Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
50 minut temu, ibizpl napisał(a):

Wszystko to co wydarzyło się później to już domino decyzji Zełenskiego a najbardziej mnie wq... fajnopolacy plujący na Prezydenta tylko dlatego że to Nawrocki, ślepi na wszystko co robi Zełeński i jego ekipa.

No patrz, ludzie śmią mieć własne zdanie. Krytyka działań Nawrockiego poleciała nawet ze strony naszego byłego dyplomaty ale co tam, pewnie przeciętny kuc zna się na tym lepiej.

Po pierwsze Polska, po pierwsze Polacy?

Bardziej

HLUEzotWgAA18jM?format=jpg&name=medium

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Mar_s napisał(a):

Jedni z Moskwy, inni z Berlina

Tusk, dyplomata, mąż stanu, Król Europy. Fur Deutschland  ;D

Zaraz się dowiemy, że Tusk jest na pasku Sakiewicza xD Błagam, czasem odrobina researchu nie zaszkodzi. Pomijam już fakt, że Tusk to historyk i takie rzeczy to jego konik.

Edytowane przez Kris194
Opublikowano

@Kris194 Pomijając już to że on od społecznościówek ma pewnie asystenta, to zwyczajnie to mi do tego pajaca pasuje. Król Europy którego kraj nie będący w UE wysadza z wagonu "bo go sobie nie życzą", ten facet to żart.

Tusk-sie-klania-Scholzowi1.jpg

To zdjęcie to Idealne podsumowanie jego kariery politycznej.

Opublikowano

nie jestem zaskoczony skrajnie negatywnym podejściem do strony polski, za to pozytywnym podejściem do strony banderowców przez niektórych użytkowników tego forum

pewnie byście w ramach wsparcia dumy narodowej bandery wysłali ze dwadzieścia miliardów z sejfa

po pierwsze bandera, po pierwsze ukraina

Opublikowano
12 minut temu, GordonLameman napisał(a):

A ja nie jestem zaskoczony, że prawicowa gawiedź nie rozumie przedstawionego problemu, kłamie i zmyśla.

No to ponieś "prawactwu" kaganek oświaty, opisz problem i zaproponuj jakieś rozwiązanie, bo na razie to jak zwykle wyzywasz wszystkich o odmiennych poglądach od nieuków operując jakimiś ogólnikami.  ;D 

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, oldfashioned napisał(a):

Nie ma co tak generalizowac Panowie!

Nie kazdy prawak to nieuk i cham, nie kazdy lewak to zboczeniec na pigulach hormonalnych. 

9 rano a Wy juz do gardel! ;)

No nie każdy prawka to nieuk i cham, tylko prawie każdy tutaj powtarza fejki :lol2: 

7 minut temu, Mar_s napisał(a):

No to ponieś "prawactwu" kaganek oświaty, opisz problem i zaproponuj jakieś rozwiązanie, bo na razie to jak zwykle wyzywasz wszystkich o odmiennych poglądach od nieuków operując jakimiś ogólnikami.  ;D 

Niosę już od dłuższego czasu, ale to jest jak grochem o ścianę. 

Opisywałem, ale to nic nie daje. Takiemu ptysiowi wielokrotnie pokazano że powtarza fałszywe tezy o dalej to robi, przy tym wyzywając innych od kundli. 

To jest taki poziom prawackiego kultu i nieuctwa, że tu nic nie pomoże. Dlatego dobrym pomyśle wydaje się odizolowanie od takiej skondensowanej głupoty :) 

Edytowane przez GordonLameman
Opublikowano
57 minut temu, Mar_s napisał(a):

ukraińskie onuce

Do kogo to się odnosi? :E

13 godzin temu, Mar_s napisał(a):

Jedni z Moskwy, inni z Berlina

Risercz ziemkiewiczowski XD 

Godzinę temu, GordonLameman napisał(a):

Niosę już od dłuższego czasu, ale to jest jak grochem o ścianę. 

Bardziej jak granie w szachy z psem czy coś. 

1 godzinę temu, GordonLameman napisał(a):

Takiemu ptysiowi wielokrotnie pokazano że powtarza fałszywe tezy o dalej to robi, przy tym wyzywając innych od kundli. 

A jak się go nakryje na kłamstwie to nawet sie do tego nie odniesie. Zachowanie godne Olgino 

Opublikowano
6 minut temu, oldfashioned napisał(a):

Tu akurat na forum to ze swieca szukac osob, ktore potrafia sie przyznac do bledu / pomylki. Bez wzgledu na strone poltyczna. (: 

Co innego mieć swoje zdanie, a co innego kolportować fejki i udawać, że się tego nie robi gdy ktoś cię złapie za rękę. 

Opublikowano

Walka z dzikim niedouczonym prawactwem trwa od rana. Dobrze, że liberalne i lewackie poglądy pozwalają ludziom identyfikować się jako Ci lepsi. Inteligencja, duże ośrodki miejskie, po studiach to im TVN wmówił, że są tymi lepszymi, a Ci drudzy to zaściankowe średniowiecze z jakiegoś Podlasia.

1782206517290.png