Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, kubikolos napisał(a):

@Spl97 ciekawy materiał, jako że głosowałeś na PIS to powiedz nam do które grupy należysz?

Chciwy, głupi czy zawistny? A może jest jeszcze tajna 4 grupa? xDxD

Na PiS to głosowałem lata temu. Tamtego siebie opisałbym jako młody, gniewny, dający się nabierać na populistyczne przekazy typu Polska w ruinie, wychowany przez rodzinę oraz otoczenie jako prawak. Od tego czasu ogólnie zmądrzałem i wiem, że popieranie wcześniej PiS-u to był błąd z mojej strony.

• Like 2
Opublikowano

GdOVnNgW0AADYmi.jpg

Hehe :E 

Ale to że Lichocka jest w polityce to do dziś nie wierzę. Ona nawet jako dziennikarka była mierna, jedyne co potrafiła to łazić za POwczyniami i POwcami i ich prowokować i nagrywać ich zachowania (i właśnie do tego została oddelegowana przez PiS).

No i to że później była zgłoszona przez PiS na listy wyborcze to mogę zrozumieć, bo to ich sprawa.

Ale że Polki i Polacy zagłosowali na Lichocką która jest przeciętną dziennikarką a zarazem miała zerowe doświadczenie w polityce to po prostu... nie wierzę :rotfl2: 

Poważnie, nie wiem kiedy wreszcie ludzie przestaną głosować na PO-PIS, partie się zmieniają, nazwy się zmieniają, a przy korycie od ponad 30 lat praktycznie te same gęby :lol2: 

• Upvote 1
Opublikowano
36 minut temu, Spl97 napisał(a):

Na PiS to głosowałem lata temu. Tamtego siebie opisałbym jako młody, gniewny, dający się nabierać na populistyczne przekazy typu Polska w ruinie, wychowany przez rodzinę oraz otoczenie jako prawak. Od tego czasu ogólnie zmądrzałem i wiem, że popieranie wcześniej PiS-u to był błąd z mojej strony.

I cyk teraz na PO (lub którąś przystawkę) tj druga strona lustra (PiS).

Opublikowano
11 minut temu, Umpero napisał(a):

Tak mi wpadło do kolacji to stwierdziłem, że się podzielę 

FB_IMG_1732572501322.jpg

Gruby pocisk i instant zaoranie :E 

Ten moment gdy Robercik ma 53 lajkusie i ponad 11600 wyświetleń, a kondzio 268 lajkusie przy 1544 wyświetleniach czy ratio +/- 1 lajkuś na 7 wyświetleń :smiech: