Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ja jestem pewny, że Orbanienko "wygra". Fiutin by nie robił całego tego cyrku z poparciem z USA dla niego, gdyby nie miał planu, a już oni na kremlu wiedzą jak sfałszować wybory.

Edytowane przez VRman
Opublikowano
17 godzin temu, nozownikzberlina napisał(a):

Skąd takie rewelacje? Epsteina zamknęli bo Janusz Banasik go wsypał. Dostał za to ugodę. I chyba Adrianna Mucińska też. 

Nie chodziło mi o "epsztajna" tylko o jego kolegów, którzy korzystali z haremu. Pojawiają się różne nazwiska w mailach a nie ujawniają się osoby pokrzywdzone, które mogą potwierdzić, że ta znajomość to nie była biznesowa (jak większość się tłumaczy).

Opublikowano (edytowane)

Szczerze mówiąc to ja już tego nie mogę czytać. 

Nawet jeśli skrajna lewica, czyli głównie ta na zachodzie (u nas trochę feministek i eko-świrów), ma pomysły od czapy, to naprawdę trudno dorównać prawakom w spider... umysłowym. Przecież to jest takie szambo, taka obłudna, bezczelna, przeżarta szurią, złodziejska banda, źe aż przechodzi ludzkie pojęcie. Kłamią tak, że biją na głowę wujka Goebbelsa, a dla władzy i czystej cynicznej satysfakcji sprzedali by każdego - ruskim, Chinom, komu popadnie. 

I jeszcze cie taki jeden z drugim szur i nieuk poucza i prezentuje wyższość moralną, wycierając sobie gębę Bogiem, honorem i ojczyzną. Zaiste dożyliśmy ciekawych czasów 

Edytowane przez Zas
Opublikowano
1 godzinę temu, Crew 900 napisał(a):

O co znów chodzi z tym łańcuchami na opony i ta lewa faktura prawdopodobnie z rosyjskiego nieudolnie przetłumaczona ?

Nic. Kupili do SOP łańcuchy do dwóch samochodów które są wykorzystywane w SOP. Afera z dupy. 

Opublikowano (edytowane)
50 minut temu, Zas napisał(a):

Szczerze mówiąc to ja już tego nie mogę czytać. 

Nawet jeśli skrajna lewica, czyli głównie ta na zachodzie (u nas trochę feministek i eko-świrów), ma pomysły od czapy, to naprawdę trudno dorównać prawakom w spider... umysłowym. Przecież to jest takie szambo, taka obłudna, bezczelna, przeżarta szurią, złodziejska banda, źe aż przechodzi ludzkie pojęcie. Kłamią tak, że biją na głowę wujka Goebbelsa, a dla władzy i czystej cynicznej satysfakcji sprzedali by każdego - ruskim, Chinom, komu popadnie. 

Nie no lewica to sami uczciwi inteligenci bez jednego szura zwłaszcza u nas, bo ta odklejona to jest tylko na zachodzie :boink:

Pocieszny jesteś :) Radzę jednak więcej poczytać to zobaczysz, że wariatów jest wszędzie dostatek. Naturalnie jednego będzie bardziej oburzało, że w sejmie modlitwę o deszcz się odmawia, drugiemu zaś bardziej przeszkadza wbijanie do głowy, że biologiczny mężczyzna może urodzić dziecko. Mnie obie sytuacjie bawią równie mocno (tak bawią, bo nie widzę już sensu się tymi bzdurami denerwować).

Edytowane przez Klakier1984
Opublikowano
W dniu 17.02.2026 o 15:35, Camis napisał(a):

Pan dr hab. inż. Waldemar Izdebski to jeden z niewielu dawnych pisowskich urzędników, których naprawdę szanuję i cenię. Aż się zastanawiam kto im go podsunął, "sabotażysta" chyba jakiś.

Opublikowano
7 minut temu, Klakier1984 napisał(a):

Nie no lewica to sami uczciwi inteligenci bez jednego szura zwłaszcza u nas, bo ta odklejona to jest tylko na zachodzie :boink:

Pocieszny jesteś :) Radzę jednak więcej poczytać to zobaczysz, że wariatów jest wszędzie dostatek. Naturalnie jednego będzie bardziej oburzało, że w sejmie modlitwę o deszcz się od odmawia, drugiemu zaś bardziej przeszkadza wbijanie do głowy, że biologiczny mężczyzna może urodzić dziecko. Mnie obie sytuacjie bawią równie mocno (tak bawią, bo nie widzę już sensu się tymi bzdurami denerwować).

Ale niestety to się najlepiej sprzedaje. Partie centrowe jak Polska 2050 i w pewnym stopniu Gowin lądują poza progiem wyborczym. To krew i walkę kochają sami Polacy. Zresztą nie tylko oni patrząc na to co ostatnio się działo w kampanii wyborczej w USA i jak tam się wyzywali.

Partie prawicowe bardzo ostatnio obniżyły standard dyskusji politycznej. Ani Reagen ani Tatcher nie wyzywali swoich konkurentów i normalnie się z nimi komunikowali, a społeczeństwa nie były tak bardzo podzielone jak teraz. To partie prawicowe spolaryzowały dyskusję. Być może ponieważ ludzie widzą w jakim bagnie żyją - świecie urządzonym przez korpo więc hasło "bij elity" im bardziej dosadne i mocne tym lepiej się sprzedaje.