Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
39 minut temu, voltq napisał(a):

Skąd wiadomo że czerpał z tego korzyści?

Znając Karolka jak za 10k kupił mieszkanie warte 100k i jeszcze nawet to 10k "pożyczył" na procent Panu Jerzemu myślę, że bezinteresownie nie załatwiał :) 

39 minut temu, voltq napisał(a):

Jak załatwię ci klienta żebyś zrobił mu remont w domu to też czerpię korzyści?

No tak: załatwianie gościom hotelowym dziewczyn umawiając się z półświatkiem i sutenerami to "prawie" to samo co polecenie osoby zajmującej się remontem.... :rotfl:

• Like 2
  • Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano
21 minut temu, huudyy napisał(a):

Kolejny do mojej kolekcji cytatów. 

Czy ty wiesz na czym polega stręczycielstwo i dlaczego jest zakazane w Polsce? 

A widzisz tą mordkę przy mojej wypowiedzi?

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, hubio napisał(a):

Znając Karolka jak za 10k kupił mieszkanie warte 100k i jeszcze nawet to 10k "pożyczył" na procent Panu Jerzemu myślę, że bezinteresownie nie załatwiał :) 

No tak: załatwianie gościom hotelowym dziewczyn umawiając się z półświatkiem i sutenerami to "prawie" to samo co polecenie osoby zajmującej się remontem.... :rotfl:

Według lewicy i Koalicji obywatelskiej to to samo posługuje się w tej chwili ich językiem 

• Confused 1
Opublikowano
19 minut temu, crush napisał(a):

Dlaczego po 1.5 roku rządów jest to odpalane na tydzień przed 2 turą?

To wychodzi na to, że Tusk również wiedział i nic z tym nie robił?

Dlaczego nie grzmi o tym prokuratura tylko Onet powołując się na świadków którzy może będą zeznawać?

Pewnie z tego samego powodu, dla którego w prokuraturze dalej jest burdel i trzymają chociażby Kujawę i Siemoniaka na czele służb.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
28 minut temu, huudyy napisał(a):

Wąsik, Kamiński, Romanowski, Szopa, Matecki, a to dopiero początek.

Romanowski uciekł a Matecki chodzi sobie po wolności , Kamiński i wąsik są europosłami a szopa nie jest z PiSu 

Faktycznie sukces niesamowity 4 słownie czterech  ludzi przez prawie 2 lata  kiedy można postawić zarzuty prawie wszystkim posłom PiS za głosowania w czasie covid i jawne łamanie konstytucji, no ale wtedy by posłowie KO musieli samych siebie posadzić do więzień bo robili to samo

Sam bodnar jako rzecznik praw obywatelskich wykazał które artykuły zostały złamane i że można spokojnie zarzuty postawić za to

Edytowane przez voltq
  • Confused 1
Opublikowano
29 minut temu, Spl97 napisał(a):

Od samego początku profil Kaczyńskiego prowadzi nie sam Kaczyński, a jego posłuszny idiota Fogiel :E.

Bez jaj. Pokaż jednego polityka z górnej półki, który osobiście prowadzi swoje profile. ;)

Opublikowano
3 minuty temu, Kris194 napisał(a):

Pewnie z tego samego powodu, dla którego w prokuraturze dalej jest burdel i trzymają chociażby Kujawę i Siemoniaka na czele służb.

Aha. Ale pompować na wszelki wypadek można.

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, voltq napisał(a):

Romanowski uciekł a Matecki chodzi sobie po wolności , Kamiński i wąsik są europosłami a szopa nie jest z PiSu

Romanowski uciekł, robota służb, że jego nie upilnował. Matecki chodzi po wolności, gdyż sąd odwalił zwolnienie z aresztu, a jeszcze niewiele brakowało do tego, żeby służby jego nie aresztowały, gdyż miał w garści bilety na samolot do Bukaresztu, żeby dołączyć do Romanowskiego. Kamiński i Wąsik siedzieli w więzieniu, tyle, że 2 tygodnie, Duda ich ułaskawił, bo to jego koledzy, a w "nagrodę" stali się europosłami, gdyż stracili wcześniej mandaty poselskie. Szopa nie jest z PiS-u, lecz z nimi współpracował, a szczególnie z Morawieckim. Też siedział w areszcie, a jeszcze wcześniej spierdzielił przed nieuchronnym zatrzymaniem do Dominikany, będąc święcie przekonanym, że tam jego nie zwiną. Tyle, że z jego przebywania w aresztu wypuścił prokurator (nie wiem który).

• Upvote 2
Opublikowano
1 minutę temu, Spl97 napisał(a):

Romanowski uciekł, robota służb, że jego nie upilnował. Matecki chodzi po wolności, gdyż sąd odwalił zwolnienie z aresztu, a jeszcze niewiele brakowało do tego, żeby służby jego nie aresztowały, gdyż miał w garści bilety na samolot do Bukaresztu, żeby dołączyć do Romanowskiego. Kamiński i Wąsik siedzieli w więzieniu, tyle, że 2 tygodnie, Duda ich ułaskawił, bo to jego koledzy, a w "nagrodę" stali się europosłami, gdyż stracili wcześniej mandaty poselskie. Szopa nie jest z PiS-u, lecz z nimi współpracował, a szczególnie z Morawieckim. Też siedział w areszcie, a jeszcze wcześniej spierdzielił przed nieuchronnym zatrzymaniem do Dominikany, będąc święcie przekonanym, że tam jego nie zwiną. Tyle, że z jego przebywania w aresztu wypuścił prokurator (nie wiem który).

Czyli słabo to idzie , jest możliwość na podstawie tego co przygotował Adam bodnar jeszcze jako rzecznik praw obywatelskich postawić zarzuty prawie wszystkim posłom PiS poprzedniej kadencji i części rządu PiS za akcję w czasie covid , wtedy też by trzeba było postawić zarzuty posłom KO ale to chyba dobrze że własne szeregi zostały by oczyszczone?

Opublikowano
32 minuty temu, voltq napisał(a):

Według lewicy i Koalicji obywatelskiej to to samo posługuje się w tej chwili ich językiem 

Nie wiem jak wg Lewicy i KO, ale wg. KK na pewno czerpanie korzyści majątkowych z załatwiana remontów nie jest czynem zabronionym tak jak czerpania korzyści z nierządu :) 

Opublikowano
44 minuty temu, Umpero napisał(a):

A widzisz tą mordkę przy mojej wypowiedzi?

widzę, dalej mnie brzydzi taki żart, coś jak żarty seksistowskie czy antysemickie. Z tego się wyrasta.

53 minuty temu, Spl97 napisał(a):

Jestem w zasadzie już przekonany, jeśli Nawrocki przegra te wybory, to zostanie za niedługo wykopany ze stołka prezesa IPN-u i wymiar sprawiedliwości za niego się weźmie.

oby.

• Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano
2 minuty temu, Voodoo2 napisał(a):

bo kurs w bukach nawet nie drgnął i Nawrocki dalej jest faworytem. 

Buki czasem potrafią się pomylić. Czasem faworyt buków dostaje łomot od underdoga, wbrew przekonaniu buka.

• Confused 1
Opublikowano

Będzie mocniej, już dziś dogrywka o 20 %-), a mocniejsze materiały zostały na następne dni. 

Cytat

Ja się dziwię, że nikt nie podnosi jednej sprawy głośno - nie wiadomo jakie jeszcze trupy w szafie ma Nawrocki (bo to że ma, to na pewno) i jakie obce służby o nich wiedzą. Bo może być tak, że będziemy mieć prezydenta szantażowanego przez obce mocarstwa, a to będzie bardzo niebezpieczna sytuacja dla Polski.

https://www.skyscrapercity.com/threads/polityka-a-po-debacie-chodziliśmy-na-piwo.2410635/post-193368677

• Upvote 1