Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez GordonLameman · Opublikowano
A co to ma do rzeczy? Poboru aktualnie nie ma, bykowego też nie, dzieci żadnych nie zrobiłeś, więc o co się rzucasz? Musielibyśmy wynająć śmieciarzy żeby segregowali, czyścili i separowali PET-y i puszki. Myślę, że kosztowąłoby to dużo więcej No tak, bo poziomy recyklingu będą w gminach trudniejsze do uzyskania. No wszędzie się da tylko u nas nie! ic by to nei zmieniło, bo umyka Ci podstawowy fakt. Nie chodzi tylko o to, żeby śmieć trafił do kosza, ale żeby trafił do kosza: - odpowiedniego - w stanie pozwalającym an recykling. I tu pojawia się pewien problem z opakowaniami z łącoznym amteriałów (np. kartonik z folią) - powinno się tego zakazać, zeby obywatel nie musiał wykonywać "pracy". Butelkomaty pod domem? Jest to jakiś pomysł, ale moim zdaniem kiepski. To wymaga podciagnięcia infrastruktury (prądu) do każdego takiego miejsca. A to naprawdę ogromny koszt. No to chiny czekają. Dużo piszesz o wolności - tam jej nie zaznasz. -
Przez Paarthurnax · Opublikowano
Tak się składa, że butelki mi spod domu zabierali a teraz trzeba z tym jeździć. Liczę tylko na to, że producenci przestawią się na zastępcze opakowania i system w tej formie okaże się fiaskiem na całego. -
Przez Lypton · Opublikowano
No nie powiedziałbym. To jest bodajże 4. najpopularniejsza gra singlowa w historii Steama. -
Przez some1 · Opublikowano
Sąsiad akurat próbował takim boosterem uruchomić Ravkę. Nie wystarczył Albo miał za słaby, albo aku za mocno się rozładował, bo samochód martwy. To akurat nie przez mróz, tylko stał długo nie jeżdżony w garażu. -
Przez Raiven · Opublikowano
Nie powiedziałbym, że mam ciemno :P. Wszystkie źródła światła mam za monitorem, nic mi nie świeci w ekran. 30 dla mnie jest wystarczające do komfortowej pracy przez cały dzień, a jak mam potrzebę to sobie rozjaśniam. Okolice 50 dają już całkiem jasny obraz i ładne kolorki. Póki co nie mam potrzeby mocniejszego rozjaśniania, nie wiem jaki scenariusz by tego wymagał :P.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi