Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez kales · Opublikowano
Hej, Brakuje mi tylko procesora do zestawu, komp pod gry. 4070ti super, x870E, 32GB CL30 6000MHz. Celowałem w 9800X3D, ale przepadło okienko cenowe - czekam na promocje, ale kompa bym już w końcu chciał złożyć. Co polecacie do tego mojego zestawu na przeczekanie? Tak, żeby za jakieś 6 miechów wymienić na 9800x3d, ewentualnie 7800x3d jakby były znowu tanie. -
Przez CiastekSly · Opublikowano
Karta kupiona na allegro nowa, instalowałem GCC ale nie można nic zrobić. Nigdzie nie mogę ustawić krzywej ani w GCC ani w AFTERBURNER. Chyba że coś żle robię -
Przez marki · Opublikowano
Hej. Muszę kupić komputer dla moich rodziców. Monitor, peryferia mają. Chodzi o sam desktop. Komputer wykorzystywany tylko do www i do sporadycznie streaming (TV Orange, Prime, Max) - monitor jest FHD. System operacyjny Windows lub Ubuntu. Ale bardziej w stronę Ubuntu że względu na koniec wsparcia W10 (a szkoda ładować kasę w PC "żeby Win 11 działał". Wstępnie wybrałem poleasingowego Della 3040. i3-6100, 8GB ram, Ssd 256GB, usb 3.0, zostają wolne 2x Sata Koszt 200 zł. Brać to, czy kombinowac coś innego? -
Przez Gonzo3211 · Opublikowano
Jak tak dalej pójdzie, to nintendo nie będzie miało już czym zaskoczyć na pokazie -
Przez Dziarson · Opublikowano
@CryptTM programy muszą pokazawyć odczyt z kontrolera chyba że kontroler nic nie robi jak na załaczonych obrazkach. Ev @CiastekSly skąd masz karte i masz jakieś oprogramowanie GB zainstalowane do karty ?
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi