Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 2 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Krzysiak · Opublikowano
@janek25a po co cokolwiek weryfikować? Co w tym dziwnego że dysk zmieniam tylko gdy stary jest zbyt mały (akurat od 10 lat żaden mi nie padł, więc z tego powodu nie wymieniałem), a nie mam już wolnego gniazda na mobo żeby dołożyć nowy? -
Przez Camis · Opublikowano
"To tylko 13-15 letnie modelki one do niego legły!!11" -
Przez VRman · Opublikowano
Jakby oni się do czegokolwiek nadawali, to nie przerypali by kilkukrotnie z.. pisem. Oni się o własne nogi potrafią zaplątać. Tusk liderem bo nie ma lepszego kandydata, a Tusk to stary dziadek, który w młodości nie był niczym więcej niż niskiej klasy cwaniaczkiem i kłamcą. Patrząc na wszystkie partie: Klauny, zdrajcy, bezmózgi, debile, nieogary, kretyni, cwaniacy, kłamcy, opportuniści. Świetny mamy wybór, nie ma co. Ale przynajmniej nie tylko u nas. Podobnie z Demokratami w USA. Żeby wystawić Harris i przegrać z trumpem... W każdym razie - jakby sami nie strzelali samobójów ala te, które wymieniłeś teraz, to by nie byli sobą. Wincyj niemców doglądających głosowań. Wincyj biegania z reklamówkami na granicy i mówienia, że to biedni ludzie szukający lepszego życia Wincyj odrażających (moralnie) babsztyli robiących sobie fotki w DPSie z kartoflami. Wincyj obiecywania rozliczeń bez żadnych planów na ich realizację Wincyj werbowania geniuszy, którzy w wywiadzie palną "cóż szkodzi obiecać". Jakby wszystkie partie się zawinęły to KO by wygrało o włos albo przegrało ze samym sobą. Nie widzę nawet nadziei, że po następnych wyborach będziemy mieć jeszcze Polskę. Będzie Polsza, taka ruska kolonia prowadzona przez osoby pokroju Brauna, bo ci debile z opozycji zostali w domach - bo niechcący się przywiązali do wycieraczki próbując zawiązać buty. -
Przez janek25 · Opublikowano
Teraz sobie możemy pogadać jak w politycznym.I tak nikt tego nie zweryfikuje -
Przez ShaDow_Pro · Opublikowano
Tu kasa nie jest problemem, OLEDa miałem i na ten moment raczej nie chcę, w tym właśnie rzecz. Chcę na jakiś czas kupić coś "normalnego" a potem to się zobaczy co i jak
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi