Monitory OLED - temat zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez j4z · Opublikowano
Dla mnie najważniejsze są: scenariusz, aktorzy, dialogi, muzyka. Efekty wolę w grach, w 120 klatkach. -
Przez leven · Opublikowano
Dobre... dzisiaj piątek przeca ale dzięki za szczerość stary draniu Ale podpórka pod ciężką kartę bym zastosował -
Przez hubio · Opublikowano
W ciągu 3 tyg. przerobiłem: pad ---->>> zabawka Esperanza za 100zł --->>> PXN 900 V2 ---->>>> Moza R3 Jak solidniej protestuję to napiszę. Na wielki minus, że nie ma łopatologicznie, obrazkowo (dla takich nieogarów jak ja ) opisanego jak podłączyć koło do bazy.... Chłop 1,5 godziny kombinował i tak zrobił źle. Instrukcja po angielsku, po polsku, filmy na YT a i tak źle. Dla osób mało uważnych czy słabych w kwestiach przykręcania, mocowania i doczepiania, a do tego zmęczonych nie ma dokładnie opisanego w instrukcji. Najpierw trafiłem na jakieś filmiki do R5 i szukałem prostokąta . Na filmie na YT ktoś coś mówił o jakiejś śrubie, że ma być pionowo . W końcu przeczytałem kolejny raz instrukcję i zaskoczyłem, że trzeba założyć wg pierścieni. No i założyłem. Tak mi się przynajmniej wydawało.... Podpiąłem do komputera i bazę program widział, ale nie koło. Oczywiście na początku nawet nie ogarnąłem, że to co innego. Odłączyłem USB i podłączyłem. Myślałem, że coś jest nie tak z kierownicą. No i kolejny raz ją wyjąłem i przyjrzałem się tym pierścieniom i odkryłem, że nie ma po 6 po obu stronach, jak wcześniej myślałem tylko są 6 i 4 tak trzeba włożyć do bazy... No i kliknęło dosłownie i w przenośni. Wcześniej miałem włożone tak, że wystawały te pierścienie. Od razu mi się nasunęło niecenzuralne skojarzenie... Czyli jeszcze raz - jak ktoś będzie takim nieogarem jak ja to wkładamy 6 pierścieni na 6 miejsc na nie w bazie i 4 na 4 i tylko tak W instrukcji zdecydowanie powinno to być bardziej obrazkowo Potem problem z Omsi. Działa FFB ale nie były widziane wszystkie przyciski, ale i to ogarnąłem. Generalnie nie zagrałem jeszcze w żadną grę. Nawet nie ustawiłem tej kierownicy w żadnej grze a zabrało mi to 5 godzin. Fakt, że łącznie z przykręceniem do stojaka i różnym ustawianiem kątów kierownicy i pedałów, przykręcaniem wszystkiego itp ale jednak dużo czasu. To co już mi się mega podoba to jej wielkość. Akurat bardzo potrzebowałem takiej kompaktowej bazy bo gram przed TV na fotelu wypoczynkowym więc ułożenie jest mocno niestandardowe. To ogromny plus, że baza jest taka mała. Dużo mniejsza np. od Trustmastera czy Logitecha. A siła FFB taka, że za głowę się złapałem Po zabawie z aktualizacją na PXN (dodajmy nieudaną aktualizacją) to tutaj to jest mega zrobione, bo można nawet zaktualizować sobie do określonej wersji. Natomiast mały minus, że nie ma mapowania przycisków do klawiatury czy myszy co jest w padach. A właśnie tu by to się mega przydało do Omsi. Bo Windows nie widzi wszystkich przycisków. No i zobaczymy jeszcze jak będzie w Fernbusie -
Przez Ryszawy · Opublikowano
Natywna jest dla zarządu, a w tym wątku co generacja DLSS, to jest "pa tera". Ale wiecie, że jak już wjedzie to DLSS 5 całe na biało, to klękajcie narody. -
Przez kalderon · Opublikowano
Za drogo, 14400F to wydajność 12400F + 4 małe rdzenie do nabijania punktów w benchmarkach, a że 12400F to w zasadzie poziom 5600 to w zasadzie nic poza DDR5 nie ratuje tego zestawu. Minecraft to gra która siedzi na jednym rdzeniu procesora a GPU służy do wyświetlania obrazu na monitorze. ATX to głównie kabelek. A Vero jest za drogie, w tej samej cenie co 650W Vero L6 jest XPG Kyber 750W, ATX 3.0 i jednak lepsza jednostka.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi