Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 2 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez VRman · Opublikowano
Luzik. Zanim nadejdą wybory to jeszcze zdążą zrobić kolejną partię dla tych, którzy by zagłosowali na KO ale nie ufają starym kłamcom, więc zrobi się dla nich nową partię, która tak samo się przyda Polakom jak ta poprzednia. Rebranging często niejako resetuje pamięć wyborców. Ja do końca życia nie zapomnę jak mnie rozbolało czoło od uderzenia dłoni po zobaczeniu poparcia dla AWSu który się przebranżował na NOWE partie. PiS też się jeszcze "przemieni". Jedyny wierny swoim zasadom nieposiadania absolutnie żadnych zasad, jest PSL. -
Przez Mizu · Opublikowano
Chodziło mi o Tandem jako nowa generację WOLEDa, która wnosi więcej niż jedna poprawkę i zapowiadali go jako święty graal OLEDów, a wyszło jak wyszło. Przekręcasz moje słowa w złej wierze kolego Jak używam do wszystkiego oryginalnych określeń po angielsku to słyszę, że "Polacy nie gęsi, swój język mają" Zgłupieć można Do tego tu akurat tak prosto przetłumaczyłem, że było wyjątkowo łatwo się domyslić ale jak ktoś szuka sobie jakiegoś problemu to wszędzie go można znaleźć Teraz zaczynamy robić jakieś propagandy WOLEDowe czy co? I multum innych filmików na YT. Sam miałem obok siebie QD-OLED 1 generacji i WOLED (ASUS XG32UCWMG czyli Gen 3.5?) i momentalnie zauważyłem, jak słabo ciemne obszary w Cyberpunku wyglądają i zabierają magię OLEDa tak jak fioletowa powłoka QD robi to w naświetlonym pokoju. Tylko teraz QD poprawił mocno powłokę a nawet z tamtą fioletową wystarczyło trochę okno przysłonić i już była piękna czerń. A z WOLEDem nawet grając w nocy zamiast czerni i dobrych cieni często widzisz ekran walczący z gradientami i szarą chmurką Ja wiem, że każdy uwielbia bronić technologii sprzętu jaki posiada bo tak sobie usprawiedliwia swój zakup ale monitory i w tym przypadku ich zalety i wady są łatwe do pomiarów i przedstawienia ich przez kogokolwiek na nagraniach. Także nie bawmy się w trybalistów i WOLED lepszy bo mam WOLED/QD lepszy bo mam QD tylko patrzmy na konkrety. -
Przez MarcoSimone · Opublikowano
https://www.olx.pl/d/oferta/obudowa-komputera-pc-wyciszona-silverstone-fortress-ft02-CID99-ID199JUg.html?ad_reason=observed_ad&isPreviewActive=0&sliderIndex=7 -
Przez VRman · Opublikowano
O jak dobrze usłyszeć, że twórca GoWa ma dokładnie tą samą opinię: - debilny nacisk na "story driven" jest bez sensu - to NIE JEST GoW. Dopiero co odkurzyliśmy tu spór o to, że nowy spin-off 2.5D Prince of Persia to nie jest Prince of Persia. Tam ktoś wrzucał argument, ze skoro twórcy się podoba to morda w kubeł. No to tu się twórca zgadza ze mną. A ja dodam to, z czym Jaffe się już by nie zgodził: KOLEJNA gierka zrobiona na japoński styl. Nosz bulwa jego mać. WSZĘDZIE to samo, do porzygu. To wygląda jak amatorski mod do Blasphemous. Te same japońszczyzny - mało klatek animacji postaci, gówniane efekciki i ogólny vibe jakby twórcy uznali, że nic poza japońśką szkołą gier na SNESa/Megadrive'a. Bo tam były takie zajebiste Castlevanie to WSZYSCY muszą teraz robić gry tego typu. Jeszcze te gówniane modne ostatnio stylistyki przy których gra wygląda albo jak z wycinanek, albo jak narysowana kredkami w podręczniku dla pierwszoklasistów. Przecież gry sprzed 30 lat wyglądają atrakcyjniej! Zauważcie, że jak podaje potem przykłady gier dobrych, to wszystkie, co do jednej, mają te same cechy, o których tyle się rozpisuję. Ale może powinienem się cieszyć, że nie wygląda jak Fortnite... -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Coś wygodnego, bo przyspieszenie jest mocno przereklamowane od pewnego poziomu
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi