Camis 6 345 Opublikowano 30 Listopada 2024 Opublikowano 30 Listopada 2024 Godzinę temu, johny11 napisał(a): Możesz rozszerzyć swoje pojęcie klasy średniej? Klasa średnia to 6-7k zł
Kris194 Opublikowano 30 Listopada 2024 Opublikowano 30 Listopada 2024 (edytowane) Prawidłowo, to co widzieliśmy podczas wyborów w Gruzji to nie był faktyczny, demokratyczny proces. Edytowane 30 Listopada 2024 przez Kris194
hwdp43 Opublikowano 30 Listopada 2024 Opublikowano 30 Listopada 2024 W mam gruzje . Ich obywatele robia w polsce taki syf ze glowa mala .
Spl97 Opublikowano 30 Listopada 2024 Autor Opublikowano 30 Listopada 2024 Z PiS-owca wskoczyła na następnego PiS-owca .
Kris194 Opublikowano 30 Listopada 2024 Opublikowano 30 Listopada 2024 @Spl97 A to akurat bawi nieustannie
Camis Opublikowano 30 Listopada 2024 Opublikowano 30 Listopada 2024 (edytowane) Jeszcze rozwodu nie było a tutaj już inny partner, a tacy katolicy 2 minuty temu, Kris194 napisał(a): Marianna lubi pisiorów Edytowane 30 Listopada 2024 przez Camis
hwdp43 Opublikowano 30 Listopada 2024 Opublikowano 30 Listopada 2024 Tradycyjna katolicka rodzina . O co chodzi ?
Spl97 Opublikowano 30 Listopada 2024 Autor Opublikowano 30 Listopada 2024 Mignął mi kolejny PiS-owiec, a taki to był rodzinny .
Kris194 Opublikowano 30 Listopada 2024 Opublikowano 30 Listopada 2024 No właśnie, przykładny katolik, oni chyba najczęściej się rozwodzą i zdradzają
Michaelred Opublikowano 30 Listopada 2024 Opublikowano 30 Listopada 2024 Zaczynam sie gubic w tym pisowskim uniwersum
johny11 Opublikowano 30 Listopada 2024 Opublikowano 30 Listopada 2024 Przynajmniej ją puka po glow up'ie. Łukasz miał jednak słabszą wersję.
Spl97 Opublikowano 30 Listopada 2024 Autor Opublikowano 30 Listopada 2024 6 minut temu, Kris194 napisał(a): No właśnie, przykładny katolik, oni chyba najczęściej się rozwodzą i zdradzają Takich w PiS-ie po obu płciach jest zdecydowanie więcej .
Kris194 Opublikowano 30 Listopada 2024 Opublikowano 30 Listopada 2024 I tak to właśnie wygląda gdy ludzi nie łączy nic poza wpływami i kasą
Camis Opublikowano 30 Listopada 2024 Opublikowano 30 Listopada 2024 (edytowane) konforusek Bosak łże?, stare znałem. Spoiler Edytowane 30 Listopada 2024 przez Camis
Kamiyanx Opublikowano 30 Listopada 2024 Opublikowano 30 Listopada 2024 (edytowane) 2 godziny temu, Camis napisał(a): Klasa średnia to 6-7k zł 50% z tego pójdzie na chód klatkowy w STOLYCY, ale spokojnie, to klasa średnia Edytowane 30 Listopada 2024 przez Kamiyanx
Klakier1984 Opublikowano 1 Grudnia 2024 Opublikowano 1 Grudnia 2024 (edytowane) 10 godzin temu, Camis napisał(a): Klasa średnia to 6-7k zł Niektórzy twierdzą, że to nie kwestia zarobków tylko regularnego chłodzenia do teatru - ilu ludzi tyle opinii. Temat wałkowany nagminnie w mediach, bo każdy chce sobie połechtać ego. Jak są przeprowadzane jakieś ankiety to wychodzi, że biedy u nas nie mam bo wszyscy w klasie średniej siedzą. W zasadzie może to dobrze. Jeżeli zarówno pani na kasie, szczurek w openspace czy janusz na swojej działalności są podobnie zadowoleni z jakości swojego życia to jakie ma znaczenie jaką łatkę się im przypnie? Edytowane 1 Grudnia 2024 przez Klakier1984
GordonLameman Opublikowano 1 Grudnia 2024 Opublikowano 1 Grudnia 2024 (edytowane) . Edytowane 26 Czerwca przez GordonLameman literówki
ghostdog Opublikowano 1 Grudnia 2024 Opublikowano 1 Grudnia 2024 Jeśli to prawda to trzeba pochwalić silnych ludzi Tuska, że pozbyli się tego szkodnika krasnala co grasował w stolicy.
Camis Opublikowano 1 Grudnia 2024 Opublikowano 1 Grudnia 2024 9 godzin temu, Kamiyanx napisał(a): ale spokojnie, to klasa średnia No według pisiorów klasa średnia to te okolice, powyżej tzn 8-9k zł to już klasa wyższa (Podpis pod zdjęciem)
ghostdog Opublikowano 1 Grudnia 2024 Opublikowano 1 Grudnia 2024 U nas jest jakiś problem z definicją klasy średniej oraz ogólnie mówienie o pieniądzach i majątku. Politycy udają biednych, a pokazanie się w luksusowym aucie jest niedopuszczane. Natomiast biednych chce się podłączyć do klasy średniej tak aby źle się nie czuli. U nas ten co życie od pierwszego do pierwszego i ten co ma kilka (lub kilkanaście np. politycy) mieszkań pod wynajem to klasa średnia
Camis Opublikowano 1 Grudnia 2024 Opublikowano 1 Grudnia 2024 kacapy przekręcili wybory w Gruzji. https://threadreaderapp.com/thread/1852720852061524362.html
GordonLameman Opublikowano 1 Grudnia 2024 Opublikowano 1 Grudnia 2024 @Umpero @crush @Klakier1984 @RyszardGTS Przeczytajcie proszę: https://www.facebook.com/100009663665832/posts/2508647279467370/?mibextid=WC7FNe&rdid=kf4zXKtq9w680nfw Cytat 22 listopada wystąpiłam na Ogólnopolskiej Konferencji Metodologicznej Medioznawców organizowanej przez Laboratorium Badań Medioznawczych UW na Wydział Dziennikarstwa, Informacji i Bibliologii UW. Opowiadałam na niej, jak można badać różne zjawiska społeczne występujące w internecie - na przykładzie osób, które zaczynają traktować zwierzęta jak ludzi. Odniosłam się do tego dosyć krytycznie, przywołując m.in. hejt, jaki spotkał prof. Bralczyka. Kilka tygodni temu wypowiedział się na temat terminologii w języku polskim różnicującej działania ludzi i zwierząt (np. człowiek umiera, pies odchodzi). Cytat W komentarzach przyrównywano mnie do świń, negowano moje zdrowie psychiczne i zdolności intelektualne; sugerowano, że zjadam psy. Obśmiewano użycie przeze mnie feminatywu (magistra - mgr.). Otrzymałam również kilka życzeń śmierci, w tym jedną uzupełnioną o zdjęcie żołnierzy z pistoletami. Wiele osób nie tylko wstawiło zdjęcie, ale także zinterpretowało je w opisie przez pryzmat własnych poglądów, przypisując mi błędne intencje. Na przykład czytam, że promuję traktowanie psów jak ludzi – chociaż ja, jak każdy naukowiec, po prostu badam to zjawisko. Czytam też, że uczę „lewackich rzeczy” studentów – chociaż była to konferencja o metodologii badań, a nie obowiązkowe wykłady. Cytat Ale to nie koniec. Moje zdjęcie zostało wykorzystane w kampanii politycznej. Na Twitterze – 6 polityków Konfederacji wstawiło moją podobiznę z obśmiewającymi lub krytykującymi opisami (co potem CZTEROKROTNIE szerował główny profil tej partii). Z kolei na Facebooku tejże partii moje zdjęcie wygenerowało ponad 4 tys. reakcji. We wtorek i środę zebrałam od Konfederacji i ich sympatyków więcej hejtu, niż kandydujący na prezydenta Rafał Trzaskowski czy premier Donald Tusk (których dotyczyły inne wpisy w te dni). Stało się to pomimo tego, że mój referat na konferencji nie wpływa na życie żadnej z tych osób. Jest wręcz przeciwnie; to ich zachowania i komentarze wpływają bezpośrednio na mnie, moją karierę i moje zdrowie. Czyli jest dokładnie tak jak pisałem. Konferencja dotycyzłą metodologii badania tego zjawiska i w dodatku zostało on skrytykowane. A Wy postąpiliście niczym Ci z jej posta.
Camis Opublikowano 1 Grudnia 2024 Opublikowano 1 Grudnia 2024 Łajza oszust myśli że zakon go uratuje?. https://wiadomosci.onet.pl/kraj/lukasz-mejza-wstapil-do-wyjatkowego-zakonu-posel-pis-pokazal-niecodzienny-ubior/72zk9v4 Spoiler https://www.facebook.com/mejzalukasz/posts/966568521956461?ref=embed_post
Rekomendowane odpowiedzi