Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wilki prawdopodobnie pogryzły jakiegoś chłopa.

Ciężko udowodnić jeżeli są tylko zeznania faceta ale to niedaleko Ukrainy więc mogą znać smak ludzkiego mięsa. Psy i inne zwierzęta także.

Nie podoba m się że jest coraz więcej drapieżników w Polskich lasach. 

https://www.onet.pl/informacje/supernowosci24/wilki-zaatakowaly-mezczyzne-w-powiecie-brzozowskim/c64spey,30bc1058

Opublikowano (edytowane)

Strony które skasowały swoje fora i przeszły na Discord:

image.png.5f93e691eb77d0f276711c72f66b0a5f.png

już się rozpędziłem każdej korpo wysyłać swoje zdjęcia dowodu. O, tu mnie niech pocałują, razem z youtubem :dupa:

Obejdzie się bez tego gówna.

Edytowane przez VRman
Opublikowano (edytowane)

Dimazz, zwierzyny (przynajmniej w Małopolsce) jest dużo, dużo więcej! Szczególnie dzików. Niszczą pola uprawne, są traktowane obecnie jak szkodniki. Dodatkowo jest ich regularne odstrzeliwanie. W moich stronach nie widziano wilków od czasów II WŚ a w ostatnich 2-3 latach zaczęły regularnie się pojawiać. Wilk nie żywi się zającem, poluje na grubszego zwierza.

Dodatkowo pojawiły się łosie. Raz jednego widziałem, jak stał na drodze i przejeżdżałem obok niego. Zwierzę PO-TĘ-GA.

Edytowane przez trepek
Opublikowano
15 minut temu, trepek napisał(a):

Dimazz, zwierzyny (przynajmniej w Małopolsce) jest dużo, dużo więcej! Szczególnie dzików. Niszczą pola uprawne, są traktowane obecnie jak szkodniki. Dodatkowo jest ich regularne. W moich stronach nie widziano wilków od czasów II WŚ a w ostatnich 2-3 latach zaczęły regularnie się pojawiać. Wilk nie żywi się zającem, poluje na grubszego zwierza.

Dodatkowo pojawiły się łosie. Raz jednego widziałem, jak stał na drodze i przejeżdżałem obok niego. Zwierzę PO-TĘ-GA.

zgadza się w Wielkopolsce pełno saren, jeleni, danieli, dziki też widywałem ale od paru lat w moich okolicach wilki też można spotkać, zająca mało bo chorują na choroby wirusowe, dodatkowo lisy których wszędzie pełno i populacja szaraków jest na skraju wyginięcia ale główny powód to wirusy

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, VRman napisał(a):

Naprawdę szkoda, że nie ma reakcji w wątkach offtop.

Kolejny raz człowiek chce wcisnąć :lol2: a tu nie ma.

To przez nadużywanie śmieszków i konfjuzków w celu shamingu i intymidacji rozmówców. co zrobisz, nic nie zrobisz. 

52 minuty temu, trepek napisał(a):

Dimazz, zwierzyny (przynajmniej w Małopolsce) jest dużo, dużo więcej! Szczególnie dzików. Niszczą pola uprawne, są traktowane obecnie jak szkodniki. Dodatkowo jest ich regularne odstrzeliwanie. W moich stronach nie widziano wilków od czasów II WŚ a w ostatnich 2-3 latach zaczęły regularnie się pojawiać. Wilk nie żywi się zającem, poluje na grubszego zwierza.

Zwierząt sarnopodobnych jest cała masa. Jazda do i z pracy w miesiącach wiosenno-letnio-jesiennych to jakiś dramat zaczyna być. To samo dzików. W piątek po raz pierwszy w życiu widziałem na wolności 2 wilki. Powiat strzeliński. 

Edytowane przez Suchy211