Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez maxmaster027 · Opublikowano
Grałem na 30FPS troche na PS5, z RT. No da sie grać. Ale to jest cos bardziej jak ogladanie filmu w którym mozesz brać udział. Chyba dlatego te gry wlasnie czesto sa tak robione, ze masz cos tam nacisnać w danym momencie, on sam robi unik, sam celuje itp itd -
Przez floppy · Opublikowano
Podejrzewam że jak zdejmę pady efekt będzie ten sam, nie zaskoczy mnie już nic w tej karcie... najwyżej do pieca trafi jako podpałka 👍 -
Przez Kadajo · Opublikowano
Ile z nich obejrzałeś w kinie, a nie wygodnie na kanapie z możliwością pauzy żeby wyjść do kibla ? No właśnie... Nie pisze ze film był nudny i się dłużył tylko po prostu był zbyt długi jak na siedzenie w kinie na gównianych fotelikach. Pewnie gdybym był na sali dream z tymi super siedzeniami co je rozłożyć można i się wręcz położyć to nawet bym się nie zmęczył... Niestety nie grali 3D na sali dream nie wiem czemu. -
Przez Send1N · Opublikowano
Tylko na tym filmie to właściciel sam pogorszył sobie temperatury nie wiadomo w jakim celu zmieniał pady i dał za grube w dodatku widać po kolorze że od thermal grizzly - klasyka więc trochę się wykosztował po czym serwisant i tak je wywalił do kosza dziwne by to było gdyby fabryka dała zbyt grube pady do twojej karty.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi