Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

JD Vance robi sobie kreskę pod oczami, jak w kapelach glam rockowych? Ja jestem ciekaw co się stanie z ludnością z terenów, które zostaną oddane Putinowi. Będą ich przenosić, czy może będą mieć taki burdel jak w Palestynie. Ukraińscy będą żyć z okupantem na jednej ulicy.

• Upvote 1
Opublikowano
7 minut temu, ghostdog napisał(a):

JD Vance robi sobie kreskę pod oczami, jak w kapelach glam rockowych? Ja jestem ciekaw co się stanie z ludnością z terenów, które zostaną oddane Putinowi. Będą ich przenosić, czy może będą mieć taki burdel jak w Palestynie. Ukraińscy będą żyć z okupantem na jednej ulicy.

Nie martw się o nich, to ruscy po jednej i drugiej stronie.

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, TheMr. napisał(a):

Nie Milei tylko typowa panika na giełdzie. W przypadku ziaren kakao, jest okres by cena miała ATH, tymczasem panika na giełdzie powoduje…spadek ceny.

I to uzasadnia rug pull i wydymanie wszystkich? Nie wiem czy zauważyłeś - memecoin ruszył o godz. 17, zniknął o 23, jego strona internetowa również powstała i zniknęła tego samego dnia. To nie są normalne działania giełdowe.

Edytowane przez kalderon
  • Upvote 3
Opublikowano (edytowane)

Odpowiedni ludzie na odpowiednich stanowiskach:

TcWNmVu.png

https://www.facebook.com/niebezpiecznik/posts/pfbid02yajGadA7jDanU8j963Dh3RbY5X24D3cnZi2wYUhYSdftVx3MffDDsaSLnPbAiNZFl

Spoiler

Godzinę temu, TheMr. napisał(a):

Ktoś myślał że Google będzie robiło cokolwiek za 5 mln? :E 

Tak obstawiam ponad 90% ludzi którzy się o tym dowiedzieli, KO nie umie w ogóle w PR.

Te wpisy z konferencji to był strzał w kolano. 

Edytowane przez Camis
  • Like 1
  • Upvote 2
Opublikowano
4 godziny temu, Winter napisał(a):

Już pisałem wielokrotnie, ale nadal nie dociera. Taki Trump to dobra okazja dla Europy na ogarnięcie się. Skoro nawet wybory nie potrafiły eurokratów usunąć ze stanowisk to najwidoczniej potrzeba większego wstrząsu.

Panie, A Putin jaka to okazja, a w przeszłości Pan z wąsem to już była okazja okazji 8:E.

• Upvote 2
Opublikowano
39 minut temu, GordonLameman napisał(a):

@TheMr.

Samo ogłoszenie tego guana za 5 mln jest głupie. Po prostu :) 

A ogłoszenie w zbrojeniówce umów ramowych które być może wypalą, być może nie na śmiesznie niską ilość FlyEye albo Borsuków? Podobny poziom. 

Opublikowano
2 godziny temu, nemar napisał(a):

Panie, A Putin jaka to okazja, a w przeszłości Pan z wąsem to już była okazja okazji 8:E.

Zatem co stało się po lutym 2022? KOMPLETNIE NIC.

2 godziny temu, GordonLameman napisał(a):

A co to się stało? :) 

image.thumb.jpeg.8294dc8aa38fa9cbd5d5c57ad920d6d5.jpeg

Cytowanie Wyborczej. Jprdl weź się ogarnij.

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Winter napisał(a):

KOMPLETNIE NIC.

Czyli uważasz że realne sprawdzenie bojowe produkowanego uzbrojenia, wymiana sprzętu wojskowego na nowszy na dużą skalę, zakup nowego sprzętu, to nic? 

Napisz zatem co według Ciebie powinno się wydarzyć i co powinno być zrobione? Bo krytykować można zawsze, nawet za cokolwiek, ale zaproponować rozwiązanie to już nikomu się nie spieszy.

6 godzin temu, Camis napisał(a):

Odpowiedni ludzie na odpowiednich stanowiskach:

Problem może być znacznie poważniejszy bo według niektórych źródeł można było dotrzeć do danych dotyczących kontraktów na budowę satelitów wywiadowczych, danych dotyczących pracowników agencji wywiadowczych łącznie z ich zarobkami, podobne dane różnych innych instytucji rządowych/federalnych. W ogóle ponoć strony nie były postawione na serwerach rządowych.

Ciekaw jestem które informacje się potwierdzą, bo póki co Biały Dom nie skomentował sprawy.

Edytowane przez LeBomB
  • Upvote 3
Opublikowano
3 godziny temu, Winter napisał(a):

Zatem co stało się po lutym 2022? KOMPLETNIE NIC.

Coś tam się jednak stało ;). Budżety na zbrojenia produkcja np. amunicji itd.

Ale doceniam twoje podejście do życia. Każda paskudna rzecz: Putin, Trump, wojny, zarazy, głód, meteoryty, PiS, Konfederacja, to tak naprawdę dla nas okazja. Brzmi jak myśl z podręcznika pozytywnego myślenia. 

• Upvote 2
Opublikowano
4 godziny temu, nemar napisał(a):

Coś tam się jednak stało ;). Budżety na zbrojenia produkcja np. amunicji itd.

Ale doceniam twoje podejście do życia. Każda paskudna rzecz: Putin, Trump, wojny, zarazy, głód, meteoryty, PiS, Konfederacja, to tak naprawdę dla nas okazja. Brzmi jak myśl z podręcznika pozytywnego myślenia. 

Z mojego punktu widzenia Europa nie zrobiła tyle, ile powinna, żeby przetrwać bez ewentualnej pomocy USA. Zrezygnowaliśmy z gazu, nałożyliśmy naście pakietów sankcji, a mimo to ruscy nadal się trzymają. Przypominam, że to zaledwie stuiluśmilionowy biedny kraj z gospodarką na poziomie Hiszpanii. Zrobili nam większe kuku niż się spodziewaliśmy.

Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, Camis napisał(a):

:rotfl2:

Musk widzę typowo, jak to zawsze na prawicy :)

Idiokracja w USA na pełnej, Trump chce utożsamiać VAT z cłami :rotfl2: :

image.thumb.jpeg.f22e8eccb035f2709b76a21297ad75eb.jpeg

Sondaż dla którejś z prawicowych szczujni , wygląda OK:

image.thumb.png.541bbbeb430da4f8170409968e19c68a.png

Edytowane przez GordonLameman
  • Upvote 3
Opublikowano

Akurat teksty o tym że partie miałyby podmieniać kandydata, tak dotyczące PiSu jak KO, to tylko część kamanii wybroczej drugiej partii.

Obecne sondaże dotyczą pierwszej tury. W drugiej Nawrocki dostanie dodatkowo głosy wybroców innych kandydatów konserwatywnych.