blabla123 54 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Ten konstanty to jest jakiś zjeb co wyleciał z pclabu? W sumie paru ich tam było, dajcie nick na forum od razu sobie zablokuję
azgan 384 Opublikowano 30 Października Autor Opublikowano 30 Października 22 minuty temu, blabla123 napisał: Ciekawe kiedy przebijemy. Ithardware.pl nie jest chyba gotowe na taki dopływ nowych użytkowników i chyba sami byli zaskoczeni tym co się wydarzyło
blabla123 54 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października 1 minutę temu, CajraX napisał: Kto już przeczytał regulamin? Ograniczenia i limity nie interesują mnie! 1
Mar_s 279 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Przed chwilą, blabla123 napisał: Ten konstanty to jest jakiś zjeb co wyleciał z pclabu? W sumie paru ich tam było, dajcie nick na forum od razu sobie zablokuję Ma chyba uraz do Ślepaka więc możliwe, ale to są konta Disqus, i on ma ich chyba kilka sądząc po stylu, sam dyskutuje ze sobą na przykład.
ODIN85 374 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października 1 minutę temu, CajraX napisał: Kto już przeczytał regulamin? Ludzie instrukcji nie czytają a Ty takich rzeczy wymagasz? 1
LeBomB 133 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października 4 minuty temu, CajraX napisał: Kto już przeczytał regulamin? Ja, a co? 😁 1
blabla123 54 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października (edytowane) 4 minuty temu, Mar_s napisał: Ma chyba uraz do Ślepaka więc możliwe, ale to są konta Disqus, i on ma ich chyba kilka sądząc po stylu, sam dyskutuje ze sobą na przykład. Na forum nie widzę właśnie takiego nicku. Tylko na portalu jest i masz pewnie rację, to konto na Disqusie zapewne. To Gosu czy ten drugi? Bo było 2 takich patafianów na PCL ale ciężko rozróżnić. Edytowane 30 Października przez blabla123
Stjepan 236 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Ale fajnie, konto założyłem tutaj 29 czerwca 2020 i istnieje nadal. 1
Kelam 703 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Panowie - miło was widzieć. No ja tu już na ith troszkę wcześniej wbiłem. Ith to jest jedyna alternatywa forumowa. Na pjurze można się zakisić od nienawistnego klimatu wiecznej aferki. Cosik tutaj trza rozkręcić . 1
ryba 61 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października zdazylem zajumac rybkowi nick,zanim ten czort sie zarejestrowal! tyle wygrac :D 1
Qrdello 94 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Niektóre tematy już restartowane, PS5 i PS5 Pro już zyją, odnalazłem na dnie PCL swój temat z recenzją TUFa A15, udało się przerzucić niemalże w całości. Szkoda interakcji z innymi, szkoda komentarzy - no ale to z czasem przyjdzie.
JeRRyF3D 301 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października (edytowane) W sumie... dramat forum PCLab daje pewien powiew świeżości paradoksalnie. Grzeszki labowe można wyzerować, ręka modowa tu nie sięga, tajemnice konfesjonału z siebie wyrzucić. ;) Edytowane 30 Października przez JeRRyF3D
unadarek 0 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Obecny a że obowiązkowa to jestę
Phoenix. 277 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Przydaloby sie wiecej ikonek rakcji do postu 1
Rekomendowane odpowiedzi