Ciekawe z tym Luigi's Mansion 3, większość graczy sobie chwali i wysokie ma noty.
A Metroid Prime Remastered ktoś grał? Widzę że jest na promo w e-shopie.
Byłem afk, i widzę, że od nowa nadpisuje pliki, czyli te ponad 120GB, a było prawie 100%, kolejny patch, który ma problem z aktualizacją, co za badziewie, coraz większe cyrki z tą grą. Żadna gra nie ma takich problemów z patchowaniem jak ten Stalker, nawet jeśli jest ta gra na dysku C. Przechodzą samych siebie.
@kalderonBez resetu gospodarki, trudno by ubóstwo się obniżało. Najpierw ratowanie gospodarki później ludzie. Inflacja z 200% r/r do 20% oraz inne czynniki gospodarcze pokazują istotne osiągnięcie. % ubóstwa brandzluje się lewą strona, że chlip chlip, biedni ludzie. Zbierają co zasiali, nie można było żyć 30 lat na kredyt.
No tak, ale jakoś w tych wszystkich durnych porównaniach nigdy nie widzę farming simluator tylko ciągle te same skopane gry które nawet na kartach z górnej polki nie działają jak należy.
W testach graficznych wydajność pojedynczego wątku ma największe znaczenie, więc im mocniejszy proc i wyższe taktowanie, tym lepszy wynik.
W testach cpu ilość rdzeni ma znaczenie i dostaje się extra punkty za to, że ma się więcej rdzeni, choć proc realnie może być dużo słabszy.
Przykładowo u mnie na 10850k wynik cpu uzyskałem 16168 przy 5358mhz, gdzie Ty masz 16415 na 9800x3d przy 5600mhz.
Czy 10850 jest lepszy/równy 9800x3d?
Nie, ale ma 2 rdzenie 4 wątki więcej
a sztuczne podbijanie wyniku cpu, podbija wynik ogólny.
W tym teście patrzy się tylko na wynik gpu i porównuje karty.
Najsprawiedliwszym testem obecnie jest Solar Bay, tam potrzeba i cepa z mocnym wątkiem (bez znaczenia ile ma rdzeni byle więcej niż 4) i mocnej grafy.
Rekomendowane odpowiedzi