Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, ptys napisał(a):

w mojej opinii wolę opcje kaczystów aby nie było wpływów obcych państw na wybory w Polsce

:hahaha:        :hahaha:        :hahaha:

Ironia się tarza ze śmiechu po podłodze. Nie po dywanie, bo ten jest na ścianie :E

10 minut temu, Reddzik napisał(a):

Jestem ciekaw kto kupił dom czy mieszkanie nie biorąc kredytu albo samochód. :smiech:
Sami znawcy i burżuje, pewnie każdy ma na 0% od Glapy. 

Patrz na nicki zanim się zaczniesz dziwić, że czytasz jakieś kompletne wypierdy ;)

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, ibizpl napisał(a):

No to rudzielec dzisiaj się nie wyśpi :metal:

Wyśpi się. Safe będzie tylko stracą na tym inne służby przez decyzję ćpuna batyra.

Szkoda, że ta "utrata suwerenności" nie miała miejsca jak pis rządziło i wzięło 6% kredyt na sprzęt z Koeri który do dziś się do niczego nie nadaje bo nadal nie został zintegrowany i nie jest kompatybilny z systemem NATO oraz dostawy z USA z którymi został zawarty tak kontrakt, że jak powiedzą nie to przestaną wysyłać i nic się z tym nie zrobi a od nas kasa i tak poszła. 

Edytowane przez Crew 900
Opublikowano
2 minuty temu, Crew 900 napisał(a):

Wyśpi się. Safe będzie tylko stracą na tym inne służby przez decyzję ćpuna batyra.

Nasz naczelny folskdojcz herr Tusk alles fur dojczland jednak będzie musiał się na kombinować zanim coś dalej zrobi, to nie chwilówka u Bociana

Opublikowano
14 minut temu, VRman napisał(a):

:hahaha:        :hahaha:        :hahaha:

Ironia się tarza ze śmiechu po podłodze. Nie po dywanie, bo ten jest na ścianie :E

Patrz na nicki zanim się zaczniesz dziwić, że czytasz jakieś kompletne wypierdy ;)

no a z KPO jak było? 

Opublikowano

Polacy to jednak głupi są. Safe i tak przejdzie ale na gorszych warunkach. Kasa będzie mniejsza i Straż Graniczna, SOP oraz Policja obejdą się smakiem. Pewnie też nasza zbrojeniówka też na tym straci. Najlepiej to nic nie robić, jak będzie wojna to i tak mamy przewalone.

Opublikowano

Koniec z wyzwiskami, macie rozmawiać kulturalnie albo nie będziecie rozmawiać wcale. Nawet jak ktoś ma całkowicie odmienne poglądy to nie jest to powód do obrażania.

I to się tyczy obu stron sporu, żeby nie było, frustracje wylewajcie gdzie indziej.

Opublikowano
2 minuty temu, ghostdog napisał(a):

Polacy to jednak głupi są. Safe i tak przejdzie ale na gorszych warunkach. Kasa będzie mniejsza i Straż Graniczna, SOP oraz Policja obejdą się smakiem. Pewnie też nasza zbrojeniówka też na tym straci. Najlepiej to nic nie robić, jak będzie wojna to i tak mamy przewalone.

z kim ta wojna?, nie czytałeś najnowszych wieści z frontu że Ukraina odbija teren, jak Rosja by chciała to juz dawno mogła uderzyć z Białorusi czy Królewca

4 minuty temu, Crew 900 napisał(a):

błaszczak nie miał z tym problemu jak brał kredyt od korei i amerykanów kacapie. 

co to ma wspólnego? PIS robił źle to należy powielać te same wzorce? analogicznie oni kradli to my też możemy? przecież tfusk to miała być dobra zmiana

Opublikowano

Prawda jest taka, że interes partyjny jest ważniejszy niż dobro ogółu. Stawiam ostatni grosz, że jakby Safe był wprowadzany za czasów rządów PiS, to Vateusz by latał po polskich zakładach zbrojeniowych i strzelał fotki, jak to załatwił kasę z UE. Przypomnijcie sobie te zakupione billboardy, jak PiS chwalił się kasą z KPO. Wydali na promocję kasę, zanim zobaczyli unijny hajs :D Każda partia przed wyborami chce dostać ekstra kasę aby robić duże zakupy i się promować. Kto pamięta wielki samolot ze śmieciami w czasie pandemii?

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Mar_s napisał(a):

Koniec z wyzwiskami, macie rozmawiać kulturalnie albo nie będziecie rozmawiać wcale. Nawet jak ktoś ma całkowicie odmienne poglądy to nie jest to powód do obrażania.

I to się tyczy obu stron sporu, żeby nie było, frustracje wylewajcie gdzie indziej.

ej, ale może byście ustalili między sobą raz i na stałe co? 

Bo raz raz, raz siak. Dopiero co moderacja pisała, że ma w dupie i za pierdolety nie będzie nikomu walić kar, że jesteśmy dorośli więc będą kary tylko za pojechanie po bandzie.

A teraz znowu inaczej.

To już lepiej było wcześniej.

Poza tym jak zwykle

strona antytrolowa zgłasza - ŹLE! Wpada moderacja i opierdziela zgłaszających.

trole zgłaszają - moderacja wpada i znowu opierdziela ale tym razem wszystkich. :E

Ja to piszę jako niezaangażowany bo nikogo nie obraziłem, ale widziałem wyżej określenia, które nie są nawet obraźliwe: kacap.

Za nazywanie po imieniu, a nie wyzywanie (istotna różnica) osobą skarpetosceptyczną będzie kara czy nie? Gdzie jest linia? Bo moim zdaniem powinno być tak jak było. Za ostre i wulgarne wyzwiska - tak, ale za pierdoły lżejsze niż lecą w telewizji na żywo przy dyskusjach polityków - nie.

W każdym razie, bo zszedłem z tematu - ustalcie jedno i zostawcie, bo :stukniety: jak co 5 minut zmieniacie zasady.

Edytowane przez VRman
Opublikowano
1 minutę temu, ghostdog napisał(a):

Prawda jest taka, że interes partyjny jest ważniejszy niż dobro ogółu.

pełna zgoda dla tfuska i jego ekipy SAFE  zagwarantuje zwycięstwo w kolejnych wyborach, z kolei PIS nie chce dopuścić aby Polska była szantażowana przez EU wypłatami w przypadku zmiany władzy tak jak było w przypadku KPO, ogólnie wariant który podałem z obligacjami byłby najbardziej korzystny dla Polski i Polaków ale jak się okazuje nie spodobało się to ukrofilom i wyznawcom tfuska

Opublikowano
7 minut temu, ibizpl napisał(a):

@ghostdog dokładnie tak, oni są siebie warci, do niedawna jeszcze razem na wódę śmigali po sejmie, teraz to już nie wiem czy aktualne

Ekstra kasa to niezłe  paliwo wyborcze.  PiS jako pierwszy wykorzystał media społecznościowe do promowania się za kasę podatników. Wystarczy sobie przypomnieć te objazdy po gminach popegeerowskich, gdzie rozdawano laptopy. Niestety PO kontynuuje tą nową tradycję. Nie ważne czy kasa podatnika wydawana jest z sensem, ma płynąć do wyborcy.