Skocz do zawartości

Monitory OLED - temat zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 godzin temu, Jedi88 napisał(a):

Jak wytłumaczysz mi jak mam przetestować trwałość na zarysowania w podróży, albo podatność oleda na wgniecenia punktowe i wciąż posiadać możliwość zwrotu, to chętnie spróbuję.

Zobaczymy. Na razie temat został wyczerpany. Najlepiej byłoby wziąć tego Gigabyte z Amazona na cebulę i oddać za 29 dni;D. Żartuję.

Na upartego w pl masz 28 dni.

Opublikowano
11 godzin temu, Jedi88 napisał(a):

Jak wytłumaczysz mi jak mam przetestować trwałość na zarysowania w podróży, albo podatność oleda na wgniecenia punktowe i wciąż posiadać możliwość zwrotu, to chętnie spróbuję.

Tu chodzi o sprawdzenie jakości obrazu itd. "na własne oczy". Jeżeli miałbym monitor do ciągłego transportu, to dobrałbym do niego jakiegoś twardego case, ew. jakiś zamówił na wymiar.

Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, ODIN85 napisał(a):

Na upartego w pl masz 28 dni.

Wiem, ale to był żart. Nigdy tak nie robiłem.

17 minut temu, Lameismyname napisał(a):

Tu chodzi o sprawdzenie jakości obrazu itd. "na własne oczy". Jeżeli miałbym monitor do ciągłego transportu, to dobrałbym do niego jakiegoś twardego case, ew. jakiś zamówił na wymiar.

Gdybym patrzył wyłącznie na jakość obrazu, to nawet bym się nie zastanawiał. Case do monitora za 2000 zł? Na prawdę nie ma co dywagować. Temat został wyczerpany.

Zacząłem się jeszcze zastanawiać, czemu nie montuje się np. cienkiego szkła ochronnego i z tego co znalazłem jest tego kilka powodów.

Problemem nie jest nawet podatność na zarysowanie ale nacisk punktowy, który może trwałe uszkodzić ekran.

Edytowane przez Jedi88