huudyy 3 106 Opublikowano 27 Maja 2025 Opublikowano 27 Maja 2025 2 minuty temu, SM_M4E5TRO napisał(a): A no tak, bo o trzaskowskim mowic zle to niedobra jest w dalszym ciągu nie odpowiedziałeś na zarzut, co zapewne tylko potwierdza tą teorię. 1 1
GordonLameman 9 185 Opublikowano 27 Maja 2025 Opublikowano 27 Maja 2025 6 minut temu, SM_M4E5TRO napisał(a): ANI RAZU tutaj nie stwierdzilem ze Nawrocki to dobry kandydat i nalezy mu sie prezydentura No, dokładnie to napisałem Ani razu nie byłeś w stanie napisać, że Nawrocki to patus i nie powinien zostać prezydentem. Napiszesz to? Czy jesteś politycznym betonem? 1
SM_M4E5TRO 528 Opublikowano 27 Maja 2025 Opublikowano 27 Maja 2025 Teraz, GordonLameman napisał(a): No, dokładnie to napisałem Ani razu nie byłeś w stanie napisać, że Nawrocki to patus i nie powinien zostać prezydentem. Napiszesz to? Czy jesteś politycznym betonem? Nawrocki to patus i nie nadaje sie na prezydenta. Juz? Teraz jestem tak fajny jak wy?
Element Wojny 4 827 Opublikowano 27 Maja 2025 Opublikowano 27 Maja 2025 4 minuty temu, SM_M4E5TRO napisał(a): ANI RAZU tutaj nie stwierdzilem ze Nawrocki to dobry kandydat i nalezy mu sie prezydentura Ale powscy fanatycy wkladaja mi te slowa do ust za kazdym razem jak nie powielam tuskowej propagandy nad ktora tutaj wszyscy sobie tak ochoczo konia trzepią Propagandy bez zadnego potwierdzenia. Nawet guru tusk wczoraj nie wiedzial co ma na ten temat powiedziec Niezle odklejki tu są generalnie Obranie strony - lub jej brak - wiaze sie z konsekwencjami. Tez dobrze wiedzialem ze wchodze na mine, ladujac sie w ten temat. Doslownie wczoraj napisalem, ze Nawrocki to tepy buc. I nawet namawialem glosujacego na Nawrockiego "zaglosuje bo nie lubie Tuska", by tego nie robiI. I mnie lajkuja. Ale potem napisalem ze Tusk sie osmieszyl w wywiadzie, i mnie ignoruja. Spoko, nie widze problemu To jest dosc proste - kto nie jest z nami, jest przeciwko nam. Tak niestety wyglada polityka w Polsce obecnie, do tego wlasnie doprowadzil POPiS. Stac nas na cos lepszego. 1 2
Spl97 1 299 Opublikowano 27 Maja 2025 Autor Opublikowano 27 Maja 2025 28 minut temu, Kris194 napisał(a): Jak głupim trzeba być żeby wysyłać ofertę do nieistniejącego oficjalnie podmiotu? Co do niegospodarności w zarządzanym przez Batyra w IPN-ie, to aż się chce zadać pytanie do Banasia i jego ekipy, dlaczego dowiadujemy się dopiero teraz? Jeszcze pełen raport kontroli w IPN chcieliście podać do wiadomości publicznej po wyborach?
GordonLameman 9 185 Opublikowano 27 Maja 2025 Opublikowano 27 Maja 2025 3 minuty temu, SM_M4E5TRO napisał(a): A no tak, bo o trzaskowskim mowic zle to niedobra jest Wy juz naprawde nie macie o co sie przywalic Można mówić o Trzaskowskim źle. Ba, za złe rzeczy należy krytykować każdego. Ale np. ja spokojnie skrytykuję Trzaskowskiego. Za to jakim lelum polelum jest. Że przymilał się do prawicy przez ostatnie miesiące. Za to, że nie potrafi się chocby na chwilę odciąć od partii i za błędy popełnione podczas debat. Ale Ty tylko atakujesz Trzaskowskiego. Nie skrytykowałeś Nawrockiego nigdzie Tak jak beton KO nie skrytykuje Trzaskowskiego. Masz, zrobiłem ilustrację: 2 minuty temu, SM_M4E5TRO napisał(a): Nawrocki to patus i nie nadaje sie na prezydenta. Juz? Teraz jestem tak fajny jak wy? I tak na niego zagłosujesz 1 4
SM_M4E5TRO 528 Opublikowano 27 Maja 2025 Opublikowano 27 Maja 2025 1 minutę temu, GordonLameman napisał(a): Można mówić o Trzaskowskim źle. Ba, za złe rzeczy należy krytykować każdego. Ale np. ja spokojnie skrytykuję Trzaskowskiego. Za to jakim lelum polelum jest. Że przymilał się do prawicy przez ostatnie miesiące. Za to, że nie potrafi się chocby na chwilę odciąć od partii i za błędy popełnione podczas debat. Ale Ty tylko atakujesz Trzaskowskiego. Nie skrytykowałeś Nawrockiego nigdzie Tak jak beton KO nie skrytykuje Trzaskowskiego. Masz, zrobiłem ilustrację: I tak na niego zagłosujesz Podaj mi te posty w ktorych atakuje trzaskowskiego Zamieniam sie w sluch 1
Spl97 1 299 Opublikowano 27 Maja 2025 Autor Opublikowano 27 Maja 2025 4 minuty temu, MaxaM napisał(a): Na jednej z debat w Republice także nie mógł się powstrzymać od zażycia publicznie czegoś z nikotyną. Choć było to ewidentnie widać, to o tym jeszcze nikt nie mówił, dopiero, jak ten temat zaczął się nieść po piątkowej, ostatniej debacie, to pojawia się co raz więcej nagrań z zażywania publicznie tych woreczków na dziąsło.
Kris194 4 848 Opublikowano 27 Maja 2025 Opublikowano 27 Maja 2025 (edytowane) "A kiedy szanownemu redaktorowi nie pasuje narracja, pyta czy służby nie doniosły Tuskowi o tym, że informacje na temat Nawrockiego są prawdą. Tusk mówi jasno, że nie chce angażować aparatu państwa, bo nie byłoby to fair." Taka "drobna" różnica między jedną a drugą stroną. Edytowane 27 Maja 2025 przez Kris194 6
GordonLameman 9 185 Opublikowano 27 Maja 2025 Opublikowano 27 Maja 2025 7 minut temu, SM_M4E5TRO napisał(a): Podaj mi te posty w ktorych atakuje trzaskowskiego Zamieniam sie w sluch Dalej mi się cofać nie chce: "tuskowy wycieracz mordy bez kręgosłupa moralnego" To nie atak? 6
Element Wojny 4 827 Opublikowano 27 Maja 2025 Opublikowano 27 Maja 2025 Moim skromnym zdaniem, Tusk w tym momencie tym co robi jedynie szkodzi Trzaskowskiemu. Ktos moze mu zarzucic ze jest nieszczery, ale jest bardzo dobrym mowca, o wiele lepszym od Donalda, w debacie z Mentzenem wypadl dobrze i znacznie lepiej od Nawrockiego (co podkreslilem w porownaniu sprzed kilku dni), marsz wypadl dobrze i bez dziwnych motywow w porownaniu do marszu PiSu. Moim zdaniem w ostatnich dniach zyskal w oczach calkiem sporej grupy ludzi. I nagle wkracza Donald, i przypuszcza atak ze wszystkich stron. A potem idzie do Polsatu, i zapytany jąka się przy co drugim pytaniu, a potem jeszcze wyskakuje z jakimś skompromitowanym patusem jako świadkiem. Serio? Jedyne co zrobił, to znowu podkręcił nastroje, znowu pokazał tą nienawistną stronę koalicji, kiedy Rafał zbudował znacznie bardziej pozytywny przekaz. To Rafałowi zdecydowanie nie pomaga.
SM_M4E5TRO 528 Opublikowano 27 Maja 2025 Opublikowano 27 Maja 2025 (edytowane) 9 minut temu, GordonLameman napisał(a): Dalej mi się cofać nie chce: "tuskowy wycieracz mordy bez kręgosłupa moralnego" To nie atak? Ok, znalazles jeden. Bo te powyzej to darujmy sobie. To bardziej krytyka odklejencow tutaj niz trzaskowskiego Ze snusem to hipoteza o tym ze wzial to celowo ktora zostala juz obalona. Chyba raczej dotyczaca nawrockiego A nie jest tuskowym wycieraczem mordy? Rozumiem teraz ze to nie dopomyslenia ze moglem tak napisac na rafałka Cos jeszcze? Jakies straszne slowa krytyki z mojej strony na waszego ulubienca? Edytowane 27 Maja 2025 przez SM_M4E5TRO
GordonLameman 9 185 Opublikowano 27 Maja 2025 Opublikowano 27 Maja 2025 4 minuty temu, SM_M4E5TRO napisał(a): Ok, znalazles jeden. Bo te powyzej to darujmy sobie. To bardziej krytyka odklejencow tutaj niz trzaskowskiego Wciąż uważasz, że Nawrocki to lepszy kandydat niż Trzask? 4 minuty temu, SM_M4E5TRO napisał(a): Ze snusem to hipoteza o tym ze wzial to celowo ktora zostala juz obalona Była bardzo głupia już w momencie gdy ją napisałeś. 4 minuty temu, SM_M4E5TRO napisał(a): A nie jest tuskowym wycieraczem mordy? Rozumiem teraz ze to nie dopomyslenia ze moglem tak napisac na rafałka Jest to niemerytoryczny atak 4 minuty temu, SM_M4E5TRO napisał(a): Cos jeszcze? Jakies straszne slowa krytyki z mojej strony na waszego ulubienca? Jak pisałem - więcej mi się nei chce cofać. Ale nie kłam, że nie atakujesz Trzaskowskiego, bo jesteś w tym równie wiarygodny jak Camis oświadczający nagle, że zagłosuje na Nawrockiego 2
Kris194 4 848 Opublikowano 27 Maja 2025 Opublikowano 27 Maja 2025 10 minut temu, Element Wojny napisał(a): I nagle wkracza Donald, i przypuszcza atak ze wszystkich stron. A potem idzie do Polsatu, i zapytany jąka się przy co drugim pytaniu, a potem jeszcze wyskakuje z jakimś skompromitowanym patusem jako świadkiem. Owszem, to nie była najlepsza decyzja ale znowu, dlaczego nie ma pozwu w trybie wyborczym? 1
SM_M4E5TRO 528 Opublikowano 27 Maja 2025 Opublikowano 27 Maja 2025 (edytowane) 9 minut temu, GordonLameman napisał(a): Wciąż uważasz, że Nawrocki to lepszy kandydat niż Trzask? Była bardzo głupia już w momencie gdy ją napisałeś. Jest to niemerytoryczny atak Jak pisałem - więcej mi się nei chce cofać. Ale nie kłam, że nie atakujesz Trzaskowskiego, bo jesteś w tym równie wiarygodny jak Camis oświadczający nagle, że zagłosuje na Nawrockiego 1. Nie. Idac na glosowanie moge sobie rzucic monetą 2. Byla tak samo madra jak to co tutaj wszyscy wypisuja od x czasu. Nie byl tez taki scenariusz niemozliwy. 3. Skoro zarzucasz mi klamstwo to poprosze o dowody Bo jedyne co tutaj do tej pory glownie krytykuje to odklejenstwo calego towarzystwa. I to wystarczylo zebym przez wszystkich byl dumnie nazwany pisiorem i jeszcze kilka innych przytyk by sie znalazlo Edytowane 27 Maja 2025 przez SM_M4E5TRO 1
Spl97 1 299 Opublikowano 27 Maja 2025 Autor Opublikowano 27 Maja 2025 3 minuty temu, Kris194 napisał(a): Owszem, to nie była najlepsza decyzja ale znowu, dlaczego nie ma pozwu w trybie wyborczym? Przyczyna braku pozwu w trybie wyborczym jest bardzo prosta. Przegrałby ten proces na podstawie dowodów, a onet i inni twierdzą, że dowody oraz rozmowy ze świadkami są prawdziwe i przekaz poszedłby w świat szeroki, co potencjalnie Nawrockiemu może jeszcze bardziej zaszkodzić niż brak takowego pozwu. 3
Kris194 4 848 Opublikowano 27 Maja 2025 Opublikowano 27 Maja 2025 Krótką pamięć mają ci niektórzy "eksperci" 1 4
skypan 1 829 Opublikowano 27 Maja 2025 Opublikowano 27 Maja 2025 Karol Nawrocki chce pozwac onet. Dlaczego nie wybral tryby wyborczego ? - klik
Element Wojny 4 827 Opublikowano 27 Maja 2025 Opublikowano 27 Maja 2025 7 minut temu, Kris194 napisał(a): Owszem, to nie była najlepsza decyzja ale znowu, dlaczego nie ma pozwu w trybie wyborczym? Nie jestem prawnikiem, ale jest dyskusja czy ta sprawa moze byc w ogole zalatwiona w trybie wyborczym, czy zostanie odrzucona z przyczyn formalnych. Wiadomo ze takie odrzucenie zostaloby wykorzystane w kampanii jako argument przeciwko Nawrockiemu. Jesli z punktu widzenia prawa na 100% nie zostanie odrzucone z przyczyn formalnych, to zgadzam sie, w takim trybie pozew powinien zostac zlozony. 1
GordonLameman 9 185 Opublikowano 27 Maja 2025 Opublikowano 27 Maja 2025 7 minut temu, SM_M4E5TRO napisał(a): 1. Nie. Idac na glosowanie moge sobie rzucic monetą 2. Byla tak samo madra jak to co tutaj wszyscy wypisuja od x czasu. Nie byl tez taki scenariusz niemozliwy. 3. Skoro zarzucasz mi klamstwo to poprosze o dowody Bo jedyne co tutaj do tej pory glownie krytykuje to odklejenstwo calego towarzystwa. I to wystarczylo zebym przez wszystkich byl dumnie nazwany pisiorem i jeszcze kilka innych przytyk by sie znalazlo 1. No widzisz, a wcześniej pisałeś odwrotnie. 2. Nie, nie była. Nawet Stano to wyśmiał. 3. To Ty przedstaw dowody na to, że jest to prawda. Tak to działa w normalnym dyskursie. Wyzywasz od Tuskobetonów, powtarzasz pisowskie kłamstwa, wymyślasz bzdurną narrację o genialnych posunięciach ze snusem to nie dziw się, że mają Cię za Pis-beton. 7
Kris194 4 848 Opublikowano 27 Maja 2025 Opublikowano 27 Maja 2025 Mogła nic nie pisać ale nie, to by było za dużo 2
SM_M4E5TRO 528 Opublikowano 27 Maja 2025 Opublikowano 27 Maja 2025 1 minutę temu, GordonLameman napisał(a): 1. No widzisz, a wcześniej pisałeś odwrotnie. 2. Nie, nie była. Nawet Stano to wyśmiał. 3. To Ty przedstaw dowody na to, że jest to prawda. Tak to działa w normalnym dyskursie. Wyzywasz od Tuskobetonów, powtarzasz pisowskie kłamstwa, wymyślasz bzdurną narrację o genialnych posunięciach ze snusem to nie dziw się, że mają Cię za Pis-beton. Wyzywam od tuskobetonow bo jestem o wszystko co nie jest lizaniem dupy rafałka nazywant pisobetonem. Tylko tuskobeton tak robi Powtarzacie tuskowe klamstwa, uznajac je za pewniki Co w tym byloby genialnego? Zwykla zagrywka dla kogos kto choc troche potrafi kombinowac
GordonLameman 9 185 Opublikowano 27 Maja 2025 Opublikowano 27 Maja 2025 (edytowane) 2 minuty temu, SM_M4E5TRO napisał(a): Wyzywam od tuskobetonow bo jestem o wszystko co nie jest lizaniem dupy rafałka nazywant pisobetonem. Tylko tuskobeton tak robi Powtarzacie tuskowe klamstwa, uznajac je za pewniki Co w tym byloby genialnego? Zwykla zagrywka dla kogos kto choc troche potrafi kombinowac O, i pominął kwestię pokazania dowodów na swoje twierdzenia. Właśnie dlatego te "twierdzenia" to tak naprawdę puste ataki. Q.E.D. Edytowane 27 Maja 2025 przez GordonLameman 2
Paarthurnax 475 Opublikowano 27 Maja 2025 Opublikowano 27 Maja 2025 4 minuty temu, Kris194 napisał(a): Mogła nic nie pisać ale nie, to by było za dużo samozaoranie... 1
Rekomendowane odpowiedzi