Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, SM_M4E5TRO napisał(a):

Jak za 2 dni jakieś tuskowe media wyplują info:

BREAKING NEWS

Karol Nawrocki wyslal sierotke karła w załogowej misji na ksiezyc rakieta z butelki po wodzie.

To tutaj wszyscy będą pierwsi bić pianę. Inteligenci.

Jeszcze wczoraj mialem ambiwalentne myśli na temat tego wszystkiego, ale to już się naprawdę kuriozalne robi. Wiecznie jakieś cosie wyssane z palca. Żadnych konkretów. Niedługo będą szły newsy, żę prezes IPN-u napada z kałasznikowem na największe Warszawskie kluby i odbija dzielnie po dzielni z panowania Trzaskowskiego

Cyrk. Większość osób łyka wszystko jak pelikany. Ciekawe czy celowo czy niechcący ;)

Te oskarżenia mają lepsze podstawy niż to całe kłamliwe gówno, które prawica piszę o Trzaskowskim czy nawet Tusku. No, ale reality check to za dużo dla prawicy.

• Upvote 12
Opublikowano
4 minuty temu, SM_M4E5TRO napisał(a):

Cyrk. Większość osób łyka wszystko jak pelikany. Ciekawe czy celowo czy niechcący ;)

No jak widać Nawrocki nie chce z jakiegoś powodu złożyć pozwu w trybie wyborczym. Ciekawe dlaczego... ;)

A dziennikarze wręcz do tego zachęcają.

• Like 1
  • Upvote 3
Opublikowano
4 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

Te oskarżenia mają lepsze podstawy niż to całe kłamliwe gówno, które prawica piszę o Trzaskowskim czy nawet Tusku. No, ale reality check to za dużo dla prawicy.

I znowu odbijanie piłeczki. Nie powiedziałem słowa o trzaskowskim

Póki co, potwierdzone zostało jedynie to, że chodził na ustawki i bierze nikotyne pod język

Cała reszta to domysły. Chyba nie muszę mówić, czym jest domniemanie niewinności.

• Like 2
  • Haha 1
Opublikowano

Ładnie Bielan został wyjaśniony przez Mentzena. Mam wrażenie, że oni tam robią wszystko by Nawrocki przegrał. Sam Mentzen przyznał, że Pis się tak zachowuje jakby Konfederacja miała być tylko ich przystawką. 

• Upvote 2
Opublikowano (edytowane)
38 minut temu, voltq napisał(a):

ale będzie memow i shortow po tym spotkaniu Sikorskiego u Stanowskiego , teraz Sikorski opowiadał o sprzedawaniu wiz przez PIS  powiedział ze cytuje "podwyższył ceny wiz" i już nie kupują hahahhaha

Ze donald tusk wygrał wybory w 2003 roku :D 

Sikorski właśnie przyznał ze jak rząd koalicji obywatelskiej cos robi to Unia Europejska żyruje w ciemno ale jak cos zrobił PIS to przygląda się temu podejrzliwie i raczej odrzuca bo to PIS :D

Ale ty jesteś ograniczony intelektualnie, aż razi to jaki jesteś niekumaty w tym hahaha, hehhehe i rozdawaniem emotek confused. Nie wiem czy ty pare groszy masz za każdy post, ale nawet jeśli nie to aż się cieszę że nie jestem tak absurdalnie ograniczony :) 

Żeby nie było, że bez argumentów, to wspomniał Sikorski że zachód grał trochę nutami ze względu na kolonializm, ale też przyznał Stanowskiemu poniekąd racji, że troszkę było w tym hipokryzji. Dopiero przyznali rację rządowi który wygrał z populizmem, że mają racje, a co by nie przeszło za PiS ;). Nic nie jest biało czarne, ale w twoim świecie i pewno niektórych takie niestety jest. A zwłaszcza za parę groszy czy z czystej głupoty.

Edytowane przez jameshook93
  • Upvote 6
Opublikowano
Godzinę temu, Zdzisiu napisał(a):

Sądzę że ten typ jest śmiertelnie niebezpieczny dla całego kraju i trzeba go powstrzymać nawet jeśli metoda ma polegać na posadzeniu Nawrockiego na fotelu prezydenta. 

Tusk jest śmiertelnie niebezpieczny dla całego kraju??? Co on ci takiego strasznego zrobił przez już teraz, łącznie te prawie 10 lat rządzenia, że uważasz go za śmiertelne niebezpieczeństwo dla Polski?

• Upvote 1
Opublikowano
17 minut temu, SM_M4E5TRO napisał(a):

I znowu odbijanie piłeczki. Nie powiedziałem słowa o trzaskowskim

Póki co, potwierdzone zostało jedynie to, że chodził na ustawki i bierze nikotyne pod język

Cała reszta to domysły. Chyba nie muszę mówić, czym jest domniemanie niewinności.

Domniemanie niewinności obowiązuje w procesie karnym, a nie w życiu politycznym. 

• Like 1
  • Upvote 2
Opublikowano (edytowane)

Tak @voltq hordy islamistów będą cię atakować jak tylko wygra Trzasku :) Myślałem, że bardziej ogarniasz narzucanie tematów zastępczych :) 

Prawda jest taka, że PiS wystawił najgorszego z możliwych do wyobrażenia kandydatów więc TV Republika, Rydzyk i inni dają odgrzewanego kotleta. Niemal przy każdej okazji kiedy są wybory straszą tymi imigrantami, a przecież KO rządzi już 1,5 roku i jakby chciała już by powpuszczała te hordy, a tymczasem... to Tusk zawiesił prawo do azylu :) Nie wiem czy jeszcze w jakimś kraju UE jest zawieszone.

Edytowane przez hubio
  • Confused 1
  • Upvote 3
Opublikowano
57 minut temu, voltq napisał(a):

ale będzie memow i shortow po tym spotkaniu Sikorskiego u Stanowskiego , teraz Sikorski opowiadał o sprzedawaniu wiz przez PIS  powiedział ze cytuje "podwyższył ceny wiz" i już nie kupują hahahhaha

Ze donald tusk wygrał wybory w 2003 roku :D 

Sikorski właśnie przyznał ze jak rząd koalicji obywatelskiej cos robi to Unia Europejska żyruje w ciemno ale jak cos zrobił PIS to przygląda się temu podejrzliwie i raczej odrzuca bo to PIS :D

Dla ciebie Pan Sikorski.

• Like 2
  • Haha 1
  • Confused 1
Opublikowano
16 minut temu, voltq napisał(a):

To nas czeka po wygranej Rafała Trzaskowskiego , naprawdę tego chcecie? tak bardzo nienawidzicie swoich pobratymców

2 godziny temu wrzucałeś filmik w którym gość postawił tezę, że bez względu na wybor kandytada  tego nie unikniemy, czemu wytypowałeś teraz Trzaskowskiego?

1 godzinę temu, voltq napisał(a):

Opublikowano
2 godziny temu, ODIN85 napisał(a):

A na Rafała kiedy coś wypłynie:hmm:

Kilka lat prześwietlony i wszystko co powychodziło, to było już 5 lat temu i przez ten czas wszystkim to się znudziło.

Moim celem jest zablokowanie KO i Tuska przed przejęciem pełnej władzy. Reszta ma pomniejsze znaczenie.

Twoim i wszystkich konfiarzy celem to pokazanie swoimi decyzjami, że nie jesteście ani za KO, ani za PiS, nie słuchając waszych idoli pokroju Bosaka, Zajączkowskiej, Berkowicza, Wiplera itp. Głosując na Nawrockiego pokazujesz, że wolisz PiS. Gdybym był na waszym miejscu byłbym wyborcą Konfy, to ja bym po prostu zrobił absencję na II turę albo poszedłbym w celu oddania głosu nieważnego.

A tak, to swoją decyzją 5 lat temu, kiedy niestety się przyłączyłem do waszej akcji #mimowszystkoduda, oddając swój głos na Dudę, gdzie po czasie uważam, że to był błąd, teraz ten błąd naprawię, oddając tym razem głos na Trzaskowskiego. Nie trawię w ogóle tego Rafała, ale dziś wiem, że to jest decyzja lepsza niż głos dla Nawrockiego, który po analizie jego "wyczynów" jest gościem zdecydowanie nie do przyjęcia na ten urząd jakim jest Prezydent RP. Macie przede wszystkim takie myślenie, że najwidoczniej jeszcze Duda nie wystarczająco ośmieszył ten ważny urząd, skoro większość konfiarzy zamierza oddać głos na gościa, który na bank ośmieszy urząd Prezydenta RP jeszcze bardziej od Dudy. Patrząc na Trzaskowskiego, przynajmniej wiem, że jako potencjalny Prezydent RP gorszy od Dudy nie będzie.

Godzinę temu, Kris194 napisał(a):

Gdzie bydło tam pis 🤮

A tych niezbyt lotnych typów zapewne przysłał Wipler :E.

Tylko po to żeby nie oddać całej władzy Tuskowi. Sądzę że ten typ jest śmiertelnie niebezpieczny dla całego kraju i trzeba go powstrzymać nawet jeśli metoda ma polegać na posadzeniu Nawrockiego na fotelu prezydenta. 

