@boban666 po tym jak u Ciebie nie pomogło to mam mieszane uczucia szczerze mówiąc. Mam już też trochę dość ustawiania kierownicy i całej reszty za każdym razem. Poczekam chyba na nowy BIOS, później najwyżej instalacja win10, a jeśli to nic nie da to sprzedaję płytę i CPU.
Wydajesz się być potwornie zagubionym w tych zagadnieniach. I w tym swoim przerażeniu to innym zarzucasz niezrozumienie. Wiesz jak to - patrząc z boku - wygląda? No - nie najlepiej. Te pozostałe pary chromosomów nie decydują o płci. Płeć biologiczna jest jednoznacznie determinowana przez parę chromosomów płciowych. Jak tych chromosomów jest tam więcej niż dwa, mamy do czynienia z osobnikami wadliwymi. Osobnik YY nie byłby zdolny do życia, bo na X są kodowane także inne istotne białka. Lewactwo może pisać swoje aktywistycznie zaangażowane artykuły promujące inne koncepcje, ale realnego świata to nie zmieni.
Nawet na świeżej paście z fabryki będzie spadek temperatury tam pod czapą jest lipna pasta. Na 480 na świeżej karcie zdjęcie czapy dało 11 stopni w dół.
Wystarczy odpalić Afterburner i porównać obciążenie procka w natywnym 4k i z dlss
@Spl97 Dopiero niedawno go wklejałem jak wróżył 15k. Z tydzień temu. Szkoda słów na typa.
Rekomendowane odpowiedzi