Skocz do zawartości

Migracja użytkowników z forum PCLab (*)

Recommended Posts

40 minut temu, zdunzdun napisał:

Jak dobrze pamiętam to @crushsię w język nie gryzł i pisał bez owijania. Poza tym swego czasu jeden z adminów zaczął być na offie politycznym nieco zbyt nadgorliwym.

Nawet z zamiarem czystek doczłapał się do "motoryzacyjnej blabli" i pogroził paluchem, ale wszyscy to olali i kazali spadać :E

Bycie kapo to ciężki kawałek chleba. :-E

Wredne i podstępne Usery :niegrzeczny:

(można poznać nick tego Admina?)

---------

Dzień dobry wszystkim!

Nie zadomowiłem się jeszcze. Awatar "nie wchodzi" stopki nie pamiętam (nie całą) i nie wiem gdzie wpisać. Ogólnie już zapomniałem jak z forum korzystać.

Wyrobię się :-D (byle by nie jak :kupa: w betoniarce)

Pięknego dnia Moi Drodzy na łonie naszej nowej Ojczyzniy :-D

21 minut temu, Filip454 napisał:

Racja, dlatego "naganianie" oczywiście użyte w przenośni. Nie sądzę, że moja wiadomość to naganianie. To bardziej miłe zaproszenie, nic więcej :) Miałem Ci też wysłać, ale wysłałem chyba na stary profil. Sorka :E Trzeba było tyle nie być na labie i nie rozdwajać się :D

Szczerze Filipie to nawet danych logowania do PCL nie mam, więc wszystko poszłoby w próżnię i tak. Po akcji ze słynnym Grożeniokiem dałem sobie w dużej mierze spokój z forami jako takimi. Nie na moje nerwy takie akcje. :D

:wariat::E:/:rodzinka:

Powoli musimy się przyzwyczaić do nowego miejsca, nie wiem ile użytkowników ITH w ogóle tutaj zagląda na ich forum, czyli ile jest domowników( bo ja nigdy na to forum nie zaglądałem), chodzi mi czy my przejmujemy piecze w postaci 9 do 1, czy domownicy mają jakiś większy procent na tym forum- mowa o aktywnych. Bo na razie to widzę samych nowych, większość znajomych "twarzy" z laba.

Edytowano przez Reddzik

2 minuty temu, Reddzik napisał:

Bo na razie to widzę samych nowych, większość znajomych "twarzy" z laba.

Na tym polega ubogacenie kulturowe :faja:

3 minuty temu, Joloxx9 napisał:

A slepy tutaj przychodzi modowac z kadajo?

A który to ślepy? Dwóch przeszło

3 minuty temu, Pitt_34 napisał:

Jak widzisz, od wczoraj jeszcze nieogarnięte.

Widzę, ale też mam świadomość że wszyscy jesteśmy tu gośćmi i to, że w ogóle ktokolwiek cokolwiek robi jest daleko posuniętym ukłonem w stronę wszystkich labowych przybyszów.

Niemniej, to naprawdę zmiana dosłownie jednego parametru.

Edytowano przez EvilKillaruna
  • Like 1
  • Upvote 2

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...