Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 godzin temu, Henryk Nowak napisał(a):

Idź do szopy po widly i zrób tym dzieciom to na co zasługują!

Widły to specjalność ich nacji, mają je nawet w herbie.

8 godzin temu, hubio napisał(a):

Ale to skala incydentalna... 

Tak jak ten facet w autobusie, więc czemu pół Polski dostało mózgowej sraczki i padło na kolana?

8 godzin temu, GordonLameman napisał(a):

Żałosny whataboutism. 

Typowy żałosny "one-liner" żeby zamaskować brak argumentów, i podtrzymać swoją dawno wyblakłą "sławę" tuza intelektu i wybitnego dyskutanta.

Zrobiono z tego pożywkę dla Sybihy i innych ukraińskich bydlaków którzy suflują teraz w sieci jaka to Polska straszna i rasistowska, dziwnym trafem świetnie im to wpasowało w toczącą się od pewnego czasu dyskusję.
Ministrowie polskiego rządu też krzyczą jaka straszna rzecz się stała, zamiast podkreślać że to jednostkowy incydent bez znaczenia. 

-----------------------------------------------------------------------------------------------

I dajcie już spokój tej bzdurze, a już szczególnie nie cytujcie mnie więcej i nie wywołujcie.

Opublikowano
30 minut temu, Mar_s napisał(a):

Typowy żałosny "one-liner" żeby zamaskować brak argumentów, i podtrzymać swoją dawno wyblakłą "sławę" tuza intelektu i wybitnego dyskutanta.

I znowu - brak merytorycznych argumentów, a jedynie wewnętrzna potrzeba napisania czegoś, przekierowania uwagi od zachowania, które my piętnujemy a ty… nie potrafisz. Bo pewnie się z nim zgadzasz. Dlatego wrzucasz ciągle jakieś inne przypadki aby odwrócić uwagę. To jest wlansie żałosny whataboutism. 

Ja przynajmniej mam taką sławę. Ty jej nigdy nie będziesz miała patrząc po tym jakie mierne głupoty wypisujesz. Mierność i bierność - to twoja “sława” będzie :)

Opublikowano
20 minut temu, GordonLameman napisał(a):

I znowu - brak merytorycznych argumentów, a jedynie wewnętrzna potrzeba napisania czegoś, przekierowania uwagi od zachowania, które my piętnujemy a ty… nie potrafisz. Bo pewnie się z nim zgadzasz. Dlatego wrzucasz ciągle jakieś inne przypadki aby odwrócić uwagę. To jest wlansie żałosny whataboutism. 

Ja przynajmniej mam taką sławę. Ty jej nigdy nie będziesz miała patrząc po tym jakie mierne głupoty wypisujesz. Mierność i bierność - to twoja “sława” będzie :)

Ok ale gdzie Mar S napisał, że dobrze, że kopnął to dziecko ukraińskie bo w tym wątku nie widzę? Można potępiać kopanie dzieci i jednocześnie dawać przykłady innych patologii. Ja tu widzę natomiast zlot waszej zgrai już tworzących tezy, że ten co kopnął dziecko to prawak i wyborca Brauna. Ja Ci powiem więcej, mi nie raz się oberwało od obcych dorosłych za dzieciaka i wtedy jeszcze prawactwa i Brauna w Polsce nie było, a moje zachowanie było dalekie od patologii. Stare pokolenie jest spaczone przekonaniem "dzieci i ryby głosu nie mają", "starszych trzeba słuchać i szanować". Ponadto wszystko ich wkurza i bawią się w ORMO. Faceci równie dobrze mógł całe życie głosować na PO. A do takich zdarzeń dochodziło zawsze. Za dzieciaka jak pamiętam nie jeden kumpel wyłapał od obcych dorosłych. Dziś raczej nikt normalny nie dotknie czyjegoś dziecka, ale stare pokolenie widzi to inaczej.

Opublikowano (edytowane)
13 godzin temu, hubio napisał(a):

@Mar_s z całym szacunkiem, ale naprawdę? 12 latki zaczepiające dorosłego mężczyznę???? I ten w odpowiedzi je zwyzywał na tle narodowościowym? ;D 

O ile w ogóle w jakikolwiek sposób go zaczepiały w co bardzo wątpię.

No w dzisiejszych czasach to jest jakieś nieprawdopodobne? Niestety - ale to w sumie jest bardziej powszechne niż się może wydawać. 

Pewnie opinia publiczna się ostatecznie nie dowie jaki był finał sprawy, ani kto zaczął - ale tak są słuchy że tam były 2 dziewczyny które fizycznie i werbalnie zaczepiały tego dziadka. Już nie wspomnę, że tacy ludzie mają krótki lont. Co nie zmienia że skandaliczne zachowanie tak czy inaczej. Obejrzyj sobie np. te wywiady po wyborach. Niezależnie czy to elektroat PIS czy PO - wystarczy zadać czułe pytanie i prawie do bicia skaczą (a ledwo chodzą już) :E

6 minut temu, KiloKush napisał(a):

Faceci równie dobrze mógł całe życie głosować na PO.

Ale tacy ludzie pewnie swoje życiowe porażki też zwala na prawactwo. Trzeba nauczyć się ignorować takie wypowiedzi. Nie wiem. Kilka lat temu jeszcze tak nie było, ale teraz widzę to przynależność polityczna jest zrównywana z rasą. Albo jesteś za tym, albo za tamtym. Nic po środku - nie ma tak, że nie masz zdania - musisz być po którejś stronie politycznej i tyle.

Edytowane przez Fatality
Opublikowano

@GordonLameman Kompletnie niezasłużona ta "sława", i masz ją jedynie w tej banieczce którą widać powyżej.  :) 

41 minut temu, GordonLameman napisał(a):

I znowu - brak merytorycznych argumentów, a jedynie wewnętrzna potrzeba napisania czegoś, przekierowania uwagi od zachowania, które my piętnujemy a ty… nie potrafisz. Bo pewnie się z nim zgadzasz. Dlatego wrzucasz ciągle jakieś inne przypadki aby odwrócić uwagę.

Ok, a ja wrzucam przykłady i czekam aż je napiętnujecie. Widziałeś taką histerię w tym wątku kiedy dorosły facet z Ukrainy KOPNĄŁ w twarz dziecko, które uderzyło głową w ławkę i straciło przytomność. Widziałeś histerię w sieci? Bo ja nie. A jak ktoś temat podnosił to słyszał że to jednostkowy przypadek, i już podjęto czynności...które nadal trwają i nic z nich nie wynikło. A tego już z pracy wywalili, chociaż minęły dwa dni.

Tutaj robicie dramę bo jakieś smarkule nagrały jak je facet wyzywa, no wyzwał i co, kopnął którąś w głowę aż walnęła w siedzenie i straciła przytomność? Nie.

Czy facet zrobił dobrze? Nie. Czy został sprowokowany ich zachowaniem, wychodzi że tak. Czy powinien je w ten sposób wyzywać? Absolutnie nie. Ale nagłaśnianie tego i taka histeria do niczego nie jest potrzebna, i moim zdaniem zdecydowanie na wyrost w stosunku do wagi czynu.

Takich zdarzeń są pewnie w Polsce dziesiątki jak nie setki dziennie, ludzie wyzywają smarkaczy którzy nie potrafią się zachować, a napompowanie tego w ten sposób w złym świetle postawiło Polskę, i żaden odpowiedzialny rząd nie powinien brać w tym udziału.

Ale oni wzięli, czemu? Bo walka z opozycją przykrywa ich własne złodziejstwo i nieudolność, Ziobro im się przejadł to mają gościa z MPK i ksenofobię zrodzoną w Koronie Brauna. Teraz będą na tym jechać kilka tygodni i ludzie zapomną o Kacprzyku i Szpitalu Południowym. I nieważne że zyskuje na tym obce państwo a traci ich własne, o ile oni tak Polskę traktują, mam wątpliwości.

Opublikowano (edytowane)

Antypolskie zachowanie ukraińców - rządu i ich obywateli: wyzywanie Polaków, starszenie wojną z Polską w ukraińskiej TV: *cisza*

(Prawdopodobnie) sprowokowany stary dziad, który wyzywa co tydzień gówniarzy, ale teraz zwyzywał ukraińskie: "rasizm, ksenofobia! typowe prawactwo atakujace ukraińców, nic dziwnego że straszą nas drugim wołyniem!!, zasłużyliśmy sobie"

Nazwanie tego odklejeniem, to obraza ludzi odklejonych. Nie wchodziłem tu przez weekend ale nie sądziłem że z takiego małego pierdu tyle gówna się tu wyleje. Ale to pokazuje idealnie jak niektórzy są oderwani od rzeczywistości: kiedy ukraińcy wyzywali polaków, straszyli wojną i dronami, pluli dzień w dzień - tu w tym wątku była cisza ze strony tych osób. Ale jak jakiś dziad zwyzywał dzieci (co też jest do potępienia) to nagle się odpalają i wychodzą z nor. :boink:

Założcie własne forum bo domena nadal wolna:

image.png.c47b2b047df2f0cfcc2a863019dc1544.png

Edytowane przez Fatality
Opublikowano
Godzinę temu, KiloKush napisał(a):

Ok ale gdzie Mar S napisał, że dobrze, że kopnął to dziecko ukraińskie bo w tym wątku nie widzę? Można potępiać kopanie dzieci i jednocześnie dawać przykłady innych patologii. Ja tu widzę natomiast zlot waszej zgrai już tworzących tezy, że ten co kopnął dziecko to prawak i wyborca Brauna. Ja Ci powiem więcej, mi nie raz się oberwało od obcych dorosłych za dzieciaka i wtedy jeszcze prawactwa i Brauna w Polsce nie było, a moje zachowanie było dalekie od patologii. Stare pokolenie jest spaczone przekonaniem "dzieci i ryby głosu nie mają", "starszych trzeba słuchać i szanować". Ponadto wszystko ich wkurza i bawią się w ORMO. Faceci równie dobrze mógł całe życie głosować na PO. A do takich zdarzeń dochodziło zawsze. Za dzieciaka jak pamiętam nie jeden kumpel wyłapał od obcych dorosłych. Dziś raczej nikt normalny nie dotknie czyjegoś dziecka, ale stare pokolenie widzi to inaczej.

58 minut temu, Mar_s napisał(a):

@GordonLameman Kompletnie niezasłużona ta "sława", i masz ją jedynie w tej banieczce którą widać powyżej.  :) 

Oj, oj. :) 

Ok, a ja wrzucam przykłady i czekam aż je napiętnujecie. Widziałeś taką histerię w tym wątku kiedy dorosły facet z Ukrainy KOPNĄŁ w twarz dziecko, które uderzyło głową w ławkę i straciło przytomność. Widziałeś histerię w sieci? Bo ja nie.

Oczywiście, że była. Cały internet o tym huczał. Ale wygodne o tym nie pamiętać :) 

A jak ktoś temat podnosił to słyszał że to jednostkowy przypadek, i już podjęto czynności...które nadal trwają i nic z nich nie wynikło. A tego już z pracy wywalili, chociaż minęły dwa dni.

No bo to są jednostkowe przypadki, które trzeba napiętnować i ukarać, a nie krzyczeć głupio "A UPAIŃCY POLAKUFFF BIJOM!!!!"

Tutaj robicie dramę bo jakieś smarkule nagrały jak je facet wyzywa, no wyzwał i co, kopnął którąś w głowę aż walnęła w siedzenie i straciła przytomność? Nie.

Żałosny whataboutism

Czy został sprowokowany ich zachowaniem, wychodzi że tak.

O, to teraz sobie jeszcze wymyślasz :) 

Czy powinien je w ten sposób wyzywać? Absolutnie nie. Ale nagłaśnianie tego i taka histeria do niczego nie jest potrzebna, i moim zdaniem zdecydowanie na wyrost w stosunku do wagi czynu.

A moim zdaniem nie. Ale ja nie robię durnego whataboutismu.

Takich zdarzeń są pewnie w Polsce dziesiątki jak nie setki dziennie, ludzie wyzywają smarkaczy którzy nie potrafią się zachować, a napompowanie tego w ten sposób w złym świetle postawiło Polskę, i żaden odpowiedzialny rząd nie powinien brać w tym udziału.

:lol2: 

W złym świetle stawia Polskę to, ze się to wydarzyło, a nie że zostało nagłośnione. 

Krętactwo we krwi.

I tak - tak samo w złym świetle Ukraińców stawia to, że wydarzyły się te inne incydenty. 

Ale oni wzięli, czemu? Bo walka z opozycją przykrywa ich własne złodziejstwo i nieudolność, Ziobro im się przejadł to mają gościa z MPK i ksenofobię zrodzoną w Koronie Brauna. Teraz będą na tym jechać kilka tygodni i ludzie zapomną o Kacprzyku i Szpitalu Południowym. I nieważne że zyskuje na tym obce państwo a traci ich własne, o ile oni tak Polskę traktują, mam wątpliwości.

Cel polityków na pewno jest cyniczny. 
Ja nie zapomnę o szpitalu, może ty skoro się tak odpaliłeś na Ukraińców. O Kacprzyku chyba nic nie pisałeś i nawet wtedy whataboutismu nie stosowałeś do głupkowatej obrony ;) 

Ok ale gdzie Mar S napisał, że dobrze, że kopnął to dziecko ukraińskie bo w tym wątku nie widzę? Można potępiać kopanie dzieci i jednocześnie dawać przykłady innych patologii.

Ale jeśli zamiast potępić się krzyczy "a u was murzynów biją" to co to oznacza? To odwracanie uwagi :) 

Ja tu widzę natomiast zlot waszej zgrai już tworzących tezy, że ten co kopnął dziecko to prawak i wyborca Brauna. Ja Ci powiem więcej, mi nie raz się oberwało od obcych dorosłych za dzieciaka i wtedy jeszcze prawactwa i Brauna w Polsce nie było, a moje zachowanie było dalekie od patologii.

Ludzie pisali, że to Braun i Konfa tkaich wychowują, a nie że ten to konkretnie wyborca Brauna. Ja tak nie pisałem w każdym razie. 

Współczuję Ci twoich doświadczeń, ale to nie zmienia faktu, że należy taką agresję napiętnować. 

Stare pokolenie jest spaczone przekonaniem "dzieci i ryby głosu nie mają", "starszych trzeba słuchać i szanować". Ponadto wszystko ich wkurza i bawią się w ORMO. Faceci równie dobrze mógł całe życie głosować na PO. A do takich zdarzeń dochodziło zawsze. Za dzieciaka jak pamiętam nie jeden kumpel wyłapał od obcych dorosłych. Dziś raczej nikt normalny nie dotknie czyjegoś dziecka, ale stare pokolenie widzi to inaczej.

No to będzie się mógł narzekać na kraj w ciupie. I bardzo k***** dobrze.

45 minut temu, Fatality napisał(a):

(Prawdopodobnie) sprowokowany stary dziad, który wyzywa co tydzień gówniarzy, ale teraz zwyzywał ukraińskie: "rasizm, ksenofobia! typowe prawactwo atakujace ukraińców, nic dziwnego że straszą nas drugim wołyniem!!, zasłużyliśmy sobie"

Fajne to dopowiadanie sobie na podstawie kłamstw z X :) 

Nazwanie tego odklejeniem, to obraza ludzi odklejonych. Nie wchodziłem tu przez weekend ale nie sądziłem że z takiego małego pierdu tyle gówna się tu wyleje. Ale to pokazuje idealnie jak niektórzy są oderwani od rzeczywistości: kiedy ukraińcy wyzywali polaków, straszyli wojną i dronami, pluli dzień w dzień - tu w tym wątku była cisza ze strony tych osób. Ale jak jakiś dziad zwyzywał dzieci (co też jest do potępienia) to nagle się odpalają i wychodzą z nor. :boink:

No tak, to prawda - jesteś tak odklejony od rzeczywistości, że nazwanie Jasia Kapeli odklejonym to obraza. Dla Jasia Kapeli :lol2: 

image.png.c47b2b047df2f0cfcc2a863019dc1544.png

Żałosne.

Opublikowano
Godzinę temu, Mar_s napisał(a):

napompowanie tego w ten sposób w złym świetle postawiło Polskę

Where logika?

Nie fakt, że jakiś byt na poziomie rurkowca atakuje dzieciaki w autobusie, nie. To nie postawiło Polski w złym świetle.
Zle jest natomiast to, ze ktos mial czelnosc dac temu rozglos. %-)

Coraz ciekawiej sie tutaj robi 

Opublikowano
46 minut temu, Fatality napisał(a):

przecież to grzanie tego tematu przez forumową banderwehre to jest identyczna metoda stosowana przez stronę Ukraińską w podsycaniu konfliktu

gołym okiem widać, że banderowskie onuce dostały polecenie z kijowa, bo dawno ich tak rozsierdzonych i przyklejonych do jednego tematu nie widziałem :D 

ja bym się nie zdziwił jakby to była akcja prowokacja z tym zajściem, koordynowana przez banderowców, podkręcenie propagandy antypolskiej

no i przede wszystkim przykrycie tematu wołynia, banderowskie trolle w całym internecie spamują tylko tym filmikiem x D 

Opublikowano
Teraz, nozownikzberlina napisał(a):

przecież to grzanie tego tematu przez forumową banderwehre to jest identyczna metoda stosowana przez stronę Ukraińską w podsycaniu konfliktu

gołym okiem widać, że banderowskie onuce dostały polecenie z kijowa, bo dawno ich tak rozsierdzonych i przyklejonych do jednego tematu nie widziałem :D 

ja bym się nie zdziwił jakby to była akcja prowokacja z tym zajściem, koordynowana przez banderowców, podkręcenie propagandy antypolskiej

no i przede wszystkim przykrycie tematu wołynia, banderowskie trolle w całym internecie spamują tylko tym filmikiem x D 

:lol2: 

I właśnie po tym poście widać jak bardzo jesteś odklejony od rzeczywistości. 

5 minut temu, oldfashioned napisał(a):

Where logika?

Nie fakt, że jakiś byt na poziomie rurkowca atakuje dzieciaki w autobusie, nie. To nie postawiło Polski w złym świetle.
Zle jest natomiast to, ze ktos mial czelnosc dac temu rozglos. %-)

Coraz ciekawiej sie tutaj robi 

Dokładnie. 
Nie wolno ujawniać przestępstw! lepiej je ukrywać!!!! KONFIDENTY JE*****EE!!!

Opublikowano
1 minutę temu, nozownikzberlina napisał(a):

ja bym się nie zdziwił jakby to była akcja prowokacja z tym zajściem,

Ojp, nawet 10 nie ma, a ja nic głupszego dziś nie przeczytam XD 

Jeszcze napisz że służby specjalne ukrow stargetowali tego frustrata, bo wiedzieli ze w przeszłości miał problemy z agresją XDDDDDDD 

Opublikowano
1 minutę temu, GordonLameman napisał(a):

I właśnie po tym poście widać jak bardzo jesteś odklejony od rzeczywistości. 

no, no

Teraz, huudyy napisał(a):

Ojp, nawet 10 nie ma, a ja nic głupszego dziś nie przeczytam XD 

Jeszcze napisz że służby specjalne ukrow stargetowali tego frustrata, bo wiedzieli ze w przeszłości miał problemy z agresją XDDDDDDD 

po co od razu służby x D założę się, że w parę godzin to byś kilku jakichś takich alkoholiczków znalazł, co będą wyzywać publicznie bez skrępowania. Ukra, Niemca, kogo chcesz

no sam byś pewnie nagrał, bo czemu nie? 

Opublikowano
5 minut temu, oldfashioned napisał(a):

Where logika?

Logika jest taka że nie srasz do własnego gniazda, a już szczególnie będąc politykiem. Zamiast bagatelizować i określać incydent jako jednostkowy, oni to rozdmuchują i uderzają w opozycję mówiąc że to ich wina, że przez nich rośnie ksenofobia w Polsce.

Tak nie robi odpowiedzialny rząd. Odpowiedzialny rząd wydaje oficjalny komunikat że incydent był jednostkowy, sprawca został zatrzymany, trwa śledztwo, i jeżeli zarzuty się potwierdzą to zostaną wyciągnięte wobec niego konsekwencje.

Koniec tematu i czekamy aż sprawa ucichnie, tak jak ucicha przemoc ze strony Ukraińców, zamiatają pod dywan dużo cięższe przestępstwa, i po chwili nie zajmują one niczyjej uwagi.

Opublikowano
6 minut temu, nozownikzberlina napisał(a):

a bym się nie zdziwił jakby to była akcja prowokacja z tym zajściem, koordynowana przez banderowców, podkręcenie propagandy antypolskiej

Niezły odlot xD Aż musiałem to skomentować po miesiącach ciszy. Jakby coś to mam Ukrainkę w avatarze. Piszę, żebyś wiedział z kim masz do czynienia :D

Opublikowano
Teraz, CajraX napisał(a):

Niezły odlot xD Aż musiałem to skomentować po miesiącach ciszy. Jakby coś to mam Ukrainkę w avatarze. Piszę, żebyś wiedział z kim masz do czynienia :D

pewnie snusy przedawkował, ale przynajmniej nie obwinia ukraińskich służb o zamach na niego. Jeszcze :lol2: 

Opublikowano
47 minut temu, Mar_s napisał(a):

Zamiast bagatelizować i określać incydent jako jednostkowy, oni to rozdmuchują i uderzają w opozycję mówiąc że to ich wina, że przez nich rośnie ksenofobia w Polsce.

1. Rzad ma bagatelizowac realny problem?

2. Jak jednostkowy? To nie jest problem jednostkowy, coraz wiecej jest problemow na linii pl - ukr.
3. No i mowia prawde, nasz dualizm polityczny napedza ksenofobie w kraju, bardzo skutecznie. 

Jak sie problem zamiata pod dywan, to on nigdy nie zostanie rozwiazany. Tyle. Trzeba nazywac rzeczy po imieniu. Prawica zdecydowanie nakreca ksenofobie, lewica ja skutecznie do tego motywuje. 

Opublikowano
3 godziny temu, Mar_s napisał(a):

Widły to specjalność ich nacji, mają je nawet w herbie.

Tak jak ten facet w autobusie, więc czemu pół Polski dostało mózgowej sraczki i padło na kolana?

Zrobiono z tego pożywkę dla Sybihy i innych ukraińskich bydlaków którzy suflują teraz w sieci jaka to Polska straszna i rasistowska, dziwnym trafem świetnie im to wpasowało w toczącą się od pewnego czasu dyskusję.
Ministrowie polskiego rządu też krzyczą jaka straszna rzecz się stała, zamiast podkreślać że to jednostkowy incydent bez znaczenia. 

-----------------------------------------------------------------------------------------------

I dajcie już spokój tej bzdurze, a już szczególnie nie cytujcie mnie więcej i nie wywołujcie.

Nie widzę wideł na fladze Ukrainy. Chyba, że już na starość odkleiłeś się do tego stopnia, że posądzasz tę dziewczynkę o przynależność do UPA. 

Właśnie o to chodzi od początku, to jest tylko dziewczynka, ale starzy brauniści widzą w niej "banderówy" i usprawiedliwiają wyzywanie od "k$#ew". Po tym co pisałeś o nastolatkach wnioskuje też, że nie masz dzieci bo nie masz o nich żadnego pojęcia. To jest żałosne, że stary, bezdzietny facet nie umie potępić ataku słownego na dziecko i zamiast dziecka widzi w niej ukraińskiego wroga narodu. 

Na szczęście tacy jak ty poza internetem, środowiskami konfiarskimi I organizacjami typu bracia kamraci są pogardzani. I powinni być. 

A dlaczego przestępstwa tego typu się nagłaśnia? Ponieważ mają tendencję do szybkiej eskalacji. Pojedynczy akt przemocy lub nienawiści może zachęcać sprawców do kolejnych ataków, wywoływać działania odwetowe i prowadzić do narastania napięć społecznych, dlatego trzeba je szybko piętnować i nagłaśniać, żeby pokazać konfiarskim debilom, że nie ma na to przyzwolenia. Ale dla ciebie to oczywiście pojedynczy incydent bez znaczenia. 

Dlatego twierdzę, że jakby Polacy teraz mogli, jakby policja ich za to nie ścigała, to by zrobili Ukraińcom rzeczy co najmniej tak złe jak Ukraińcy Polakom w 1943. 

