Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 godzin temu, Radziuwilk napisał(a):

ziefff

I male sprostowanie... twoj przezydent sie chyba inaczej nazywa. Nie wprowadzaj ludzi w blad i nie podszywaj sie pod inne narodowosci. 

A po polsku :dj:

Opublikowano

Ale sie odpaliliscie haha, nie jestem za Orbanietko, chodzilo mi tylko o to ze znowu lewa strona lyknela te fałszywe sondaze, ludzie maja krotka pamiec i juz nie pamietaja tych sondazy z poprzednich wyborow.... Gdzie Orban byl sporo niedoszaczowany, a z reszta o czym tu pisac jak u nas bylo podobnie z Trzaskowskim. 

Nie wierze ze Tisza zdobedzie ponad 5% przewagi nad Orbanem a gdzie tutaj 15% jak wedlug tych srednich :boink:

Ale bedzie zdziwienie w poniedziałek, "jak to się staneło?!!" mial miec 10-15-20% przewagi xd.

Opublikowano

Tak się bawią elity:

https://www.money.pl/firma/roman-giertych-tajemnicza-rosjanka-i-przelewy-z-raju-podatkowego-ujawniamy-co-przeoczyla-prokuratura-przed-umorzeniem-zarzutow-dla-polityka-ko-7273419210369280a.html

Czasami wydaje się, że im bardziej ktoś "kościelny" tym większe wałki... Jak Ziobro, Romanowski, a teraz to. Jak to było? Panu Bogu świeczka, a diabłu ogarek:rotfl2:

3 godziny temu, Markoomu napisał(a):

Ale sie odpaliliscie haha, nie jestem za Orbanietko, chodzilo mi tylko o to ze znowu lewa strona lyknela te fałszywe sondaze, ludzie maja krotka pamiec i juz nie pamietaja tych sondazy z poprzednich wyborow.... Gdzie Orban byl sporo niedoszaczowany, a z reszta o czym tu pisac jak u nas bylo podobnie z Trzaskowskim. 

Nie wierze ze Tisza zdobedzie ponad 5% przewagi nad Orbanem a gdzie tutaj 15% jak wedlug tych srednich :boink:

Ale bedzie zdziwienie w poniedziałek, "jak to się staneło?!!" mial miec 10-15-20% przewagi xd.

Znam pewnego kolesia co się zna co nie co na bukmacherce i włożył co nie co :) na to, że Orban będzie kolejnym premierem ;D Ja tego nie ruszam bo mam za mało danych. Bo może być tak, że Fidesz wygra, ale dla ocieplenia wizerunku będzie ktoś inny. Kompletnie też nie wiem jak tam funkcjonuje system nadzoru nad głosowaniem, a pamiętajmy, że Fidesz ma władzę od dekad. Coś mi podpowiada, że oni nie oddadzą władzy :) 

Opublikowano

Giertych z krwi to pisowiec przecież, nic to nie zmienia, że zmienia partie jak chce, we krwi ma płyn pisowski czyli złodziejstwo, przekręty, kłamstwa i rosję pompowaną do serca. Powinien zostać przesłuchany a potem może zatrzymany i aresztowany. pisu z krwi się nie pozbędzie...

Opublikowano

co oni maja z tymi kacapmi ze zawsze musi to byc tajemnicza rosjanka/rosjanin? XD

Cytat

Dyrektor szpitala porwał karetkę. Pojechał nią po krewną posłanki KO

Działacz Koalicji Obywatelskiej i dyrektor ds. administracyjnych szpitala w Knurowie wykorzystał publiczny ambulans do przewiezienia krewnej posłanki KO Krystyny Szumilas. Szpital złożył zawiadomienie o przestępstwie. Gliwiccy śledczy wszczęli postępowanie.

https://zero.pl/news/ambulans-dla-krewnej-poslanki-szumilas-sledztwo-w-gliwicach

po prostu wez karetke jak w GTA i jedz po poslanke, bro XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Po sieci krąży info, że nowo wybrani sędziowie TK nie złożyli w czas oświadczeń majątkowych a to trochę komplikuje  obecną sytuację :)

Art. 14. 1. Sędzia Trybunału jest obowiązany do złożenia oświadczenia o swoim stanie majątkowym. Oświadczenie to dotyczy majątku odrębnego oraz objętego małżeńską wspólnością majątkową. (...)

3. Oświadczenie, o którym mowa w ust. 1, składa się przed objęciem stanowiska, a następnie co roku do dnia 31 marca, a także w dniu opuszczenia stanowiska. Oświadczenie składa się według stanu na dzień złożenia oświadczenia. (...)

8. Niewykonanie obowiązku, o którym mowa w ust. 1, jest równoznaczne ze zrzeczeniem się przez sędziego Trybunału urzędu.

Jak tak jest to po prostu nie wierzę.

Opublikowano
Godzinę temu, TheMr. napisał(a):

Niestety ale ma zbyt mocne plecy. Giertych jest jak flaga, gdzie zawieje tam pójdzie, chociaż swojego stanowiska nie zmienił w kluczowych sprawach które dotykają jego osobiście. 

Gdyby go Tusk nie ochraniał to by mu się do dupy dobrali no ale jak wódz ukręcił łeb sprawie to reszta zrozumiał przekaz -Romka się nie tyka.

55 minut temu, kubikolos napisał(a):

co oni maja z tymi kacapmi ze zawsze musi to byc tajemnicza rosjanka/rosjanin? XD

https://zero.pl/news/ambulans-dla-krewnej-poslanki-szumilas-sledztwo-w-gliwicach

po prostu wez karetke jak w GTA i jedz po poslanke, bro XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Przeczytał, że nie ma już kasy na zabiegi to wziął sprawy w swoje ręce :E