Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 2 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Elder · Opublikowano
@marb one Daj to do Skeepera i nowy akryl na CNC zrobi jak chcesz ten blok ratować i dalej go używać. PMMA wylewane Perspex na to stosowałem, tani materiał powszechnie dostępny ale wysokiej jakości. Trzeba rozmontować blok i zbadać jakiej grubości formatkę akrylową użyć. Bartek robił dla mnie i Thompsona custom bloki wodne na VRM do X299 DARK widziałeś je na fotach w worklogu. Sam akry zrobić jak masz na wzór element to pikuś. Nie wiem jak z terminami bo ma dowalone roboty przy radboxie do Deuterium ...masę roboty. Bloki VRM były z topem acetal czarny i miedź (pod niklowanie) aby mieć dwie wersje kolorystyczne zależnie od wyboru opcji złączek do projektu. -
Przez Keller · Opublikowano
Mnie jedyne co męczyło w Alanie to przełączanie latarni, bo nie wiedziałem które i czy coś to zmieni więcej. Ale to krótki epizod. -
Przez sideband · Opublikowano
Na to jak nałożysz MFGx6 to i tak liczba pikseli, które renderuje gra bez DLSS bedzie w zakresie 2%, a 98% bedzie generowało DLSS wraz z MFG Zastanów się kilka razy zanim coś napiszesz -
Przez IceMan · Opublikowano
Zrobiłem dziś test. Temperatura -6'C + ogromny wiatr, odczuwalna -20 Auto zaparkowane pod blokiem, wsiadłem, temperatura na 19'C, wentylator na 2, grzany fotel + kierownica - takie ustawienie na pewno nie spowoduje że w aucie jest ciepło, ale siedząc w kurtce jest akurat, w spalinówce ustawiłbym może ciut cieplej, ale w spalinówce nie mam grzanej kierownicy, więc remis 14km przejechane ,obrzeża miasta, 7km jazda prawie miejska 30-50km/h, 7km mniej więcej stała prędkośc 65-75km/h. 17,9kwh/100km, 42km/h średnia prędkość. Potem auto stało 2h i powrót + 3 postoje po drodze w sklepach, zuzycie wzrosło do 18.6kwh/100km. Jak będzie ciepło to zrobię taki sam test, spodziewam się zużycia na poziomie 12-13. Bateria 60, więc przy normalnych odcinkach jazdy 300km zasięgu mniej więcej. Znacznie lepiej niż przy dojazdach 3-4km do pracy.
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi