Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 minut temu, Element Wojny napisał(a):

Nie no serio nie mam pojęcia co gościowi odwaliło, zyskał te swoje 15% na odcięciu się od Pis/PO a teraz kłania się przed Sikorskim? Koleś ewidentnie nie rozumie swojego własnego elektoratu. Braun właśnie zyskuje dodatkowe procenty... 

A dla mnie to pokazuję niedojrzałość elektoratu konfederacji. Po za polityką oni nadal są ludźmi i taki gest jak lekki ukłon przy przywitaniu się to nie koniec świata.

• Confused 1
  • Upvote 8
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, lokiju napisał(a):

A dla mnie to pokazuję niedojrzałość elektoratu konfederacji. Po za polityką oni nadal są ludźmi i taki gest jak lekki ukłon przy przywitaniu się to nie koniec świata.

Gdyby Trzaskowski kłaniał się przed Kaczyńskim i pił z nim razem piwo przy stoliku który miał wywrócić po godzinach to tez byś tak zareagował ?

Edytowane przez voltq
Opublikowano
Teraz, lokiju napisał(a):

W pewnym sensie masz rację. Twardy elektorat jednak czuje się zdradzony, nie widzieliby problemu gdyby wyskoczył na piwo z Nawrockiem, ale Trzask i Sikorski to dla nich za dużo. 

• Like 1
Opublikowano

Ta akcja tylko pokazuje że wykształcenie podstawka plus zawodówka ma swoje podłoże. Poziom mniej wiecej “UUUU Mati, teraz to już mu nie kibicujemy”. Hahah. Piekne Sikorski i Trzask zaorali Memcena. 

• Confused 1
  • Upvote 4
Opublikowano
Teraz, Keller napisał(a):

Nie no pije piwo z wrogiem, który chce molestowania dzieci!!!!!!!!!!!!!!!!!oneone

Kłania się czyli symbol poddaństwa  przed człowiekiem który chciał wysłać Polaków na wojnę , a stolik to miał wywracać a nie się do niego przysiadać 

• Haha 2
Opublikowano
9 minut temu, voltq napisał(a):

Gdyby Trzaskowski kłaniał się przed Kaczyńskim i pił z nim razem piwo przy stoliku który miał wywrócić po godzinach to tez byś tak zareagował ?

Tak

• Confused 1
Opublikowano
7 godzin temu, Henryk Nowak napisał(a):

Wśród znajomych widzę ten sam trend, nie chcieli głosować w II turze a teraz wszyscy idą za Trzaskiem, bo nie chcą oglądać patusiarza w tv przez 5 lat. 

U mnie to samo!, myślałem że ludzie oleją ale po tym szambie co wychodzi od kilku dni elektorat się zmobilizował. Pokazałem kilkunastą osobom ten raport o Nawrockim przyjacielu alfonsów i nazistów, aż zaniemówiły.

Idziemy duża ekipa głosować na Trzaska!.

• Like 2
  • Thanks 1
  • Confused 1
  • Upvote 2
Opublikowano
17 minut temu, Element Wojny napisał(a):

Nie no serio nie mam pojęcia co gościowi odwaliło, zyskał te swoje 15% na odcięciu się od Pis/PO a teraz kłania się przed Sikorskim? Koleś ewidentnie nie rozumie swojego własnego elektoratu. Braun właśnie zyskuje dodatkowe procenty... 

On się przywitał. W geście pogardy miał napluć mu w twarz czy co? Właśnie pokazał, że jest dojrzałym człowiekiem i wie czym jest kultura. Mają rożne poglądy, ale poza polityką mogą ze sobą rozmawiać. Polityka nie powinna dzielić, różnica poglądów nie powinna powodować, że ludzie stają się swoimi wrogami na śmierć i życie. 

Moim zdaniem tylko troglodyci mogą widzieć coś złego w kulturalnym przywitaniu się i wspólnym piwie. 

• Confused 1
  • Upvote 8
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Henryk Nowak napisał(a):

On się przywitał. W geście pogardy miał napluć mu w twarz czy co? Właśnie pokazał, że jest dojrzałym człowiekiem i wie czym jest kultura. Mają rożne poglądy, ale poza polityką mogą ze sobą rozmawiać. Polityka nie powinna dzielić, różnica poglądów nie powinna powodować, że ludzie stają się swoimi wrogami na śmierć i życie. 

Moim zdaniem tylko troglodyci mogą widzieć coś złego w kulturalnym przywitaniu się i wspólnym piwie. 

Tak? To poczytaj komentarze pod postami Sikorskiego i Mentzena, tam się teraz zrobiła większa fala niż po samej debacie xDxD 

Edytowane przez Element Wojny
  • Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Element Wojny napisał(a):

To poczytaj komentarze

Toxic, ale ja widzę światełko w tunelu. Niby prawa strona z niby lewą na piwie, a Bosak flet się napyskowal o trzaskowskim przez 2h w tym czasie 

• Confused 1
Opublikowano
3 minuty temu, Element Wojny napisał(a):

Tak? To poczytaj komentarze pod postami Sikorskiego i Mentzena, tam się teraz zrobiła większa fala niż po samej debacie xDxD 

Oni nie potrafią zrozumieć ze to podobna akcja jak była z imprezą u mazurka