Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kyle · Opublikowano
Od czego są okna w pomieszczeniu (by wywietrzyć po wydruku)? Jak ktoś drukuje bardzo rzadko to tylko laserówka, a do częstego wydruku, to atramentówka z napełnianymi pojemnikami. -
Przez Kyle · Opublikowano
... ciekawe jak się ten ujek będzie tłumaczył. Muszę przyznać, że tupet miał niezły. Za coś takiego powinni mu dożywotnio zabrać prawo jazdy + zabór pojazdu (po opłaceniu przez niego naprawy w ASO ... może lepiej przed) + wyrok w zawieszeniu + solidne odszkodowanie dla poszkodowanej. -
Przez nozownikzberlina · Opublikowano
https://www.trojmiasto.pl/biznes/Podatek-cukrowy-pojdzie-mocno-w-gore-n226341.html -
Przez Vulc · Opublikowano
Podobne misje w jedynce były jednak trochę lepiej zrealizowane. Tutaj mamy semi open world i to grze miejscami nie służy. Zgadzam się jednak, to jest dobra gra. Nawet bardzo dobra, jednak w mojej wstępnej ocenie brakuje jej do poprzednika. Stało się dokładnie to co było napisane, wzrósl level przeciwnków. U mnie z drugiego na trzeci. I tak będzie pewnie po każdym rezonancie. Ja na razie ubiłem dopiero mister piecyka, dość prosty był. Mimo wszystko cały czas trzeba uważać, nawet ze zwykłymi mobami, bo potrafią mocno przyj... -
Przez Vulc · Opublikowano
Mamy obecnie "horror week", więc wleciało kilka zaległości. Late Night with the Devil. Ależ perełka. Świetnie zagrany i zrealizowany. Niby nic nowego, nic odkrywczego, ale bardzo dobrze się to ogląda. Kapitalny klimat lat 70. Bezbłędny David Dastmalchian.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi