Skocz do zawartości

Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny

Spl97

Rekomendowane odpowiedzi

Kamala nie miala zadnych szans na wygrana. Jakos z rok temu byla rozpatrywana jako jeden z najgorszych VP w historii USA, a teraz nagle mieli z niej zrobic POTUSa ? 

Budowanie falszywej narracji wokol jej postaci, falszywego poparcia, wszyscy Ci celebryci itd. a raptem pare tygodni na pogrzebie wdowy po Robercie Kennedym nagranie rozmowy Bidena z Obama "she's weak - yes, I know". Przeciez ludzie takie rzeczy widza, taki niezdecydowany potem mowi kurde jesli ludzie z jej wlasnego obozu uwazaja ja za slaba to na cholere mam na nia glosowac. Poza tym ona nie ma zadnej charyzmy, kilka tygodni nieudanych prob budowania wizerunku na tym "zeby tylko Trump nie wygral". 

No i przewalila dokumentnie. Jej wlasni sztabowcy w nocy po cichu sie ulotnili, a ona nawet nie wystapi publicznie by podziekowac za wsparcie. 

• Like 2
  • Upvote 3

1 minutę temu, aerial napisał(a):

mam robić screeny na wypadek jak nie zakończy?

Wojne zakończy. Ale w stylu ustępstw Ukrainy. I nie w 24 godziny. Ukraina będzie się broniła raczej do końca i szukała zwiększonej pomocy w Europie, jeśli tego nie znajdzie to po prostu Putin się przejedzie po Ukrainie. I wtedy wszystkie te fajnopolaczki i kremlaki pójdą w kamasze, nie mogę się doczekać :) 

1 minutę temu, TheMr. napisał(a):

Wojne zakończy. Ale w stylu ustępstw Ukrainy. I nie w 24 godziny. Ukraina będzie się broniła raczej do końca i szukała zwiększonej pomocy w Europie, jeśli tego nie znajdzie to po prostu Putin się przejedzie po Ukrainie. I wtedy wszystkie te fajnopolaczki i kremlaki pójdą w kamasze, nie mogę się doczekać :) 

Czy to nie ty piszesz nam 24/7, że Ukraina tą wojnę wygrywa? Narracja już się nie klei?

3 minuty temu, Camis napisał(a):

Ale problem jest taki że jest teraz bardzo prawdopodobne że TVN zostanie kupiony przez pisiorów przy pomocy Orbana. 

Sprzedaż ma się zakończyć za kilka miesięcy. 

Nie sądzę. Polsat pewnie tak. Już tam osoba z PiSu jest. TVN dostał się do dużego korpo. 

6 minut temu, Element Wojny napisał(a):

Kamala nie miala zadnych szans na wygrana. Jakos z rok temu byla rozpatrywana jako jeden z najgorszych VP w historii USA, a teraz nagle mieli z niej zrobic POTUSa ? 

Budowanie falszywej narracji wokol jej postaci, falszywego poparcia, wszyscy Ci celebryci itd. a raptem pare tygodni na pogrzebie wdowy po Robercie Kennedym nagranie rozmowy Bidena z Obama "she's weak - yes, I know". Przeciez ludzie takie rzeczy widza, taki niezdecydowany potem mowi kurde jesli ludzie z jej wlasnego obozu uwazaja ja za slaba to na cholere mam na nia glosowac.

(EX-)PCLabowców udało się przekonać jak widać po niektórych. Kobieta wypuszczająca czarnych gwałcicili na wolność, zamykająca białych za posiadanie marihuany, zero inteligencji patrząc po wywiadach, przesiągnięcia ideologią woke. Żodyn się nie spodziewał takiego obortu sprawy. Żodyn

Edytowane przez Fatality

Teraz, TheMr. napisał(a):

@Camis To już będzie jazda bez trzymanki i spełnienie filmu idiokracja. Osobiście czekam, jak zrobi się gorąco to czeka na mnie ciepła Australia, więc naprawdę mi to lotto, ale szkoda innych ludzi :) 

Tobie zaserwowałbym pierwsze miejsce w okopach za podburzanie do wojny. 2 lata czytałem twoje wpisy na Labie i ręce opadały.

3 minuty temu, TheMr. napisał(a):

czeka na mnie ciepła Australia

Przecież ze względu na globalne ocieplenie Australia pierwsza zapłonie i spełni się przepowiednia płonącej ziemi. O co chodzi? Coś narracja się nie skleja

1 minutę temu, Camis napisał(a):

Jakie masz dowody na te kreski?, wskażesz je?. 

Takie same dowody, że dzięki Trumpowi Rosja podbije Polskę a on nie zareaguje. Różnica jest taka, że Winter żartuje a Ty mówisz serio

Edytowane przez Fatality

Teraz, LeBomB napisał(a):

I co? Trump cudownie magiczną różdżką zlikwiduje wszystko? Chyba że wojną.

Mnie nie chodzi o likwidowanie czegokolwiek. Każdy ma prawo być gejem lub lesbijką, jeśli tak się czuje. Problem polega na indoktynacji dzieci i wmawianie im, że mogą sobie zmieniać płeć w zależności od pory dnia.

Z imigrantami nie mam problemu dopóki pracują i są zweryfikowani, ale nie zgadzam się na miliony nierobów.

Nadal nie czaicie liberalni koledzy dlaczego Demokraci przegrali te wybory. Samym tematem aborcji to można ewentualnie wybory wygrać w takim bantustanie, jak Polska. Tam ludzie oczekują trochę więcej.

• Like 1
  • Upvote 3