Spl97 296 Opublikowano 12 godzin temu Autor Opublikowano 12 godzin temu Dowiedziałem się, że RASP, czyli to korpo, które ubiło nam Laba, mógł kupić TVN . https://www.money.pl/gospodarka/nie-tylko-tvn-i-polsat-kolejne-podmioty-moga-trafic-na-liste-strategicznych-spolek-7102852183370368a.html 1
TheMr. 424 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu W tym wszystkim podoba mi się merytoryka WDB, i inwestorów. WDB musi się podzielić na dwie mniejsze podmioty bo inwestorzy inaczej patrzą na starej daty programy i TV, a inaczej na streaming i potencjał z nim związany. Tymczasem Osrjatek i jego plany mega-hiper-super firmy petrochemicznej która miała inwestować w kioski, gazety i wszystko co się dało 1
Suchy211 147 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Biorąc pod uwagę jak silna agenturę ma rosja popieram konieczność rewizji tego co jest strategiczne a co nie. Media są strategiczne i nie powinien móc ich kupić każdy kto ma na to ochotę. 3
hubio 95 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu (edytowane) Dla wszystkich konfederatów, którzy nie odróżniają PO od PiS mam takie pytanie: czy jakikolwiek członek PO/PSL w stopniu co najmniej wiceministra uciekał za granicę i wydawano za nim list gończy jak za zwykłym gangusem? https://wiadomosci.wp.pl/romanowski-tylko-tutaj-bywal-sasiedzi-mowia-kiedy-go-widzieli-7102871397837440a To PiS/SP w całej okazałości. Jak był wiceministrem sprawiedliwości razem z kumplem Ziobro stworzyli wizję przestępców taką, że nie należą im się żadne prawa, że są zakałą społeczeństwa. Najlepiej o suchym chlebie i wodzie. To za ich czasów wprowadzono niehumanitarne rozwiązanie obligatoryjnego doprowadzenia do ZK, a nie jak kiedyś na spokojnie z domu sam szedł skazany. Politycy ci mieli gęby pełne frazesów, o prawie o moralności..., a teraz jak pospolity bandzior ucieka! Szkoda słów! I tacy k. ludzie nami rządzili przez 8 lat ! Różnie można mówić o pozostałych partiach. Wszyscy coś odwalają, ale to co robił PiS i SP to daleko poszło po za wszelkie normy! Edytowane 9 godzin temu przez hubio 1
Camis 792 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Dwa kryształy: https://wiadomosci.onet.pl/kraj/karol-nawrocki-wreczyl-odznaczenia-wsrod-wyroznionych-mariusz-kaminski/j31rzmq
8V32 PcLab 24 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Były minister Niedzielski dostał od sądu, 3 miesiące więzienia w zawiasach, wyrok nie jest prawomocny. Za ujawnienie danych wrażliwych obywatela, lekarza
crush 544 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu 32 minuty temu, hubio napisał(a): Dla wszystkich konfederatów, którzy nie odróżniają PO od PiS mam takie pytanie: czy jakikolwiek członek PO/PSL w stopniu co najmniej wiceministra uciekał za granicę i wydawano za nim list gończy jak za zwykłym gangusem? No jak to dlaczego? Dlatego, że nie było takiego REŻIMU jak za TUSKA i jego panów z NIEMIEC i ROSJI. 😤 4
hwdp43 227 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu W dniu 12.12.2024 o 16:12, voltq napisał(a): przewaga Konfederacji nad innymi partiami w sejmie jest taka że oni jeszcze nie byli u "władzy" ja tez jeszcze nie rzadzilem 1 1
ryba 169 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Korwin tez nie byl, zawsze mozemy przetestowac do kiedy zyje
Voodoo2 114 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu 1 godzinę temu, hwdp43 napisał(a): ja tez jeszcze nie rzadzilem Masz mój głos, lista 21, pozycja 37 1
Camis 792 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu (edytowane) https://x.com/PersElection/status/1867569349889843364 Spoiler Edytowane 6 godzin temu przez Camis
sabaru128 13 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) . Edytowane 2 godziny temu przez sabaru128
Kris194 532 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) 3 godziny temu, Camis napisał(a): Dwa kryształy: https://wiadomosci.onet.pl/kraj/karol-nawrocki-wreczyl-odznaczenia-wsrod-wyroznionych-mariusz-kaminski/j31rzmq Jak zobaczyłem uśmiech "ceraty" to jakoś tak mi się skojarzyło Edytowane 5 godzin temu przez Kris194 1
voltq 283 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 8 godzin temu, Suchy211 napisał(a): Biorąc pod uwagę jak silna agenturę ma rosja popieram konieczność rewizji tego co jest strategiczne a co nie. Media są strategiczne i nie powinien móc ich kupić każdy kto ma na to ochotę. A po co jak masz internet i media w internecie? TVP powinno być sprywatyzowane a TVN i Polsat niech sobie radzą sami na rynku
ryba 169 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu TVP dalej powinno byc panstwowe, ale okrojone do niezbednego minimum jesli chodzi o ilosc programow, pozbawione show typ "gwiazdy tancza na lajnie", wyzbyc sie produkcji tandetnych seriali/filmow. Czyli ograniczyc to do mitycznej misyjnosci i sportu. 1
Rekomendowane odpowiedzi