE po napluciu na funkcjonariusza bądź samochod i skopaniu samochodu (uszkodzenie lampy), był na podłodze ale tym razem chyba nie zauważyli broni, i nie użyli gazu. Przyszedł denerwować agentów ICE i zdenerwował skutecznie (drugi raz), wielokrotnie przeszkadzał służbom w akcji, jest agresywny i sam do tego doprowadził. 

Edytowane przez TheMr.
Opublikowano
1 godzinę temu, 209458 napisał(a):

Koleś miał pecha, bo trafił do źle zorganizowanego obozu. Monterów od wyłącznika światła pewnie mieli już na następny tydzień umówionych.

Nauczycielka pyta Jasia w szkole:

- Jasiu, dlaczego obozy koncentracyjne są niechlubną częścią historii?

- Jasiu odpowiada, bo były źle zorganizowane.

Opublikowano (edytowane)

Walka o swoje interesy ma sens!

Powtarzanie w koło i przekonywanie do swoich racji ma sens!

Pisanie na tym forum i innych ma sens!

Może ktoś wysłuchał się w mój głos tu i poszło dalej. Może takich jak ja było wielu, ale możesz Gordoniku płakać dlaczego to najbiedniejszy przedsiębiorca dostał pomoc, ale ją dostał. Rząd wprowadził nowe zasady małego ZUS+ resetując cały poprzedni okres i każdy od nowa może skorzystać (oczywiście po spełnieniu warunków głównych). Taki to Gordonik mądry, tak się na wszystkim zna ale tego nie wiedział. Zresztą nikt mi nawet nie podpowiedział co kolejny raz dowodzi o ZEROWEJ pomocy na forach. Oczywiście jasne - to nie forum prawne choć mi niedawno ktoś napisał, że w każdym temacie piszę bzdury (ciekawe czy też na temat GPU i kierownic :) ) więc w sumie nie miałem co jej tu oczekiwać. Ale taka wielka alfa i omega już gdzieś w grudniu mogła mnie "załatwić" jednym zdaniem. Teraz pewno napisze, że wiedział, ale celowo nie napisał.

Tak czy inaczej dobrze, że zmieniłem księgową. Dobrze, że to prawdziwy licencjonowany doradca podatkowy. I oczywiście dobrze, że rząd pomógł tym przedsiębiorcom na samym dole. A Tusk i cała KO odzyskała mój głos wyborczy! 

Tracenie czasu w tym wątku powinno się leczyć. To uwaga sama do siebie bo inni niech robią co chcą. Ten wątek nie służy niczemu innemu oprócz reperowania własnego ego (choć dzięki świetnej decyzji administracji nie będzie już kółka wzajemnej adoracji "króla forum" i dawania emotionków) i chorego sposobu regulacji emocji poprzez jechanie po innych, znajdowanie lub nie aprobaty i kłótnie o idiotyczne tematy typu sprawy imigracyjne na innym kontynencie. Ale z drugiej strony jak widać walka o swoje interesy może mieć sens. Bo udziela się parę osób, ale czytają (również jako niezarejestrowani) tysiące osób.

Edytowane przez hubio
Opublikowano
Cytat

Polska 2050 po spotkaniu z prezydentem. Znamy kulisy rozmowy [RELACJA NA ŻYWO]

Prezydent Karol Nawrocki zaprosił przedstawicieli wszystkich klubów i kół parlamentarnych na spotkanie w czwartek. Zakończyły się już rozmowy z przedstawicielami Konfederacji, Partii Razem, Polskiego Stronnictwa Ludowego i Polski 2050. — Zostawiliśmy panu prezydentowi projekty ustaw przygotowane przez PSL — mówił po spotkaniu z Karolem Nawrockim Krzysztof Paszyk z PSL. "To była dobra, godzinna, merytoryczna rozmowa" — przekazał Bartosz Romowicz z Polski 2050. Wieczorem z prezydentem spotka się Prawo i Sprawiedliwość. Zapraszamy do śledzenia naszej relacji na żywo.

https://wiadomosci.onet.pl/kraj/karol-nawrocki-spotkal-sie-z-polska-2050-znamy-kulisy-relacja-na-zywo/qhsy42w

Opublikowano
2 godziny temu, GordonLameman napisał(a):

A może gdyby tak używać niepociętego filmu?

To najlepsze wideo z tego zdarzenia jakie widziałem do tej pory. Egzekucja. Argumenty popierające ICE co najwyżej mogą robić za okoliczności łagodzące. 

Za cholerę nie mogę dojść jak doszło do takiej eskalacji. 

Tak samo nie bez kary powinien zostać ten co zabił tamta kobietę. Zdecydowana nadinterpretacja co do ruchu kobiety tego ICEka. Nawet jeśli na początku za bardzo się podniecił, to po pierwszym strzale już musiał wiedzieć, że ona nie celuje tym autem w niego tylko próbuje odjechać. 

I żeby nie było, mówię to ze stanowiska osoby, która uważa, że oczywistemu przestępcy, na przykład złodziejowi uciekającemu z łupem albo nożownikowi po skutecznym  ataku należny po prostu strzelić w plecy jeśli istnieje ryzyko, że ucieknie.