Czas pokazał, że śmiertelnym niebezpieczeństwem dla całego kraju nie jest KO i Tusk, a tak naprawdę Kaczyński i cały PiS.

56 minut temu, voltq napisał(a):

Czyli Polska nawet jak Rosja ją zaatakuje to nikt nam nie pomoże , to już wiadomo co będzie jak wygra Rafał

Nie, wiadomo co będzie, jak wygra Karol. Wtedy Rosja na całego do Polski się przylgnie.

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
Godzinę temu, wamak napisał(a):

Tylko pytanie: jeśli nie Tusk, to kto miałby być premierem? Kosiniak-Kamysz?

Nawet, jeśli Tusk nie obejmowałby teki premiera bądź przestałby być premierem, w jego miejsce jako premier wchodzi kto inny, to i tak najprawdopodobniej zrobiłby to samo, co od lat robi Kaczyński, gdy jest przy władzy, czyli rządziłby z tylnego fotela.

Opublikowano

Chciałem tylko zauważyć że dalej wdajecie się w pyskówki z trollujacym Was voltq.

W kilka tygodni poleciało, myślę zę w znacznej mierze przez to, przez to z forum kilka dużych tematów. Spodziewacie się że w tym skończy się inaczej czy co?

• Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano
17 minut temu, Voodoo2 napisał(a):

2 godziny temu wrzucałeś filmik w którym gość postawił tezę, że bez względu na wybor kandytada  tego nie unikniemy, czemu wytypowałeś teraz Trzaskowskiego?

Tutaj prawie wszyscy będą głosować na Trzaskowskiego to jaki jest sens pytać o Nawrockiego ?

Opublikowano
9 minut temu, voltq napisał(a):

Tutaj prawie wszyscy będą głosować na Trzaskowskiego to jaki jest sens pytać o Nawrockiego ?

No ale są dwie opcje - Nawrocki albo Trzaskowski, skoro WYBÓR jest bez znaczenia to czemu wymieniłeś tylko nazwisko tego drugiego?  Czy to nie jest manipulacja i stronniczośc o którą mnie m.in w sobotę oskarżyłeś? Bo jak dla mnie to przekaz poziomem Republika.

Opublikowano
16 minut temu, Badalamann napisał(a):

Chciałem tylko zauważyć że dalej wdajecie się w pyskówki z trollujacym Was voltq.

W kilka tygodni poleciało, myślę zę w znacznej mierze przez to, przez to z forum kilka dużych tematów. Spodziewacie się że w tym skończy się inaczej czy co?

Nie, nie, nie. Trolluję to czasem ja.

On pisze z serca.

• Like 1
  • Haha 2
  • Upvote 1
Opublikowano

Sikorskiego zagiął właśnie gość który dzwonil w sprawie paktu migracyjnego i Sikorski przyznał ze prawo unijne jest wyżej niż polskie i będziemy musieli przyjąć pakt migracyjny

13 minut temu, Voodoo2 napisał(a):

No ale są dwie opcje - Nawrocki albo Trzaskowski, skoro WYBÓR jest bez znaczenia to czemu wymieniłeś tylko nazwisko tego drugiego?  Czy to nie jest manipulacja i stronniczośc o którą mnie m.in w sobotę oskarżyłeś? Bo jak dla mnie to przekaz poziomem Republika.

skoro prowadzę dyskusje z ludźmi którzy będą głosować na Trzaskowskiego lub są neutralni to po co wspominać Nawrockiego ?

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, wamak napisał(a):

Dziś oglądałem ten wywiad z Tuskiem na Polsacie i utwierdzam się w przekonaniu, że on myśli coraz wolniej i się zacina. To jest mój zarzut do Tuska.

Gdybyś miał w głowie tyle informacji niejawnych co Tusk to też byś uważał co mówisz i "wolno myślał". Naprawdę Ci się wydaje, że nie dostał info z ABW jak już publicznie się mówi o tym, że te o wszystkim wiedziało?

A i przy okazji, Jacek Murański w rozmowie z TVP Info powiedział wprost, że jest w stanie składać w sądzie zeznania pod przysięgą.

Edytowane przez Kris194
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Teraz będą shorty  Sikorski stwierdził ze Niemcy nam krzywdy żadnej nie zrobili po 1 września 1939 roku tylko zyskaliśmy 20% terytorium Niemiec i ze my zyskaliśmy na tej wojnie  

Sikorski bredzi ze Ukraińcy którzy przebywają legalnie nie maja prawa do zasiłku dla bezrobotnych no mistrz...

Edytowane przez voltq