Skocz do zawartości

Dragon Age: Straż Zasłony (Dragon Age: The Veilguard)

Recommended Posts

Im dalej w las tym gorzej, chyba że dotrze się do ostatnich paru godzin, wiec recenzje będą ciekawe po weekendzie. Jeśli ktoś ma o tej porze wystawić pozytywa, to raczej tylko dlatego że działa :E Skill up również był pozytywny na początku, w "demie" od devów a jasny szlak go trafił koło 20 godziny.

Przykład... To tak jakby komentować, że sernik jest tak słony, że to prawie oscypek, ale dobry bo smak jest intensywny. 
Dustborn lub inne paździerze też miały nie tak złe oceny, ponieważ nikt w to nie grał, więc prawie nie było ludzi od negatywów ;) 
 image.png.a1ceec07efe5d34c72d3cb80a6ed8616.pngimage.png.e5a0d0fa25b56e4c9bbad02a51845d98.png

Edytowano przez musichunter1x

12 minut temu, userKAMIL napisał:

Pierwsze co trzeba wyłączyć to głębie ostrości. Bazowo jest właśnie włączona tylko w przerywnikach i stąd takie masło. 

Ale mnie chodzi o pierwszy plan w przerywnikach. Zresztą, sam gameplay też jest, jaki jest... chyba, że na jakieś złe filmy trafiłem. :E 

Dragon Age to jednak marka a sporo osób nie czyta newsów po Internecie. Pewna sprzedaż więc będzie ale moim zdaniem obecny wynik na steamie to już porażka a tendencja zapewne będzie tylko spadkowa. Mało realne by gra miesiącami była w topce steama skoro już teraz tak bardzo odstaje od BG3. W ogóle z tym ostatnim gracze obeszli się bardzo łaskawie, ponieważ do dzisiaj mam niesmak, że każdy facet z drużyny chciał się dobrać do mojego wirtualnego tyłka. Do czasu premiery nowego DA, BG3 to była najbardziej przegięta gra pod tymi względami.

Edytowano przez Tankietka

Przegrałem niemal 6h i chyba dawno już takiego rozczarowania nie czułem... 

''Gra mobilna'' ''Gra dla dzieci'' Te całe WOKE pierdy, które mnie ani grzeją ani ziębią. Strasznie się wymęczyłem i poleciało z dysku. Nawet nie chce mi się rozpisywać ale największy zawód tego roku.

Wracam do Ragnaroka!:konik:  

• Thanks 1
  • Haha 5

Nie przesadzajmy już bo trafiło się ''Wam'' jak kurze, ślepe ziarno...:bicz:

22 minuty temu, Kelam napisał:

Mocny ten mem z gola:E:

783721827_332.jpg

Chwilami sam się zastanawiam na co te molochy liczą? Czy to są jakieś naciski z góry i teorie spiskowe... 

Strasznie smutny mam dziś dzień jako gracz tak zwyczajnie... A naprawdę czekałem. :mee: 

Edytowano przez userKAMIL
  • Haha 1
  • Sad 1

27 minut temu, userKAMIL napisał:

Przegrałem niemal 6h i chyba dawno już takiego rozczarowania nie czułem... 

''Gra mobilna'' ''Gra dla dzieci'' Te całe WOKE pierdy, które mnie ani grzeją ani ziębią. Strasznie się wymęczyłem i poleciało z dysku. Nawet nie chce mi się rozpisywać ale największy zawód tego roku.

Wracam do Ragnaroka!:konik:  

To faktycznie musi byc zle🤣

• Haha 1
  • Sad 1

A może to tylko drobne fragmenty? 
Aczkolwiek inne dialogi, jakie widziałem - choć faktycznie nie było w nich woke - też nie porywają... są gdzieś na poziomie "głębokich myśli internautów", jeśli wiecie, o co mi chodzi...
Z drugiej strony to kunarix będziex chyba z nami przez całą grę...

Edytowano przez Zas

18 minut temu, Stjepan napisał:

Niemiecka wersja jest bardziej popierzona niż angielska jeśli chodzi o zaimki. :E 

"They did the same shit in Brazilian Portuguese lmao but instead of the nouns ending in -e it ends in -u, which of course doesn’t exist."

• Haha 1

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...