Ja właśnie w Sekiro jeszcze nie grałem tzn. grałem ale bili mnie strasznie tak jak w DS3 kiedyś i olałem temat, ale przynajmniej wiem że tam gra opiera się właśnie w dużej mierze na parowaniu. Po Lies właśnie wybór padnie na Sekiro ale to jeszcze trochę minie czasu.
Teraz sobie czytam o Lies w pracy, i jak przyjdę do domu to odpalę bo ściąganie 50gb przy radiówce 20Mb/s to jest katorga a jeszcze znając moje szczęście to albo neta rozłączy albo tak zamuli że się nie ściągnie... a dałem wychodząc do roboty i niby pisało 7h
No już trochę wprawiony w bojach jestem, to wiem żeby gadać z każdym po xx razy, a ten Hotel to początkowa lokacja jest? A z niszczeniem broni to dobrze że mówisz... trochę głupia mechanika
nie patologia tylko zarobki
https://przegladsportowy.onet.pl/esportmania/influencerzy/tyle-ma-zarabiac-ksiazulo-i-to-miesiecznie-astronomiczna-kwota/zlytee2
to by im zniszczyło budżet, tfusk jakby mógł to wróciłby do 80k i podniósł chwilowo vat o 2-3 punkty procentowe, zasadniczo to podniesienie do 120k w 2022 r. przy covidowej inflacji i wzroście płac, ledwie wyrównało domowe budżety do poziomu sprzed plandemii
Rekomendowane odpowiedzi