Opublikowano
59 minut temu, Mar_s napisał(a):

Logika jest taka że nie srasz do własnego gniazda, a już szczególnie będąc politykiem. Zamiast bagatelizować i określać incydent jako jednostkowy, oni to rozdmuchują i uderzają w opozycję mówiąc że to ich wina, że przez nich rośnie ksenofobia w Polsce.

Tak nie robi odpowiedzialny rząd. Odpowiedzialny rząd wydaje oficjalny komunikat że incydent był jednostkowy, sprawca został zatrzymany, trwa śledztwo, i jeżeli zarzuty się potwierdzą to zostaną wyciągnięte wobec niego konsekwencje.

Koniec tematu i czekamy aż sprawa ucichnie, tak jak ucicha przemoc ze strony Ukraińców, zamiatają pod dywan dużo cięższe przestępstwa, i po chwili nie zajmują one niczyjej uwagi.

Bagatelizować? Czy ty czytasz to co piszesz? Wg ciebie państwo powinno bagatelizować narastającą falę przestępstw z nienawiści? 

Nienawidzisz Ukraińców, co do tego nie na wątpliwości, jednak nie można ignorować fali przemocy, nienawiści i hejtu bo to sprawi, że tej przemocy będzie więcej. Właśnie dlatego takie przypadki należy nagłaśniać, winnych karać i to jak najsurowiej. To ma być przestroga dla każdego komfiarza i innych nazioli, że tak nie wolno robić. 

A jeśli będziemy postępować inaczej to tych przestępstw będzie więcej. 

3 minuty temu, Fatality napisał(a):

Oczywiście to jest kłamstwo, ale trudno spodziewać się wrażliwości po kimś kto nie ma swoich dzieci. 

Molestowanie seksualne dziecka to bardzo wrażliwy temat. Jeśli sprawca zostaje złapany i osądzony a tak wtedy było to nie należy rozdmuchiwać afery dla dobra dziecka. Zresztą pisowcy hejterzy to rozdmuchali I wiemy jak to się skończyło. 

Opublikowano
Godzinę temu, Mar_s napisał(a):

Logika jest taka że nie srasz do własnego gniazda, a już szczególnie będąc politykiem.

Dziwne, że takiej samej logiki nie zastosowałeś, gdy powielałeś fejki o przekazaniu 30 rakiet do systemu Patriot.

Polakami tak łatwo rozgrywać, ja pitole...

Opublikowano
2 godziny temu, Fatality napisał(a):

(...)

Na czym opierasz podejrzenie, że był sprowokowany? 

Opublikowano
6 minut temu, Henryk Nowak napisał(a):

a tak wtedy było to nie należy rozdmuchiwać afery dla dobra dziecka

a czyli teraz w tym wypadku pokazywanie twarzy tego ukrainskeigo dziecka w kazdym miejscu w necie i TV już ok?

Teraz, Henryk Nowak napisał(a):

Na czym opierasz podejrzenie, że był sprowokowany? 

O tym, że pozniej pojawily sie doniesienia, że ta druga ziewczyna ktorej nie bylo widaćtwarzy, a tylko włosy - zainicjował całą sytuację. A dopiero pozniej do gry wkroczyła kamera. Tak jak napisałem - sprawę wyjaśni policja bo świadków było mnóstwo. Zresztą kilka osób o tym pisało już

Opublikowano
1 minutę temu, trepek napisał(a):

Dziwne, że takiej samej logiki nie zastosowałeś, gdy powielałeś fejki o przekazaniu 30 rakiet do systemu Patriot.

Polakami tak łatwo rozgrywać, ja pitole...

Nie od dziś wiadomo, że internetowi trolle i hejterzy to niezbyt mądrzy ludzie, którymi łatwo manipulować. Dlatego potem szerzą takie bzdury, piszą o bagatelizowaniu przemocy czy ksenofobii i jeszcze się mają za patriotów. 

Opublikowano

Jest kolosalna roznica - ta dziewczyna sama to nagrala, ba - wyszla z tej interakcji zwyciesko.
Nie ma tutaj ataku na tle seksualnym, zupelnie inny poziom 'traumy'. Tutaj to mloda powinna byc z siebie dumna, ze tak a nie inaczej sie zachowywala. Nie wiem jak chcesz to porownac do dziecka, ktore musi mierzyc sie z ciezarem bycia zgwalconym.