Camis 6 332 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego 4 minuty temu, TheMr. napisał(a): Kogo Ci debile wybrali na prezydenta.
Crew 900 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego pomarańczowa idiota "Europa sama musi sobie radzić". Europa sobie radzi. pomarańczowy idiota "Europa pożałuje, że nie kupuje od nas".. ja pier. cyrk
Camis Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego Cytat Międzynarodowe Lotnisko im. Donalda J. Trumpa. Władze stanu podjęły decyzję Władze Florydy zatwierdziły nadanie lotnisku w Palm Beach imienia Donalda Trumpa - podała agencja AFP. Port w będzie wkrótce nosić nazwę Międzynarodowego Lotniska im. Donalda J. Trumpa. To kolejny po Centrum Kennedy'ego przypadek przemianowania ważnych dla Amerykanów miejsc na cześć nowego prezydenta, a kolejne decyzje są w przygotowaniu. https://wydarzenia.interia.pl/zagranica/news-miedzynarodowe-lotnisko-im-donalda-j-trumpa-wladze-stanu-pod,nId,22603009
Crew 900 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego (edytowane) 14 minut temu, Camis napisał(a): https://wydarzenia.interia.pl/zagranica/news-miedzynarodowe-lotnisko-im-donalda-j-trumpa-wladze-stanu-pod,nId,22603009 make america retarded again Edytowane 20 Lutego przez Crew 900
hubio Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego 28 minut temu, Crew 900 napisał(a): pomarańczowa idiota "Europa sama musi sobie radzić". Europa sobie radzi. pomarańczowy idiota "Europa pożałuje, że nie kupuje od nas".. ja pier. cyrk Jemu chodziło o to, żeby broń kupować od nich i się samemu bronić ale bronią od nich kupioną bez udziału wojsk amerykańskich... A mówi się, że tylko Polacy cwaniakują
Crew 900 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego 2 minuty temu, hubio napisał(a): Jemu chodziło o to, żeby broń kupować od nich i się samemu bronić ale bronią od nich kupioną bez udziału wojsk amerykańskich... A mówi się, że tylko Polacy cwaniakują Ja już nigdy bym od nich nic nie kupił po tym jak ograniczyli funkcje f-16 przyciskiem które UE chciała dać UK.
Zas Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego Aż tak to chyba nie mogą, tzn. nie w ten sposób, bo oczywiście serwis, dostęp do danych itp... Nie podoba się Airplane as a Service?
VRman Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego 4 godziny temu, TheMr. napisał(a): Lewackie sądy, lewacki wyrok!!! Nikt mi chyba nie zarzuci bycia fanem Trumpa, ani kimś chcącym go bronić, ale akurat ten żart nie jest celny, bo owszem, tam bywają wyroki/orzeczenia/whatever na które sympatie/antypatie polityczne miały spory wpływ. Nie można wykluczyć tego zanim się nie poszuka informacji. Jak się zaznajomi z tematem, to prawie pewne, że się znajdzie powód dla którego narracja "to lewacki wyrok lewaków" jest bzdurą. Ale nie można takich rzeczy wykluczać tylko dlatego, że brzmią głupio i że ciężko w to uwierzyć. Tam ogólnie władza jest przeżarta zgnilizną bardziej niż się ludziom w Europie wydaje. Ruska propaganda nie osiągnęłaby takiego sukcesu gdyby do swoich kłamstw nie dodała krytyki tego, co ma prawo wkurzać każdego na prawo od lewicy. Mnie osobiście to bardzo dołuje, bo oznacza, że albo następne wybory znowu wygrają ruskie wdupowłazy, albo idiotyzmy lewicy i Demokratów przebiją kolejne dno, bo tak jak administracja Bidona i cała strona Demokratów pokazali jak potrafią być szkodliwi, tak można mieć pewność, że będzie jeszcze gorzej gdy znowu wyjdą z założenia "No kradniemy i mamy w dupie kraj i co? Ludzie i tak na nas zagłosują. No bo co, na Trumpa? Nie żartuj".
TheMr. Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego Wszystko by się zgadzało gdyby kraj był w dupie za Bidena. Nie był.
VRman Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego I tu się nie zgodzimy. Był. Może nie w sensie jakiegoś wskaźnika, ale ogólnie to było dno i metr mułu. Ludzie nie interesujący się tym co się działo w USA teraz są zszokowani tym jak Trump gada bzdury, jak jego rzeczniczka kłamie, jak bezczelnie próbują robić fikołki i manipulować... tymczasem z Bidonem było to samo w wielu aspektach. Bidon i to co wyprawiała jego strona byłby rekordowo złym okresem dla USA, ale mieli "szczęście" że wrócił Trump i na jego tle nie da się wypaść negatywnie.
hubio Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego (edytowane) https://wiadomosci.wp.pl/domyka-sie-petla-wokol-ziobry-i-romanowskiego-wegry-jak-wyspa-nigdzie-z-niej-nie-uciekna-7256416647170496a Tylko oni liczą na to, że PiSoKonfa odbije władzę w następnym roku i organy ścigania cofną im wszystkie ENKI itp, a zarzuty wycofają. Na to obaj grają. Wszystko na jedną kartę. A wg sondaży to chyba obecna władza ma szans na wygranie następnych wyborów? Szczególnie z nieprzychylnym Prezydentem? Edytowane 20 Lutego przez hubio
TheMr. Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego 29 minut temu, VRman napisał(a): I tu się nie zgodzimy. Był. Może nie w sensie jakiegoś wskaźnika, ale ogólnie to było dno i metr mułu. Ludzie nie interesujący się tym co się działo w USA teraz są zszokowani tym jak Trump gada bzdury, jak jego rzeczniczka kłamie, jak bezczelnie próbują robić fikołki i manipulować... tymczasem z Bidonem było to samo w wielu aspektach. Bidon i to co wyprawiała jego strona byłby rekordowo złym okresem dla USA, ale mieli "szczęście" że wrócił Trump i na jego tle nie da się wypaść negatywnie. Uprawiasz symetryzm wysokich lotów. Administracja Bidena to był poziom wyżej niż Busha, i zdecydowanie lepiej sobie radzili niż Clinton biorąc pod uwagę wszystkie aspekty. Clinton i jego administracja to dopiero byli, mogliby się bić z Trumpem.
VRman Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego (edytowane) No nie wiem. Za Busha się nie interesowałem, ale o tym co za Bidona odpierdzielali Demokraci się trochę dowiedziałem i.. wolałbym się nie dowiedzieć. Ignorancja bywa błogosławieństwem. Edytowane 20 Lutego przez VRman
Zas Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego Solidarni Złodzieje dopuszczają się coraz ciekawszych manipulacji dla myślących. Adres to Plac Konstytucji 3 - sprawdźcie sobie, jaki fragment całości wyciął Wąsik.
AndrzejTrg Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego Trump to jest chyba jedynym żywym okazem anencefalii .
Kamiyanx Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego 2 godziny temu, VRman napisał(a): Ale nie można takich rzeczy wykluczać tylko dlatego, że brzmią głupio i że ciężko w to uwierzyć. Proponuję jeszcze zacząć wierzyć w zabobony i czary
AndrzejTrg Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego (edytowane) 1 godzinę temu, Kamiyanx napisał(a): Proponuję jeszcze zacząć wierzyć w zabobony i czary I gusła Lata 30 ubiegłego wieku Spoiler Edytowane 21 Lutego przez AndrzejTrg
Klakier1984 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego (edytowane) 6 godzin temu, Zas napisał(a): Solidarni Złodzieje dopuszczają się coraz ciekawszych manipulacji dla myślących. Adres to Plac Konstytucji 3 - sprawdźcie sobie, jaki fragment całości wyciął Wąsik. Z tego wpisu bardziej niż wygląd ich siedziby interesowała by mnie kwestia czy spółka z amunicją w nazwie faktycznie ją produkuje czy nie?( I czy w ogóle może to robić) Czytając ten artykuł wnioski wydają się dość oczywiste. Śmierdzi tak, że nawet ktoś z zatkanym nosem jest w stanie poczuć. https://wiadomosci.wp.pl/kontrowersje-wokol-spolki-polska-amunicja-mamy-nowe-informacje-7253960635734336a Edytowane 21 Lutego przez Klakier1984
TheMr. Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego Żeby mieć wynik mniejszy niż podczas jeszcze trwającego COVIDU to trzeba być dobrym. Can’t stop winning!
GordonLameman Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego Godzinę temu, Klakier1984 napisał(a): Z tego wpisu bardziej niż wygląd ich siedziby interesowała by mnie kwestia czy spółka z amunicją w nazwie faktycznie ją produkuje czy nie?( I czy w ogóle może to robić) Czytając ten artykuł wnioski wydają się dość oczywiste. Śmierdzi tak, że nawet ktoś z zatkanym nosem jest w stanie poczuć. https://wiadomosci.wp.pl/kontrowersje-wokol-spolki-polska-amunicja-mamy-nowe-informacje-7253960635734336a W kontekście tej spółki bawi całkowita zmiana narracji przez obie strony. Morawiecki jak podpisywał z nimi kontrakty to było ok dla PiS, a pluło się KO. Teraz z kolei jest odwrotnie Ja mogę tylko ze swojej strony napisać, że ta spółka ma moce produkcyjne
galakty Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego 15 godzin temu, Zas napisał(a): Chcesz w kimś wywołać poczucie winy, bo wolałby, żeby dokładnie policzono głosy? I jeszcze ta retoryka, "lepiej siedzieć cicho, a jak kontrolować, to po kryjomu, bo inaczej wywołamy chaos"... ROTFL! Coś mi to przypomina, KK też bardzo lubi problem skandali seksualnych załatwiać po cichu, żeby "nie siać zgorszenia". Takie rzeczy się robi od razu, a nie pół roku po wyborach. O to mi chodziło, przespali sprawę i tyle. Choć moim skromnym zdaniem odkryli że sami mocno fałszowali i lepiej siedzieć cicho
Klakier1984 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego Tam nikt nie fałszował, tam się mylili, a nie myli się tylko ten co nic nie robi- i co im zrobisz 39 minut temu, GordonLameman napisał(a): Ja mogę tylko ze swojej strony napisać, że ta spółka ma moce produkcyjne No to trzeba jeszcze trzymać kciuki żeby dostała pozwolenie na produkcję szybciej niż wpłynie kasa z dotacji Choć i tak najbardziej z artykułu szokuje?? to zestawienie Cytat Jak wielokrotnie podkreślaliśmy we wcześniejszych publikacjach, brak amunicji "155-tki" to jedno z najpoważniejszych zaniedbań kolejnych rządów. Nieżyjący już gen. Waldemar Skrzypczak szacował w rozmowie z Wirtualną Polską, że nasza armia potrzebuje ok. trzech milionów sztuk tej amunicji. Tymczasem według doniesień branżowych mediów moce przerobowe polskiego państwowego przemysłu obronnego wynosiły ok. 6 tys. sztuk rocznie. Dla porównania, według wyliczeń redakcji Konkret24, na ukraińskim froncie zużywa się dziennie nawet 10 tysięcy pocisków.
Rekomendowane odpowiedzi