Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez GordonLameman · Opublikowano
Alimenty są na dziecko, drogi kolego. Żeby zostały zasądzone to musiałoby nie być opieki naprzemiennej, a więc całe osobiste starania są po stronie matki, więc część materialna jest na ojcu. Co więcej każdy durny alimenciarz uważa, że jego kasa jest na alko, pazury, ciuchy i jeszcze utrzymanie gacha. Ale oczywiście nie na dziecko. Nie wiem skad taka mentalnosć, chyba z odmętów konfederackiego szaleństwa, ale dosłownie każdy tak uważa. nawet jak płaci 800 zł. To co piszesz to są głupotki dla ludzie nierozgarniętych. I oczywiście, pewnie sam w nie wierysz, bo jak widać uwierzysz w każdą głupotę z netu, aby tylko była spójna z chorym światopoglądem -
Przez caleb59 · Opublikowano
Co po weekendzie, jak po weekendzie. Proszę natychmiast robić screena bo licznik bije. -
Przez KiloKush · Opublikowano
No nie wiem czy bym się trochę nie bał z taką choinką tyle jechać -
Przez Kyle · Opublikowano
W telefonie z kAudroidem, tylko na nawigacjach Google, jak mam wyłączony inrternet, to zwykle tak mam (normalnie bez samochodu nawet). Oczywiście mapy offline ściągnięte i nawigacja pracuje w trybie offline. Jak odpalę inną nawigację (HERE WeGo, albo MAPS.ME) to nie ma takiego problemu. Także może to BMW nie ma dostępu do netu, a nawigację oparli na googlach. -
Przez nozownikzberlina · Opublikowano
ja wiem, ale jak masz inne informacje, to możesz się nimi podzielić, bo twoje de facto puste wypowiedzi nie wnoszą nic do dyskusji, jak zawsze.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi