Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
@Zhao szkoda że nie było białego Astrala bo mógłbyś wrzucić bios od Matrix'a no ale nie można mieć wszystkiego jak to mawiają ;/ -
Przez VRman · Opublikowano
No i zmarnowałem jakiegoś kilowata i sporo RAMu na ten filmik: i wcale mi nie jest przykro z tego powodu -
Przez Doamdor · Opublikowano
Nie po to człowiek płaci ciężko zarobione pieniądze, żeby jeszcze miał poprawiać fabrykę. Dobrze zrobiłeś, oby świerszcze w Astralu dobrze cię przywitały. -
Przez sideband · Opublikowano
Black Equalizer zmienia gamme tylko w inny sposób. Skoro masz ciemniej to masz black crush i przestaniesz widzieć detale na ciemnym To samo tyczy się color bandingu możesz gammą kombinować by był mniej widoczny tylko tak naprawdę niczego nie zmieniasz -
Przez Nex1M · Opublikowano
Zwiekszenie gammy na tym monitorze, w panelu nvdia itd nie powoduje problemu z wylaczeniem prawdziwej calkowitej czerni :), za to black eqalizer juz tak. Polecam potestowac na tym monitorze Miałem dla porównania FO27Q5P staly obok siebie, i mam to w dupie MO27Q28G jest znacznie lepszy w odbiorze, i bardziej przyjazny oczom Zwlaszcza w jasnych pomieszczeniach. Moim zdaniem powloka jest top. Ludzie probowali tej blyszczacej od Asusa, ale slyszalem opinie ze znacznie bardziej im mat od Gigusia przypadl do gustu. Gdyby poprawić banding, moim zdaniem topka. Ja serdecznie polecam Zostaje na MO27Q28G
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi