Voodoo2 964 Opublikowano 27 Maja 2025 Opublikowano 27 Maja 2025 (edytowane) Buki zrobiły korektę na kursach, obecnie jest taki sam na Nawrockiego i Trzaskowskiego - taka ciekawostka Edytowane 27 Maja 2025 przez Voodoo2
Kris194 4 848 Opublikowano 27 Maja 2025 Opublikowano 27 Maja 2025 16 minut temu, MaxaM napisał(a): @Camis Polska lista Epsteina? Ciekawe, czy żona pochwalała Pytania gdzie, kiedy i jak Karol poznał Martę stają się coraz bardziej zasadne...
crush 3 575 Opublikowano 27 Maja 2025 Opublikowano 27 Maja 2025 Jak chcecie wsadzać 18-19 latków za kontakty z 16-17tkami to 1/4 kraju do zamknięcia. W USA to bliżej 1/2. 1 2
Spl97 1 299 Opublikowano 27 Maja 2025 Autor Opublikowano 27 Maja 2025 51 minut temu, hubio napisał(a): A ja akurat uważam, ze słusznie. Po weekendzie Trzasku ma przewagę i nie musi jechać do bastionu gdzie wszyscy będą przeciwko niemu. Niech sobie Nawrocki sam gada z karolkiem. Będzie mógł do woli wciągać snusy. Ja właśnie się bałem, żeby Trzasku tam nie jechał. Otóż nie do końca słusznie, nie pojawiając się na tej ustawce PiS-iory wraz z szczujnią będą grzać na maxa, że Trzaskowski tchórz. A Trzaskowski teraz nie ma przewagi, gdzie nie oglądam to wychodzi okolice remisu, więc uważam, że jest 50/50 tak naprawdę, gdzie jeszcze tydzień temu Nawrocki jakby miał lekką przewagę, po tym, jak się później okazało, że cała prawica była niedoszacowana, a wybory koalicji rządzącej się zdemobilizowali (aż ~2 mln mniej tych wyborców poszło w I turze głosować w porównaniu do wyborów z 2023 r.). 22 minuty temu, Element Wojny napisał(a): Idzie tak jak sądziłem - Bosak za Nawrockim, Korwin za Nawrockim, Wipler za Nawrockim. Ziobro zdziwienia po tych postaciach, oni są bliżej PiS-u. 19 minut temu, Kris194 napisał(a): Już ponoć nie, jeden głośny temat z poświadczeniami dla alfonsa wystarczy. Prawdopodobnie się chwilowo wstrzymują, żeby nie przegrzać tematu.
Element Wojny 4 827 Opublikowano 27 Maja 2025 Opublikowano 27 Maja 2025 8 minut temu, Spl97 napisał(a): Prawdopodobnie się chwilowo wstrzymują, żeby nie przegrzać tematu. Temat już jest przegrzany, pora na krótką przerwę i więcej Rafała a mniej Donalda. 1
Henryk Nowak 1 929 Opublikowano 27 Maja 2025 Opublikowano 27 Maja 2025 15 minut temu, crush napisał(a): Jak chcecie wsadzać 18-19 latków za kontakty z 16-17tkami to 1/4 kraju do zamknięcia. W USA to bliżej 1/2. Wątpię, celibat jest tam coraz bardziej popularny. https://news.iu.edu/live/news/26924-nearly-1-in-3-young-men-in-the-us-report-having-no 1
crush 3 575 Opublikowano 27 Maja 2025 Opublikowano 27 Maja 2025 1 minutę temu, Henryk Nowak napisał(a): Wątpię, celibat jest tam coraz bardziej popularny. https://news.iu.edu/live/news/26924-nearly-1-in-3-young-men-in-the-us-report-having-no No ja mówię również o czepianiu się wstecz, jak u Nawrockiego. 1
Kris194 4 848 Opublikowano 27 Maja 2025 Opublikowano 27 Maja 2025 9 minut temu, crush napisał(a): Jak chcecie wsadzać 18-19 latków za kontakty z 16-17tkami to 1/4 kraju do zamknięcia. W USA to bliżej 1/2. Karol do 2007 pracował w Hotelu Grand i wiadomo czym się trudnił czyli jak odchodził miał 24 lata. Ile pracował Karol w Grand Hotelu i jak poznał Martę? Tak dużo pytań, tak mało odpowiedzi. 1
hwdp43 1 832 Opublikowano 27 Maja 2025 Opublikowano 27 Maja 2025 (edytowane) 45 minut temu, Voodoo2 napisał(a): Pierwsze dziecko nie jest Nawrockiego Widzialem gdzies jakiegos mema czy cos ze to podobno jego syn ktorego potem "adoptowal". Cos jak duda ktory zmalowal dzieciaka jako 16 latek ktorego potem jego rodzice adoptowali . No zeby nie bylo przypalu . Prawdziwa polska tradycyjna katolicka rodzina ... Edytowane 27 Maja 2025 przez hwdp43 1
Voodoo2 964 Opublikowano 27 Maja 2025 Opublikowano 27 Maja 2025 Nie ma po co grillować tematu jego syna czy zony. Trzaskowski był 5 lat temu w TVPiS atakowany i jego rodzina o czym sam wspominał. Potępiałem wtedy, potępiam teraz. Atak na rodzine to prymitywna zagrywka. 2 3
crush 3 575 Opublikowano 27 Maja 2025 Opublikowano 27 Maja 2025 6 minut temu, Kris194 napisał(a): Karol do 2007 pracował w Hotelu Grand i wiadomo czym się trudnił czyli jak odchodził miał 24 lata. Ile pracował Karol w Grand Hotelu i jak poznał Martę? Tak dużo pytań, tak mało odpowiedzi. Ja myślę, że on ją uprowadził ze Srebrenicy zaraz po masakrze której dokonał na Bośniakach. Wy naprawdę nie widzicie, że zaczynacie być śmieszni? 1
voltq 1 372 Opublikowano 27 Maja 2025 Opublikowano 27 Maja 2025 (edytowane) Tusk wywiadem u Rymanowskiego pogrążył siebie i szansę Trzaskowskiego na wygraną w wyborach 2 minuty temu, crush napisał(a): Ja myślę, że on ją uprowadził ze Srebrenicy zaraz po masakrze której dokonał na Bośniakach. Wy naprawdę nie widzicie, że zaczynacie być śmieszni? Właśnie oto chodzi my nie zgadzamy się w wielu kwestiach ale trzymamy się argumentów i faktów, oni krzyczą wyzywają , kłamią , manipulują i sami wierzą we własne kłamstwa Edytowane 27 Maja 2025 przez voltq
Element Wojny 4 827 Opublikowano 27 Maja 2025 Opublikowano 27 Maja 2025 (edytowane) 14 minut temu, Kris194 napisał(a): Ile pracował Karol w Grand Hotelu i jak poznał Martę? Tak dużo pytań, tak mało odpowiedzi. Wydaje mi się że tutaj przekraczacie pewną linię, to jest jego żona i matka jego dzieci. Gdyby takie sformułowanie padło w kampanii od kogoś ze sztabu Trzaskowskiego, to źle się by to skończyło zarówno dla takiej osoby, jak i samego Trzaskowskiego. Edytowane 27 Maja 2025 przez Element Wojny 1 3
voltq 1 372 Opublikowano 27 Maja 2025 Opublikowano 27 Maja 2025 (edytowane) 2 minuty temu, Element Wojny napisał(a): Wydaje mi się że tutaj przekraczacie pewną linię, to jest jego żona i matka jego dzieci. Dla strony tzw demokratycznej nie ma linii nie do przekroczenia oni gdyby mogli to zlikwidowali by Nawrockiego byle żeby wygrał Trzaskowski, to jest mniej więcej mentalność wyborców Koalicji obywatelskiej na tym forum , oczywiście nie wszystkich ale większości Dla nich demokracja jest wtedy kiedy oni rządzą jak rządzi ktoś inny to jest dyktatura i łamanie praworządności Edytowane 27 Maja 2025 przez voltq
Element Wojny 4 827 Opublikowano 27 Maja 2025 Opublikowano 27 Maja 2025 3 minuty temu, voltq napisał(a): Tusk wywiadem u Rymanowskiego pogrążył siebie i szansę Trzaskowskiego na wygraną w wyborach Nie, pogrążyć to może jutro Mentzen, w zależności od tego co powie i jak powie. 1
Camis 6 157 Opublikowano 27 Maja 2025 Opublikowano 27 Maja 2025 (edytowane) 34 minuty temu, Spl97 napisał(a): A Trzaskowski teraz nie ma przewagi, gdzie nie oglądam to wychodzi okolice remisu Remisu + 7-8% niezdecydowanych i tych którzy wstydzą się przyznać, a jak wiadomo od dawna większość tych głosów przypada na kandydata PIS. Tak więc IMHO jednak Nawrocki to wygra. 34 minuty temu, Spl97 napisał(a): a wybory koalicji rządzącej się zdemobilizowali Pisałem o tym od dawna że tak będzie, to tutaj i na labie pisali że nie będzie tak źle... Trzeba było bardziej olewać wyborców i przymilać się do "prawicy". Edytowane 27 Maja 2025 przez Camis 1
voltq 1 372 Opublikowano 27 Maja 2025 Opublikowano 27 Maja 2025 (edytowane) 4 minuty temu, Element Wojny napisał(a): Nie, pogrążyć to może jutro Mentzen, w zależności od tego co powie i jak powie. Możliwe ale jak ktoś przesłucha o czym Tusk mówi to gość pojechał takim totalnym odlotem w stylu Kaczyńskiego widać grunt mu ucieka i obawia się przegranej, gdyby tak nie było to nie było by tego wszechobecnego wściekłego ataku i totalnej paniki Dochodzi do tak kuriozalnych sytuacji jak ta w której Tusk stwierdził że całe służby w Polsce należą tylko do niego i on łaskawie nie będzie wysyłał ich przeciwko Nawrockiemu , ale przyznał się do tego z czym rzekomo walczył , co było standardem PiS Edytowane 27 Maja 2025 przez voltq
TheMr. 2 865 Opublikowano 27 Maja 2025 Opublikowano 27 Maja 2025 Stawiam 20 zł że Trzask to wygra, delikatnie. Przy Dudzie brakowało mu 422k głosów. Duda dostał 10.440 mln głosów, bez szans że Nawrocki tyle dostanie przy symulowanej frekwencji 72-75%. Frekwencja w 2020 roku - 68.18%. Zza granicy Trzask zebrał 74% głosów w 2020 roku. Tak, prawica trochę się wzmocniła. 1 2 1
ghostdog 1 006 Opublikowano 27 Maja 2025 Opublikowano 27 Maja 2025 Czaskowski jaki jest, każdy widzi. Ma jedną zaletę, PiS przez 8 lat nie potrafił na niego znaleźć żadnych brudów. Mnie rozkłada na łopatki kwestia "ustawek" Nawrockiego. Za każdym razem jak były jakieś materiały o przygłupach lejących się po lasach lub zatrzymujących pociągi z kibicami, to ludzie w komentarzach pisali "podludzie", "bandyci" itd. A teraz połowa głosujących chce oddać głos na takiego delikwenta. Sam znałem ludzi co "bawili" się w takie rzeczy. Ustawki, demolka, kradzieże w sklepach podczas wyjazdów kibicowskich. Kilku wyszło na ludzi, ale nie myślą o kandydowaniu na tak ważny stołek. 4
Element Wojny 4 827 Opublikowano 27 Maja 2025 Opublikowano 27 Maja 2025 2 minuty temu, voltq napisał(a): Możliwe ale jak ktoś przesłucha o czym Tusk mówi to gość pojechał takim totalnym odlotem w stylu Kaczyńskiego widać grunt mu ucieka i obawia się przegranej, gdyby tak nie było to nie było by tego wszechobecnego wściekłego ataku i totalnej paniki Tusk, jak sam powiedział wczoraj u Rymanowskiego, włączył się w kampanię bo wynik jest na ostrzu noża. On sobie nie może pozwolić na przegraną, bo to będzie koniec koalicji w obecnej formie. Sądzę też, że w tle są też różne planowane/dyskutowane inicjatywy europejskie, które mogą się nie wydarzyć, jeśli nie będzie w Polsce prezydenta, który je podpisze. 1 1
Camis 6 157 Opublikowano 27 Maja 2025 Opublikowano 27 Maja 2025 3 minuty temu, TheMr. napisał(a): bez szans że Nawrocki tyle dostanie Nie mów hop bo trzeba będzie wrzucić wajda.jpg...
Kris194 4 848 Opublikowano 27 Maja 2025 Opublikowano 27 Maja 2025 7 minut temu, Element Wojny napisał(a): Wydaje mi się że tutaj przekraczacie pewną linię, to jest jego żona i matka jego dzieci. Gdyby takie sformułowanie padło w kampanii od kogoś ze sztabu Trzaskowskiego, to źle się by to skończyło zarówno dla takiej osoby, jak i samego Trzaskowskiego. Teoretycznie masz rację ale czy na pewno? Ta kobieta może zostać pierwszą damą a biorąc pod uwagę przeszłość męża potencjał do szantażu jest tak ogromny, że głowa mała. O przeszłości Koteckiej czytałeś czy też nie tykasz bo to żona? 1
Camis 6 157 Opublikowano 27 Maja 2025 Opublikowano 27 Maja 2025 (edytowane) 3 minuty temu, Element Wojny napisał(a): Sądzę też, że w tle są też różne planowane/dyskutowane inicjatywy europejskie, które mogą się nie wydarzyć, jeśli nie będzie w Polsce prezydenta, który je podpisze. Nie jestem za PIS ale... Edytowane 27 Maja 2025 przez Camis 1
Rekomendowane odpowiedzi