Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
38 minut temu, Zdzisiu napisał(a):

Ukraince zabijali polskie kobiety i dzieci i jeszcze odmawiają nam prawa do ekshumacji. 

KIEDY ???? Po za tym Polacy też zabijali dzieci i kobiety Ukraińskie w czasie tamtych zamieszek, że o wydawaniu Żydów hitlerowcom nie wspomnę. Ale to było 70 lat temu!!! W czasie całej historii to ruskie wyrządziły nam znacznie więcej krzywdy!

22 minuty temu, nozownikzberlina napisał(a):

jakimi bojówkami z Berlina?

No nie wiem? Prawicowymi, lewicowymi? Sam wiesz najlepiej :rotfl2:. Chodziło mi o to, że mieszkasz tam więc zajmuj się tym co tam masz.

w cywilizowanym państwie nikt nie chodzi po mieście i nie krzyczy żeby jakaś grupa ludzi została wymordowana. Ale wy macie dziwne zwyczaje w tym polin. Dzadek się w grobie przewraca że walczył za takie zbydlęcenie narodowe. 

Tak... Szczególnie we Francji jak manifestanci palili sklepy i ulice... :rotfl2: No fakt - na krzykach o mordowaniu się nie skończyło bo na to już nikt w tych "cywilizowanych" państwach nie zwraca uwagi... :rotfl2: Tam idą od razu kamienie w ruch...

edit: czytam drugi raz ten twoj wysryw i w sumie nie wiem o co się tak zesrałeś. To ty byłeś z tym bydłem na tym marszu i krzyczałeś o wymordowaniu czy o co chodzi? skąd taka dziwna reakcja? 

Reakcja wynika z tego, że po co pisać co zrobi prokuratura (Tuska?) jak można złożyć samemu doniesienie i sprawdzić. Pisałem, żebyś zgłosił, ale uświadomiłem sobie, że nawet tu nie mieszkasz więc niech zgłosi inny twój kolega i się przekonamy co zrobi prokuratura, a nie zakładać w domyśle, że nic nie zrobi.

Edytowane przez hubio
Opublikowano
19 minut temu, hubio napisał(a):

KIEDY ???? Po za tym Polacy też zabijali dzieci i kobiety Ukraińskie w czasie tamtych zamieszek, że o wydawaniu Żydów hitlerowcom nie wspomnę. Ale to było 70 lat temu!!! W czasie całej historii to ruskie wyrządziły nam znacznie więcej krzywdy!

Ekshumacje blokują teraz abyśmy nie mogli nawet pochować zmarłych. Nie mam zamiaru licytować który naród wyrządził więcej krzywdy bo to bez sensu. Stwierdzam jedynie że Ukraince są nam wrogami i tak należy ich traktować. 

Opublikowano
22 minuty temu, hubio napisał(a):

KIEDY ???? Po za tym Polacy też zabijali dzieci i kobiety Ukraińskie w czasie tamtych zamieszek, że o wydawaniu Żydów hitlerowcom nie wspomnę.

dowód?

23 minuty temu, hubio napisał(a):

No nie wiem? Prawicowymi, lewicowymi? Sam wiesz najlepiej :rotfl2:. Chodziło mi o to, że mieszkasz tam więc zajmuj się tym co tam masz.

Tak... Szczególnie we Francji jak manifestanci palili sklepy i ulice... :rotfl2: No fakt - na krzykach o mordowaniu się nie skończyło bo na to już nikt w tych "cywilizowanych" państwach nie 

słabe

23 minuty temu, hubio napisał(a):

Reakcja wynika z tego, że po co pisać co zrobi prokuratura (Tuska?) jak można złożyć samemu doniesienie i sprawdzić. Pisałem, żebyś zgłosił, ale uświadomiłem sobie, że nawet tu nie mieszkasz więc niech zgłosi inny twój kolega i się przekonamy co zrobi prokuratura, a nie zakładać w domyśle, że nic nie zrobi.

a ty nie możesz zgłosić? a może masz takie same przemyślenia - mordować katoli? 

Opublikowano
4 godziny temu, VRman napisał(a):

nędzny manipulatorze

ukraińskiej propagandy 

:hahaha:

Nie będę zgłaszał, ale na miejscu moderacji bym cię za te obrażanie i oszczerstwa (nie napisałem tu ani jednego słowa ukraińskiej propagandy) zbieszczadował na dłużej. 

Różnica jest taka, że wszyscy widzą co tu ktoś robi i samo oszczerstwo nie wystarczy. Musi być jakiekolwiek zakotwiczenie w jakiejkolwiek prawdzie. Dobra propaganda to taka, gdzie do 1% prawdy się dodaje 99% bzdur. A nie 100% bzdur.

Nie uważałeś, czy było cięcie kosztów i ci skrócili szkolenie w trolowni?

a co chcesz zgłaszać wyciągasz dwa słowa z kontekstu całej wypowiedzi a później robisz z siebie ofiarę 

Opublikowano
2 godziny temu, Zdzisiu napisał(a):

Ekshumacje blokują teraz abyśmy nie mogli nawet pochować zmarłych. Nie mam zamiaru licytować który naród wyrządził więcej krzywdy bo to bez sensu. Stwierdzam jedynie że Ukraince są nam wrogami i tak należy ich traktować. 

Jesteś pod wpływem kłamstw pisowskich którzy rzekomo walczą o coś co jest kłamstwem. Oni w dupie to mają, powinieneś to zrozumieć po kłamstwach smoleńskich ale widocznie jesteś za głupi na to.

Opublikowano
1 godzinę temu, Zdzisiu napisał(a):

Stwierdzam jedynie że Ukraince są nam wrogami i tak należy ich traktować. 

CO?, chyba TWOIMI wrogami bo moimi i dużej części Polaków na pewno nie, wrogrami to są Rosjanie. 

Opublikowano
3 godziny temu, hubio napisał(a):

No to ja bez wyrwanych słów z kontekstu odpiszę: NIE - dlatego, że kupując od ruskich wzmacniasz ich dając im kasę za którą będą produkować i kupować rakiety, które będą ZABIJAŁY kobiety i dzieci na Ukrainie.

To taki etyczny argument.

A teraz argument polskiej racji stanu: Wzmacniając ich w jakikolwiek sposób wzmacniasz zagrożenie dla Polski bo kiedy pokonają Ukrainę sięgną po Polskę dokładnie tak samo jak to robił hitler i stalin. Retoryka panująca obecnie w rosji to retoryka przedwojenna, przygotowująca społeczeństwo do wojny. Nawet jak wydaje się nam, że w Moskwie czy St. Petersburgu ludzie się uśmiechają i chodzą sobie po dobrze zaopatrzonych sklepach to nie świadczy o tym, że władze (putler) nie szykują się do wojny. Jest wiele różnych sygnałów. Np ostatnio dalsze ograniczanie międzynarodowego internetu.

rosja jest naszym wrogiem. Trzeba to powiedzieć głośno! O ile można się zastanawiać czy również zwykli ludzie o tyle władze są naszym wrogiem. A ponieważ nie ma tam demokracji to putler jedną decyzją może rozpętać 3WŚ uderzając najpierw na Polskę i kraje bałtyckie. I wydaje się, że powoli przyzwyczaja ludzi do tego. Od dłuższego czasu Sikorski czy inne osoby z NATO i i innych krajów mówią, że żyjemy w czasach PRZEDWOJENNYCH, a wojna to tylko kwestia czasu. No i dostaliśmy poradniki bezpieczeństwa.

Wiem, że ludzie nie chcą o tym myśleć. I sam nie chcę myśleć. To naturalne, że się to odsuwa na bok, ale 1 dzień zajęcia przez rosję Ukrainy będzie dla nas pierwszym dniem rozpoczęcia przygotowań do działań wojennych wymierzonych w Polskę i kraje bałtyckie. Być może cele putlera w 2022 były inne i chodziło wyłącznie o samą Ukrainę, ale dzisiaj już chodzi o zderzenie z NATO.

jak nie kupisz bezpośrednio od nich, to kupisz ten sam surowiec od pośrednika który dorzuci swoją marżę, jak długo wytrzyma to nasza wspaniała gospodarka? czy Rosja coś na tym straci? owszem nie a znalezienie kupca w obecnej sytuacji nie będzie żadnym problemem, ciekawe czy wiesz że Ukraińskie czołgi  jeżdżą na rosyjskie ropie którą dostarczają takie kraje jak Indie, Turcja a nawet Węgry 

ogólnie czytając posty co poniektórych osób widać jak im siadła w głowie telewizyjna propaganda i stosowanie podwójnych standardów  

Rosja bombarduje - Putin morderca dzieci

Izrael z USA, wala po cywilach w całym Iranie, atakują ujęcia wody, szkoły, elektrownie jądrowe, dokonują czystek etnicznych w Libanie, wszystko ok walczymy z reżimem 

40 minut temu, Markoomu napisał(a):

CO?, chyba TWOIMI wrogami bo moimi i dużej części Polaków na pewno nie, wrogrami to są Rosjanie. 

wypowiadaj się za siebie, bo raczej nie jesteś reprezentantem dużej części Polaków, tak w ogóle to skąd ta pewność o pozytywnym nastawieniu Polaków do Ukraińców, warto by też zapytać co sami Ukraińcy sadzą o Polakach ale tak bez kamer i nie w telewizji śniadaniowej 

Opublikowano (edytowane)

No taaak.

Nie ma żadnej różnicy między Ukrainą a Iranem i Fiutin nie gorszy od Bibiego. :pomocy: 

Taa..

W sumie  Fiutin  to w ogóle grzeczny chłopak zawsze był i dzień dobry mówił.

Się ci wstrętni forumowicze uwzięli na biedaka, a on przecież chciał dobrze i to nie jego wina :E

W ogóle to już starszy człowiek jest, jak śmiemy o nim źle mówić. Co za brak kultury! :E

No i jak nie kupimy ruskiej ropy to wszyscy umrzemy. Tak jak zamarzliśmy trzy razy zimą przez ostatnie kilka lat. 

(Jak ruscy musieli przez naloty przykręcić kurek z ropą, to dla równowagi chyba odkręcili mocniej kurek z bzdurami propagandy.)

Ekhem.. co tam było dalej. 

Aha.

W ogóle po co kupować od pośredników, jak można bezpośrednio.

Przecież nie poradzimy sobie w przypadku kryzysu energetycznego bez Rosji, choćby ten kryzys wywołała Rosja. 

W ogóle to nie warto by było się nawet bronić. Przecież i tak przegramy. Po co w ogóle żyć, skoro i tak umrzemy.

Po co jeść, skoro wysramy.

(Coś jakieś gówniane konkluzje nam wychodzą z tej filozofii.)

Niestety jesteśmy skazani na lizanie dupska Putinowi tak czy siak.

Poza tym nic nie ma sensu. The End.

Tako rzecze mędrzec w poście wyżej, a on mundry jezd i nawet czytać umni.

Edytowane przez VRman
Opublikowano

https://bezprawnik.pl/chat-control/

Za

Bartosz Arłukowicz – PO

Krzysztof Brejza – PO

Kamila Gasiuk-Pihowicz – PO

Andrzej Halicki – PO

Ewa Kopacz – PO

Mirosława Nykiel – PO

Jacek Protas – PO

Michał Szczerba – PO

Michał Wawrykiewicz – PO

Robert Biedroń – Lewica

Joanna Scheuring-Wielgus – Lewica

krzysztof śmiszek - Lewica

Adam Bielan – PiS

Tobiasz Bocheński – PiS

Joachim Stanisław Brudziński – PiS

Michał Dworczyk – PiS

Małgorzata Gosiewska – PiS

Mariusz Kamiński – PiS

Marlena Maląg – PiS

Arkadiusz Mularczyk – PiS

Piotr Müller – PiS

Jacek Ozdoba – PiS

Bogdan Rzońca – PiS

Beata Szydło – PiS

Dominik Tarczyński – PiS

Jadwiga Wiśniewska – PiS

Maciej Wąsik – PiS

Anna Zalewska – PiS

Kosma ZŁOTOWSKI - PIS

Adam Jarubas – PSL

Michał Kobosko – Polska 2050

. . . . .

Przeciwko

Magdalena Adamowicz – PO

Andrzej Buła – PO

Dariusz Joński – PO

Janusz Lewandowski – PO

Jagna Marczułajtis-Walczak – PO

Bartłomiej Sienkiewicz – PO

Marta Wcisło – PO

Bogdan Zdrojewski – PO

Elżbieta Łukacijewska – PO

Bogdan Andrzej ZDROJEWSKI - PO

Elżbieta Katarzyna ŁUKACIJEWSKA - PO

Łukasz Kohut – Lewica

Krzysztof Hetman – PSL

Anna Bryłka – Konfederacja

Tomasz Buczek – Konfederacja

Marcin Sypniewski – Konfederacja

Stanisław Tyszka – Konfederacja

Ewa Zajączkowska-Hernik – Konfederacja

POPIS jak zwykle jeśli chodzi o uciemiężenie szarego obywatela to za pan brat są : D 

ha tfu!

Opublikowano (edytowane)
13 godzin temu, Zdzisiu napisał(a):

Przestań łżeć, onuco:

IMG_5412.jpeg

Wroga nam jest rossja i wewnętrzni zdrajcy, którzy chcą nas skłócić z sojusznikami a potem poddać russkim śmieciom.

Wiec siedź cicho, bruanisto. Hindusa już do domu przyjąłeś?

Edytowane przez GordonLameman
Opublikowano
14 godzin temu, hubio napisał(a):

KIEDY ???? Po za tym Polacy też zabijali dzieci i kobiety Ukraińskie w czasie tamtych zamieszek, że o wydawaniu Żydów hitlerowcom nie wspomnę.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDD

dla przypomnienia to gosc ktory "zachwycal sie" antypolskim filmem propagandowym "zielona granica"

kropki lacza sie same, zawsze jednym nurtem od oficera prowadzacego

Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, nozownikzberlina napisał(a):

To jest punkt 7.13 protokołu z posiedzenia z z dnia 26.03.2026

https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/PV-10-2026-03-26_PL.html

Tam masz wyniki wszystkich głosowań do tego punktu, bo poprawek złożonych przez Birgit Sippel było kilka. Głosowanie, którego wynik to 307/306 dotyczyło A10-0040/2026 - Birgit Sippel - Przed art. 1; Rozporządzenie (UE) 2021/1232 – artykuł 3 – ustęp 1 – litera a – popr. 34

Wynik głosowania (na górze w linku możesz sobie wybrać kraj, wtedy masz listę osób, które głosowały z danego kraju:

https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/PV-10-2026-03-26-RCV_PL.html#189574#987080

(klikasz na punkt 4 i rozwijasz podpunkt 4.2, na górze z filtrów wybierasz "wszystkie opcje polityczne", a w sekcji kraj: Polska)

9+ (za)

Polska :Biedroń, Bryłka, Buczek, Kobosko, Scheuring-Wielgus, Śmiszek, Sypniewski, Tyszka, Zajączkowska-Hernik

39- (przeciw)

Polska :Adamowicz, Arłukowicz, Bielan, Bocheński, Brejza, Brudziński, Buła, Dworczyk, Gasiuk-Pihowicz, Gosiewska, Halicki, Hetman, Jaki, Jarubas, Joński, Kamiński, Kohut, Kopacz, Lewandowski, Łukacijewska, Maląg, Marczułajtis-Walczak, Mularczyk, Müller, Nykiel, Ozdoba, Protas, Rzońca, Sienkiewicz, Szczerba, Szydło, Tarczyński, Wąsik, Wawrykiewicz, Wcisło, Wiśniewska, Zalewska, Zdrojewski, Złotowski

Jak to ma się do Twojej listy? Skąd ją masz, bo ona ma się nijak do tego o czym pisze bezprawnik i do rzeczywistej listy.

7 godzin temu, nozownikzberlina napisał(a):

Za

Bartosz Arłukowicz – PO

Krzysztof Brejza – PO

Kamila Gasiuk-Pihowicz – PO

Andrzej Halicki – PO

Ewa Kopacz – PO

Mirosława Nykiel – PO

Jacek Protas – PO

Michał Szczerba – PO

Michał Wawrykiewicz – PO

Robert Biedroń – Lewica

Joanna Scheuring-Wielgus – Lewica

krzysztof śmiszek - Lewica

Adam Bielan – PiS

Tobiasz Bocheński – PiS

Joachim Stanisław Brudziński – PiS

Michał Dworczyk – PiS

Małgorzata Gosiewska – PiS

Mariusz Kamiński – PiS

Marlena Maląg – PiS

Arkadiusz Mularczyk – PiS

Piotr Müller – PiS

Jacek Ozdoba – PiS

Bogdan Rzońca – PiS

Beata Szydło – PiS

Dominik Tarczyński – PiS

Jadwiga Wiśniewska – PiS

Maciej Wąsik – PiS

Anna Zalewska – PiS

Kosma ZŁOTOWSKI - PIS

Adam Jarubas – PSL

Michał Kobosko – Polska 2050

. . . . .

Przeciwko

Magdalena Adamowicz – PO

Andrzej Buła – PO

Dariusz Joński – PO

Janusz Lewandowski – PO

Jagna Marczułajtis-Walczak – PO

Bartłomiej Sienkiewicz – PO

Marta Wcisło – PO

Bogdan Zdrojewski – PO

Elżbieta Łukacijewska – PO

Bogdan Andrzej ZDROJEWSKI - PO

Elżbieta Katarzyna ŁUKACIJEWSKA - PO

Łukasz Kohut – Lewica

Krzysztof Hetman – PSL

Anna Bryłka – Konfederacja

Tomasz Buczek – Konfederacja

Marcin Sypniewski – Konfederacja

Stanisław Tyszka – Konfederacja

Ewa Zajączkowska-Hernik – Konfederacja

Lista głosów nad wnioskiem końcowym 

Za: 31+

Polska :Arłukowicz, Biedroń, Bielan, Bocheński, Brejza, Brudziński, Dworczyk, Gasiuk-Pihowicz, Gosiewska, Halicki, Jarubas, Kamiński, Kobosko, Kopacz, Maląg, Mularczyk, Müller, Nykiel, Ozdoba, Protas, Rzońca, Scheuring-Wielgus, Śmiszek, Szczerba, Szydło, Tarczyński, Wąsik, Wawrykiewicz, Wiśniewska, Zalewska, Złotowski

Przeciw: 16-

Polska :Adamowicz, Bryłka, Buczek, Buła, Hetman, Joński, Kohut, Lewandowski, Łukacijewska, Marczułajtis-Walczak, Sienkiewicz, Sypniewski, Tyszka, Wcisło, Zajączkowska-Hernik, Zdrojewski

Wstrzymało się: 1

Polska :Jaki

Edytowane przez LeBomB
Opublikowano (edytowane)
12 godzin temu, ptys napisał(a):

ak nie kupisz bezpośrednio od nich, to kupisz ten sam surowiec od pośrednika który dorzuci swoją marżę,

