Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Spl97 napisał(a):

Wiewiórki będą miały rację czy kolejny raz przestrzelą? xD

Nie ma szans, ilość haków jakie ma praktycznie na wszystkich ze swojego obozu gwarantuje mu nietykalność.

Edytowane przez Kris194
Opublikowano

Jak ja lubię czytać takie wywody ignorujące podstawę dlaczego ludzie w ogóle decydują się głosować na wariatów.

"Propaganda". Tak. Ale propaganda jest znikomo skuteczna gdy ludziom naprawdę żyje się dobrze.

Opublikowano

Dudu każdy upokarza, szczególnie ukraiński prezydent-jego pan.

Opublikowano
40 minut temu, Winter napisał(a):

Dudu każdy upokarza, szczególnie ukraiński prezydent-jego pan.

Pamiętam też to upokarzające spotkanie z Bidenem na korytarzu, gdzie Duda za nim lazł, a ten go traktował jak rzep przyczepiony do ogona.

Opublikowano
13 minut temu, Suchy211 napisał(a):

Pamiętam też to upokarzające spotkanie z Bidenem na korytarzu, gdzie Duda za nim lazł, a ten go traktował jak rzep przyczepiony do ogona.

No Dudu taki już jest. Wałęsa to burak, ale to za nim latają :E .

Opublikowano
9 godzin temu, crush napisał(a):

Bo na kokainie da się zarabiać długoterminowo.

Uzytkownik fentanylu dość szybko zamienia się w odpad.

To im Chiny wypłacą odszkodowanie, jeśli klientów zabraknie. W tym wszystkim chodzi oto, żeby zniszczyć społeczeństwo amerykańskie.

Opublikowano
13 godzin temu, Camis napisał(a):

Trump poświęcił rezydentowi raptem kilka minut :rotfl:

Jak dla mnie to dobrze. Im niej Trump poświęca czasu Polsce tum mniejsza szansa, że odpali nam jakiś kolejny pomysł z tyłka. Niech on się lepiej zajmuje kanada i Meksykiem, ew Grenlandią.

Opublikowano

https://www.money.pl/gospodarka/elon-musk-daje-ultimatum-urzednikom-brak-odpowiedzi-traktowany-bedzie-jako-rezygnacja-7128250409401152a.html

Populizm w czystej formie! Byłem wiele lat urzędnikiem państwowym i większej głupoty nie widziałem niż to co zrobił Musk... To tak nie działa, że mają być jakieś "efekty" w ciągu tygodnia... To bardziej żmudna praca na końcu której można obwieścić jakiś sukces... To tak jakby zapytać sportowca albo muzyka co zrobił w ciągu tygodnia. No co zrobił? Wykonał kolejny trening albo ćwiczył nowe piosenki do albumu... Co najlepsze to te agencje, które nic nie robią będą mogły jak to dobrze rozegrają wysłać maile co nie zrobili, a te co naprawdę coś robią, ale chcą uczciwie odpowiedzieć będą zwolnione. Chyba, że Musk chce zrobić efekt presji.

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, hubio napisał(a):

To tak jakby zapytać sportowca albo muzyka co zrobił w ciągu tygodnia. No co zrobił?

Trenował. I tutaj rozpiska treningu, odpoczynku, fizjoterapii, etc.

I o to chodzi. Masz napisać czym realnie się zajmujesz. To jest łatwo weryfikowalne.

Edytowane przez crush
Opublikowano
59 minut temu, hubio napisał(a):

https://www.money.pl/gospodarka/elon-musk-daje-ultimatum-urzednikom-brak-odpowiedzi-traktowany-bedzie-jako-rezygnacja-7128250409401152a.html

Populizm w czystej formie! Byłem wiele lat urzędnikiem państwowym i większej głupoty nie widziałem niż to co zrobił Musk... To tak nie działa, że mają być jakieś "efekty" w ciągu tygodnia... To bardziej żmudna praca na końcu której można obwieścić jakiś sukces... To tak jakby zapytać sportowca albo muzyka co zrobił w ciągu tygodnia. No co zrobił? Wykonał kolejny trening albo ćwiczył nowe piosenki do albumu... Co najlepsze to te agencje, które nic nie robią będą mogły jak to dobrze rozegrają wysłać maile co nie zrobili, a te co naprawdę coś robią, ale chcą uczciwie odpowiedzieć będą zwolnione. Chyba, że Musk chce zrobić efekt presji.

To trochę przypomina te Tuskowe zwolnienia 10% pracowników administracji. Nikt nie wiedział dlaczego taki procent, czemu nie 20% albo 5%. Oczywiście to była tylko akcja pod publiczkę. Problem z Panem Piżmo jest taki, że on to może wdrożyć. Nie wiem jak w USA ale u nas administracja ma od wielu lat problem z pozyskiwianiem dobrych pracowników (przez niskie wynagrodzenia).

Opublikowano

Nawet gdyby mieli 30% to i tak niczego by to nie zmienilo.