Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
19 minut temu, huudyy napisał(a):

ej chłopy, tak narzekacie na te Julki po socjo, a wy co kończyliście? Prawo, medycynę czy IDZD? pdk

"Programowanie i bazy danych" - Wyższa Szkoła Informatyki

Opublikowano
2 minuty temu, SM_M4E5TRO napisał(a):

Jesteś jedną z tych osób na forum, które prezentują totalne intelektualne dno - także pozwól, że zachowam sobie twoje kolejne peplanie głęboko gdzieś :)

Ale miło, że dupka zapiekła, oskarku

Swój poziom wypowiedzi dostosowuję do poziomu odbiorcy. Z ludźmi inteligentnymi rozmawiam jak z ludźmi inteligentnymi, z prostym chłopem ze wsi zachowującym się jak stereotypowy chłop ze wsi rozmawiam jak z chłopem ze wsi.

Opublikowano (edytowane)
Teraz, Kris194 napisał(a):

Swój poziom wypowiedzi dostosowuję do poziomu odbiorcy. Z ludźmi inteligentnymi rozmawiam jak z ludźmi inteligentnymi, z prostym chłopem ze wsi zachowującym się jak stereotypowy chłop ze wsi rozmawiam jak z chłopem ze wsi.

Widzę dalej płaczesz po przegranej rafałka :)

Miód na moje uszy(oczy)

Edytowane przez SM_M4E5TRO
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Kris194 napisał(a):

W tym wątku to najgłośniej krzyczą wybory KO, więc nie wiem kto jest po WSRH :E 

Dziś w robocie też jedna laska była oburzona wynikiem wyborów. Łeeee będzie kaczogród, umrzemy! Masakra jakaś. 

Edytowane przez galakty
  • Thanks 1
  • Haha 2
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, SM_M4E5TRO napisał(a):

Nie powiem :E Wybacz, ale nie przywykłem do dzielenia się publicznie jakimikolwiek informacjami o sobie. Tym bardziej w takim dziwnym gronie odklejeńców jak tu

Mogę źle nawiązać, bo nie czytalem Twoich poprzednich wypowiedzi, ale...

Ale przecież jak spadała to wina covidu a jak rosła to wina pis-u :lol2:

Tak wina pisu i obajtka bo wtedy zwiększyli marże o kilkaset procent.

Edytowane przez Crew 900
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Crew 900 napisał(a):

Tak wina pisu i obajtka bo wtedy zwiększyły marże o kilkaset procent.

No widzisz, a ja myślałem że raczej przez rekordowe ceny baryłki

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Reddzik napisał(a):

:wariat:

To teraz dla równowagi wstaw wczorajsze posty tuskowców wyzywających małe dziecko

Albo z kiedyśtamgłosujących na rafałka bo jest przystojny albo ma fajnego pieska :)

Opublikowano
4 minuty temu, SM_M4E5TRO napisał(a):

Widzę dalej płaczesz po przegranej rafałka :)

Miód na moje uszy(oczy)

Uczelnię to może jakąś skończyłeś jeśli tak twierdzisz ale kultury i tolerancji dla innych w tym pakiecie zdecydowanie nie było.

Opublikowano
Teraz, Kris194 napisał(a):

Uczelnię to może jakąś skończyłeś jeśli tak twierdzisz ale kultury i tolerancji dla innych w tym pakiecie zdecydowanie nie było.

Jesteś największym hipokrytą jakiego świat chyba stworzył

Zajrzyj sobie do mojej sygnaturki, jak nie wierzysz :)

image.thumb.png.d9444fa45116fe7180ab61be3ebcbda8.png

• Upvote 1
Opublikowano
37 minut temu, skypan napisał(a):

Tak sobie patrzę i widzę, że w niemieckich mediach nie pieją z zachwytu z wyboru Nawrockiego. To chyba dobrze ?

Dobrze to będzie jak go ktoś w ogóle będzie traktował jak prezydenta. Może Orban :lol2:

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
17 godzin temu, Reddzik napisał(a):

Jak chcą, niech zrobią nowe wybory. Może zagłosuję na Brauna, chłop lubi ganiać z gaśnicą, to może zostanie strażakiem, kto wie. Przy okazji nie będzie bezpłatnych studiów jak to zapowiadał taki jeden z Konfy, po co ktoś ma być po studiach, im głupszy naród tym lepszy, widać to po Tik Tokach itd., takim lepiej się manipuluje, "rządzi", jak to się mawia mierny ale wierny. :E

Mi to akurat już wszystko jedno.

Piszesz o manipulacji, a sam manipulujesz wypowiedzią.

Teraz, Norrberrto napisał(a):

Dobrze to będzie jak go ktoś w ogóle będzie traktował jak prezydenta. Może Orban :lol2:

W krajach sąsiednich masz innych prezydentów. Możesz sobie wybrać i tam zmigrować.

Opublikowano

GshI_8FXUAAegCH.jpg.9a8faa0733390f9821262419d4cdbbcb.jpg

To pokazuje, że PiS może kraść, robić wałki, wystawić krowę na prezydenta i tak wygrają, propaganda robi swoje, do tego kościół, a sporo luda ufa księdzu jak i lekarzowi, bo to "święte słowa".

• Upvote 3
Opublikowano
Teraz, Reddzik napisał(a):

GshI_8FXUAAegCH.jpg.9a8faa0733390f9821262419d4cdbbcb.jpg

To pokazuje, że PiS może kraść, robić wałki, wystawić krowę na prezydenta i tak wygrają, propaganda robi swoje, do tego kościół, a sporo luda ufa księdzu jak i lekarzowi, bo to "święte słowa".

I vice versa. POKO wystawi kibel i też fanatycy zagłosują.
Poza tym cytowanie propagandysty uśmiechniętych nie wzbudza w nikim pozytywnych emocji.

Opublikowano
1 minutę temu, SM_M4E5TRO napisał(a):

Jesteś największym hipokrytą jakiego świat chyba stworzył

Zajrzyj sobie do mojej sygnaturki, jak nie wierzysz :)

Potrafisz coś więcej czy będziesz tak rzucał "rafałkami" i memami? Co do sygnaturki to skoro nie potrafisz zrozumieć przesłania to nie wiem jak ty jakąś szkołę ukończyłeś. Co to jest ochlokracja zapewne też nie wiesz.

Opublikowano
2 minuty temu, Umpero napisał(a):

Piszesz o manipulacji, a sam manipulujesz wypowiedzią.

Gdzie niby manipuluję? Jak już to piszę żartem, satyrycznie, to żadna manipulacja, że powiem, że Braun lubi gaśnicę, bo lubi widziałem co z nią wyprawia, jakie cuda potrafi. :E Może powinien zostać strażakiem, a nie politykiem ściany wschodniej?, bo takie ma zapędy.

Nic co napisałem nie jest manipulacją. 

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Umpero napisał(a):

I vice versa. POKO wystawi kibel i też fanatycy zagłosują.
Poza tym cytowanie propagandysty uśmiechniętych nie wzbudza w nikim pozytywnych emocji.

Nowak poleciał za zegarek, nikt za nim w ogień nie wskakiwał. Próbuj dalej, może kiedyś coś znajdziesz.

Edytowane przez Kris194
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, Kris194 napisał(a):

Nowak poleciał za zegarek, nikt po nim w ogień nie wskakiwał. Próbuj dalej, może kiedyś coś znajdziesz.

Widać ludzie woleli gościa z podejrzaną przeszłością niż tęczowego klauna.
To chyba totalny wstyd przegrać gdy ma się za sobą większość medialnych machin, celebrytów, finansowanie z zagranicy i wsparcie innych lewackich elit?

Edytowane przez Umpero
  • Confused 1
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Kris194 napisał(a):

Potrafisz coś więcej czy będziesz tak rzucał "rafałkami" i memami? Co do sygnaturki to skoro nie potrafisz zrozumieć przesłania to nie wiem jak ty jakąś szkołę ukończyłeś. Co to jest ochlokracja zapewne też nie wiesz.

Idz sobie płakać w samotności, nikt tego nie chce tu sluchac

To nie ja nie jestem w stanie zrozumieć przesłania, tylko chyba Ty nie jesteś w stanie czegokolwiek zrozumieć :)

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Umpero napisał(a):

Widać ludzie woleli gościa z podejrzaną przeszłością i tęczowego klauna.

I tyle jesteście w stanie na niego "znaleźć" - jest tolerancyjny. Brawo, chłop ze wsi wyjdzie ale wieś z chłopa faktycznie nie.

Edytowane przez Kris194
  • Upvote 6