Twoim zdaniem ruskie są jedynym producentem ropy na świecie? :E

Ponad 87% naszej ropy dowożonej drogą morską pochodzi z Arabii Saudyjskiej i Norwegii, więc o jakiej marży pośredników ty mówisz?

ogólnie czytając posty co poniektórych osób widać jak im siadła w głowie telewizyjna propaganda i stosowanie podwójnych standardów  

Rosja bombarduje - Putin morderca dzieci

Izrael z USA, wala po cywilach w całym Iranie, atakują ujęcia wody, szkoły, elektrownie jądrowe, dokonują czystek etnicznych w Libanie, wszystko ok walczymy z reżimem 

przecież poza chyba badalamanem to każdy tu *ebie USrael na pełnej, o czym Ty człowieku pierdzielisz...

wypowiadaj się za siebie,

czyli nie zgadzasz się z twierdzeniem, że to ruskie są dla nas największym wrogiem?

14 godzin temu, nozownikzberlina napisał(a):

a ty nie możesz zgłosić? a może masz takie same przemyślenia - mordować katoli? 

bo skoro TOBIE to uwiera, to może sam to zgłoś? Ty to jesteś jak prawie każdy prawak taki krokodylek - wielka japa do kłapania i króciutkie łapy by cokolwiek robić :E

Edytowane przez huudyy
Opublikowano (edytowane)

Ja notuję co innego. Jak obnażacie kłamstwa ruskiej propagandy, to mam prośbę, żeby każdy kto przyłapał trola na sraniu nieprawdą, notował sobie. Na przyszłość, jak się nazbiera to może się w końcu ich z forum pozbędziemy, jak moderacja zobaczy, że to nie jest tylko głupota i poglądy a oczywista trolownia i nie 2-3, tylko np. 50x srali ruskimi bzdurami. 

Zauważcie, że oni/on nigdy nie przeproszą.

oni: - blabalbla

ktoś: bzdura, tu masz prawdziwe info, dowodzące, że wkleiłeś ruskie bzdury

normalny user: o faktycznie przepraszam

trol: cisza

Jedyny raz jak jedno z tych kont napisało "faktycznie w tym przypadku wkleiłem fejka" (i to tyle, albo nawet krócej, nie pamiętam dokładnego cytatu) to jak zaczęliśmy ich za to cisnąć.

Normalny user by się zastanowił jakby go 5 czy 10x przyłapano na powielaniu ruskich bzdur. Zamiast tego są fikołki, obrona przez atak. Co... też dziwnym trafem się wpisuje idealnie w wytyczne jakie dają w trolowniach swoim pracownikom. Wiecie, te wytyczne, w których jest też udawanie ofiary i projekcja - wołanie moderacji bo bidulka obrazili nazywając onucą i gdzie jest moderacja, bo tu zwykły człowiek z innymi poglądami jest prześladowany! ;)

Edytowane przez VRman
Opublikowano
5 godzin temu, kubikolos napisał(a):

dla przypomnienia to gosc ktory "zachwycal sie" antypolskim filmem propagandowym "zielona granica"

Coś ci się pomieszało bo ja tego filmu nigdy nie oglądałem :) I nigdy się nie zachwycałem. Bo nigdy nie oglądałem.

5 godzin temu, kubikolos napisał(a):

kropki lacza sie same, zawsze jednym nurtem od oficera prowadzacego

A to bardzo ciekawe... A z jakiego niby kraju powinien być ten oficer? :hihot:

Opublikowano
20 godzin temu, hubio napisał(a):

Ale jakiś twój kolega prawak z Polski może złożyć.

Nożownik nie lubi się z Gordonem :p 

3 godziny temu, TheMr. napisał(a):

Statek idzie na dno. PiS nie wie za czym jest prawica. Plus wypowiedź że wygrana Orbana jest w interesie Polski :E 

PIS łyka pejsatym po same kule.

Opublikowano
4 godziny temu, TheMr. napisał(a):

Statek idzie na dno. PiS nie wie za czym jest prawica.

Umiłowanie do Trumpa nie pozwala im, aby przez gardło przecisnęła się jakakolwiek krytyka. 

Bezpośrednie uderzenie w działania Izraela, pośrednio dotykają obecne poczynania USA. 

Oni tu mają ostry mętlik, ale jak widać przekaz partyjny jest taki, żeby tego konfliktu nie krytykować. 

Opublikowano (edytowane)

Podsumujmy:

konfa/braun - nienawidzą islamistów (imigrantów) - chcą do nich strzelać (ludności cywilnej) na granicy, ale jak już to samo robi Trump to się okazuje, że nienawidzą również Żydów... :rotfl2:

No cóż w nienawiści to konfy/brauna i ich wyborców to nikt nie prześcignie. Wymieńmy kogo nienawidzą:

- "lewaków"

- LGBT

- czarnoskórych

- śniadych

- Ukraińców

- wszelkich imigrantów

- Niemców

- UE

- Żydów

- Amerykanów

Kochają?

- katoland (Chrystus królem Polski)

- Ojca Dyrektora Rydzyka

- rosję

:rotfl2:

Edytowane przez hubio
Opublikowano
6 godzin temu, huudyy napisał(a):

Ponad 87% naszej ropy dowożonej drogą morską pochodzi z Arabii Saudyjskiej i Norwegii, więc o jakiej marży pośredników ty mówisz?

pragnę przypomnieć o blokadzie cieśniny Ormuz, tak ropę możesz kupić ale jak ja przetransportujesz 

6 godzin temu, huudyy napisał(a):

bo skoro TOBIE to uwiera, to może sam to zgłoś? Ty to jesteś jak prawie każdy prawak taki krokodylek - wielka japa do kłapania i króciutkie łapy by cokolwiek robić :E

nie każdy jest kapusiem i lata z byle pierdołą do admina, zdaje się że to forum dyskusyjne i służy do wymiany poglądów ale niektórzy tego nie rozumieją i wszystko co nie zgadza się z ich narracją zgłaszają administracji, która na szczęście jest rozsądna, nie ulega naciskom a większość tego typu zgłoszeń zlewa ciepłym moczem 

5 godzin temu, TheMr. napisał(a):

Statek idzie na dno. PiS nie wie za czym jest prawica. Plus wypowiedź że wygrana Orbana jest w interesie Polski :E 

pieprzy kocopoły jak zdradek sikorski i ten jego zastępca w jarmułce, obecny konflikt doskonale obrazuje czyje interesy ci szmaciarze reprezentują, warto archiwizować i przypominać im w kampanii wyborczej aby żaden z nich już nigdy nie trafił do polskiej polityki, społeczeństwo powinno dokonać kompletnego wykluczenia

8 godzin temu, GordonLameman napisał(a):

Wroga nam jest rossja i wewnętrzni zdrajcy, którzy chcą nas skłócić z sojusznikami a potem poddać russkim śmieciom.

pełna zgoda, zacznijmy od tych z poniższego filmu, wewnętrzni wrogowie, działający za pieniądze Moskwy, nawołujący do mordowania katolików, destabilizacji granicy i osłabiania państwa polskiego, pomóżmy USA walczyć z tą organizacją terrorystyczną, proponuję przywrócenie kary śmierci :)

Opublikowano
1 godzinę temu, ptys napisał(a):

nie każdy jest kapusiem i lata z byle pierdołą do admina, zdaje się że to forum dyskusyjne i służy do wymiany poglądów ale niektórzy tego nie rozumieją i wszystko co nie zgadza się z ich narracją zgłaszają administracji, która na szczęście jest rozsądna, nie ulega naciskom a większość tego typu zgłoszeń zlewa ciepłym moczem 

A co ma do tego forum i admin, skoro mowa o zgłoszeniu sprawy demonstracji czy tam marszu do odpowiednich organów ścigania za głoszone hasła, a nie o wypowiedź na forum?